104

Анонимен

преди 4 месеца

Също така има най-скъпите храни и цени , най-ниските заплати, най-замърсения въздух, защото гори *** на Европа ... много може да се изброява, но нищо не се прави по въпроса, само се вдигат данъците да се борим с невидимата заплаха !!!

103

ДО БАБА МАРА

преди 4 месеца

а народа къде беше през това време ?!????

102

баба мара

преди 4 месеца

сдс и костов съсипаха здравеопазването в българия затова измираме като мухиняма нищо случаино всичко си има генезис

101

бг смешки 2

преди 4 месеца

освен че е калпаво е злобно , завситливо , крадливо има и мързеливи има много !

100

Анонимен

преди 4 месеца

Не ви е виновна Европа, нито САЩ, племето ви е калпаво, просто.

99

Bormann

преди 4 месеца

Най бедни, най болни, най глупави, но пък си имате Демокрация и сте в ЕС, НАТО, МАТО, Шенген, Менген - кой кат вас А? :)))

98

Анонимен

преди 4 месеца

киртак кирчо и кокорчо срам и позор за bulgaristan

97

бг смешки 2

преди 4 месеца

всеки народ си заслужавяа съдбата ! а бългаското определено не е народ а стадо овце което изобщо не мисли ...няма как да има положотеилни резултати !

96

Край

преди 4 месеца

Българте живеем колкото гърците сърбите и румънците. Тези дето свалят продължителността на живота в България са ромчетата. Те *** рано. И с лоши новини и плюене по България и българите нищо няма да се оправи. Някой трябва да им каже на бълагирте че са 2 ПЪТИ по щастливи от унгарците / съмоубиват се три пъти повече от нас/ , че 2 пъти по-богати от средни човек на света /сомалийци и индици и пакистнаци са мн. по-бедни/. Българчето може да има 2 пъти по-красива жена от всички западноевропейци.

95

НикогаПовечеСДС Чума

преди 4 месеца

Това са последиците от СДС-Чумата, но този факт има и една добра страна, а тя е, че най-често сред смъртниците са такива, които скачаха и пееха: "Кой не скача е червен и четиридесет и пет години. стигат " .

94

бг смешки 2

преди 4 месеца

това е от години но "народеца " си мълчи ! иначе ако ти стане нещо по-сериозно влизаш в блоница и не излизаш обиковено !

93

Иван

преди 4 месеца

Докато учебни заведения със съмнителна акредитация като варненския свободен университет или варненския медицински университет бълват некадърни кадри с купени дипломи ще е така.

92

Адолф

преди 4 месеца

Другите страни освен България са населени сигурно със някакви вечни мумифицирани д ебили , които само се чудят защо България според тях била изчезвала. България не изчезва и онези от пропагандата беснеят като луди за кефа на тълпата.

91

Българин

преди 4 месеца

Браво на нашите медици, за постигнатия сребърен медал в света по смъртност от Ковид. Всслед златните от Перу. Този успех се дължи на това, че сме на първо място по болници ипрофесори в света на глава на населението.Браво! Гордеем се с вас!

90

Анонимен

преди 4 месеца

Бълхараците в ЕС са като Колхозник-пияндур спечелил шестица от тото.Пукясва а коментарите са, да не беше спечелил щеше да поживее още.Или както казваше един мъдрец, дай на глОпав пари или власт и му гледай сеира.

89

Анонимен

преди 4 месеца

Очаквано! С такива свирепи антиваксъри и такова просто население какво да очакваш!

88

До 103

преди 4 месеца

Тоест източноевропейски с голяма миграция и една африканска за цвят.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално е,от 15 години ни "управляват" хомосексуални евроатлантици

86

Forever

преди 4 месеца

Корупцията е най- опасното зло, като се започне от най- обикновения гражданин до този на най - високия пост, всичко зависи от хората, от тяхното самосъзнание, там където корупцията е сведена до минимум , хората живеят добре и по - дълго.

85

Да вметна

преди 4 месеца

Смъртността в ивицата Газа е 4 пъти по ниска от Германската. В Сирия е 3 пъти по ниска. Сигурно от стандарта и здравеопазването ще да е