663

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците не ги бърка, украинците ще го платят със земя.

662

СВОЙ

преди 4 месеца

Да унищожили са,за сметка на около 600хил загинали Украинци,за сметка на хиляди единици Натовска техниака,за сметка на тотално разорена държава.Големи герои,няма що.

661

Анонимен

преди 4 месеца

Тва не може да е вярно, защото Киев го взеха още миналия февруари... или по-миналия ли беше, взех да се обърквам вече

660

Мариян

преди 4 месеца

Малко им е на русначетата , всички руснаци трябва да ги заличат от земята.

659

Анонимен

преди 4 месеца

УКРАИНЦИТЕ не само живеят за наша сметка, но и са неблагодарни и плюят страната ни. ПРИМЕР: Ольга Папсуева - украинка с над 1 милион абонати в YouTube (за което получава много пари!) - представя се за бедна пенсионерка бежанка и ни използва най-безсрамно! И не пропуска случай да ни плюе : била останала на улицата, България била голямо село, мръзнела в квартирата си и т.н ---Един от последните й клипове в YouTube е " Замерзаю от ХОЛОДА в Квартире. Начала обклеивать стены тряпками! " ..

658

Анонимен

преди 4 месеца

Киев унищожи големия руски десантен кораб "Новочеркаск", а през това време Русия унищожи Украйна.

657

Реалист

преди 4 месеца

До !! - Ами още не са скроили видиву матрялите от путинското Минобороны, а и ги е шубе, щото ДНЕС в 21 век фалшификатите се изхващат за няколко секунди. Сега рушняшката овенна мисъл е само да се каже, а който повярва - повярва.

656

Пилот

преди 4 месеца

Корабът не е утанул, а е улетал. Гледайте оригиналните записи на блядската пассмминна, която демонстрира какво всъщност се е случило. Джипситата са хукнали да събират скрап-метал.

655

Румен

преди 4 месеца

Да ви кажа, омръзна ми тази украинска пропаганда. Война е. Факт. Но лъжите на фашагите вземат застрашителни размери и граничат с лудост. Оказва се, че не бил кораб в открито море, натъпкан с дронове и ирански войници, а кораб акустирал на пристанището, поради повреда. За ремонт, бе. За ремонт. Оказа се, че не бил потопен, а бил увреден от две украински крилати ракети. После се оказа, че не били двне ракети , а била една. И накрай руснаците свалили двата украински самолета и утрепали пилотите.

654

!!

преди 4 месеца

Според полезните *** тук - били свалени 2-та самолета, които са изстреляли една ракета. Интересно обаче защо в интернет е пълно с видеа - как думват кораба и няма нито едно видео (даже типичните руски фалшификати) - как горят 2-та самолета.

653

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Ударен на пристанещото в Севастопол до Кораборемонтния завод. Преди 1 година удариха на почти същото място друг Кораб който вече е поправен !

652

Анонимен

преди 4 месеца

Да ви пита човек защо се радвате. Цяла Украйна е в кърви, здрави къщи не останаха, над 200 хил.млади хора загинаха, земята , върху която живеете, е наситена и преситена с парчета желязо от снаряди, мини и авиобомби, а вие се радвате, че сте потопили кораб! Биете се, стреляте се и се убивате доскорошни братя от един народ!

651

Анонимен

преди 4 месеца

Поразяването на кораба е станало с британски крилати ракети Storm Shadow, заобиколили Крим по морето. Тези ракети се насочват към целта от западни военни спътници. Това показва, че Великобритания пряко учасства във войната срещу Русия. Корабът е стар и загубата му няма никакаво значение, освен пропаганден пиар

650

Анонимен

преди 4 месеца

Двата украински изтребителя са свалени. Те са по-скъпи като цена от стар 35 годишен кораб тип корито баржа, най-вероятно пред бракуване и целия в ръжда. Даже и с товара си от евтини ирански дронове пак цената ще е по-евтина. На кое точно се радват украинците неразбирам. На това , че имат камикадзета ли? Вие ако знаете колко американски кораби са изгорели от камикадзета! Така, със самоубийствени мисии война не се печели. Украйна е приключила държава и е най-добре да спре да воюва и да преговаря.

649

по леко с пропаганда

преди 4 месеца

Корабът изглежда е унищожен, но не се радвайте толкова. Заглавието е манипулативно - унищожихме големия кораб. Корабът се води голям десантен кораб, но не си мислете че е голям. Този кораб носи 10 танка, 480 тона товар. Това за кораб е нищо. Размерите му са по-малки от на луксозна яхта, яхтите на олигарсите са по-големи. Това си е една баржа, и във война е лесна цел като цяло. С този кораб Украйна няма да спечели войната. Но Украйна я унищожиха, набират за фронта мъже 60+ и инвалиди,скоро и жени

648

Анонимен

преди 4 месеца

Ех, руските терзания край немат!Тъкмо вчера всички пропагандисти, патриоти, националисти се зарадваха, че превзели мегаполиса Маринка и даже помечтаха, че аха Украйна е готова да се предаде. И днес, о ужас потопен е гордоста на ЧФ и нещо им присветна в руските безмозъчни глави, че май СВО няма намерение да сложи оръжие пред РА и положението за Русия става много натопорчено.

647

лоши новини за русия

преди 4 месеца

На Рашка и е ебббата мамата. Мин. на финансите на САЩ е предупредило официално няколко банки в Китай и Европа че ако не прекратят незабавно алъш вериша с Русия след Нова година ще им бъде отнет лиценза за работа с долари. А каква е тази банка която не може да работи с долари, такива банки има само в КНДР. Така че рашките след Нова година като им спре рефинансирането от външни банки рублата ще стане неконвертируема също както беше в СеСеСеРето, доларът ще започне да се търгува по за 200-300 рухли

646

Анонимен

преди 4 месеца

Изскачат нови подробности. Експлозията на Новочеркаск е била толкова силна че парчетии от кораба са се разлетели на повече от 3 километра. При всичко това Mopдор твърди че има само 1 жертва, а корабът се нуждае само от козметично външно освежаване.

645

Хунка

преди 4 месеца

Разстоянието и точността на операцията, предполага следващата цел да е мостът.

644

Анонимен

преди 4 месеца

Е, видители, че укрите и специално Зеленски са фашисти и терористи.Не провокирано унищожиха хубавият карабль който си стой кротко и мирно на порта във Феодосия. А, тия терористи да вземат да го потопят. Расия ще ги съди у Хага, Страсбург, и ще се оплаче на арменският поп.