92

сминдолец

преди 4 месеца

Много вярно и детайлно, нека един (една ) поне да се намери да каже ,че царят е гол!

91

Анонимен

преди 4 месеца

Проблема е повече от 20 години и вече няма КАДЪРНИ учители. Сега са само заплатаджии, които толкова могат. Дай им да сновят НА АВАНТА по екскурзии, лагери, зелени училища. В училище ден да мине бързо - за частни уроци (решаване на домашните) силици да има. ПЪЛНА ПАРОДИЯ. СПАСЕНОЕТО НА ДАВЕЩИТЕ СЕ, Е В РЪЦЕТЕ НА САМИТЕ ДАВЕЩИ СЕ. Който може и умее, да действа. Учителите - по облеклото ще ги познаете/посрещнати и по ума ще ги изпратите един ден.

90

Френчо

преди 4 месеца

Това е гадната действителност и във Френската гимназия в Пловдив - некадърни до глупост учители !

89

един

преди 4 месеца

На входа - увеличени заплати на учители, които преподавали фрагменти...браво! На изхода - неграмотност. Затова Изтока се развива шеметно, защото там се учи здраво.

88

Елка

преди 4 месеца

Докато не се оправи дисциплината в училище, нищо няма да се подобри.

87

Поп

преди 4 месеца

Доста тъпотии е изговорила тази женица. Да й имам самочувствието:( за сведение: учебниците в България са едни от най-евтините в света. Държавата ги купува веднъж на 3 години.

86

АМАН!

преди 4 месеца

Стабилно вървим по фазите на теорията за управление на ужаса.

85

Канта

преди 4 месеца

На тази пък какво й пречи, че учебниците ще са безплатни за всички класове? Защо да не се подпомогнат родителите? Търчим като луди по издателства.

84

Гошо

преди 4 месеца

Хаос може да се подържа от умни, а не от неграмотни.

83

Анонимен

преди 4 месеца

До ШопендарСамо да уточня, не са избрани от нас, а от мафията в Европа. Много малко хора гласуваха за този парламент, много малко

82

Шопендар

преди 4 месеца

За да унищожиш един народ,не е нужна война,трябва само да разрушиш образованието , здравеопазването,и вярата му,и този народ е обречен.трябва да си сляп,за да не видиш че от години в България се води такава политика,и то с съдействието на избраните от нас управници.

81

Хахахахаха

преди 4 месеца

До 54 я дай доказателство за ЮНЕСКО :) Що не срете да пишете тъ по тии? Българското образование винаги е било дъно. За това 89та като избягаха на Запад масово станаха миячи на чинии! И осъзнаха, че не могат да се впишат. Точно както афгани и африканци! Стига лъгахте!

80

Румена

преди 4 месеца

Херкулес или Херакъл? Съгласна съм, че все някой трябва да разчисти Авгиевите обори!

79

Ника

преди 4 месеца

Оооо,каквото и да говорят,става дума за пари,които някой ще усвои.Не вярвате ли?Проследете финансовите стойности на различните "програми",спуснати от Министерството,контрола,отчетените резултати...Но кой ще има смелостта и упоритостта да докаже,че " правилната линия" е още от времето на оня министър,който стана редактор на собствения си труд?Примерът му се оказа заразителен.

78

Alex

преди 4 месеца

Още една грешка; Имаше и УНСС в Свищов и Ветеринарна медици на в Стара Загора! А, и ХТИ в СОФ ИЯ и БУРГАС и ЛЕСОТЕХНИЧЕСК ИЯ в услуга на САКСА!

77

Alex

преди 4 месеца

Грешка, и ПУ, което няма нищо общо с ПУ в момента!

76

Alex

преди 4 месеца

При Живков имаше СУ, ВИММЕСС, УЧИТЕЛСКИ В ШУМ ЕН, ХТИ- ПЛОВДИВ, МЕИ- ВАРНА и СОФИЯ/ЛЕНИН/ и ВИИ/КАРЛ МАРКС/Тогава се учеше, но не разрушаване, другарки/госпожи/ и другари/!

75

Alex

преди 4 месеца

ПРОСТА нация се управлява така НЕ ЧЕ 160 ОТ ПАРЛАМЕНТА са умни! Преди години се шегувам с Испанка! Искам малко да работя, много време да почивам и много пари да получавам! Бягай в ПАРЛ АМЕНТА, ми каза тя!

74

Алисия

преди 4 месеца

Образованието си е наред . Пропагандата не е наред защото плаща на невероятни ур оди да плюват върху образованието, здравеопазването и върху всичко българско. Има си интелигентни хора , има и по малко интелигентни , има и кухи , както е по целия свят. Празнувайте , а не вярвайте на идиотизма !

73

Анонимен

преди 4 месеца

След 90 те в България няма образование. И даскалята па с увеличени заплати!?