303

Анонимен

преди 4 месеца

Бат Стефане,защо преди 34 год. не изломоти тези брътвежи пред публиката? Учил,работил през оня строй,днес уж си умен човек,но мислиш като новите капиталисти.

302

РуZZkий мир

преди 4 месеца

По добре бутилка водка в ръцете,вместо автоматът защото единствените жертви в България са 42,червеноармейци загинали от от отравяне с спирт в спиртоварна ,в Бургас,паметник на алкохолиците

301

Само ГОЛЕМИЯ

преди 4 месеца

Драматург ли не разбра, че това между политиците е театър?! Или се опитва да ни каже нещо друго?

300

Анонимен

преди 4 месеца

Не за пръв път ме разочарова тоя капацитет. Не знам какво го величаят.

299

Анонимен

преди 4 месеца

Да, да! Свободата вече не е на върха на копието, на върха на автомата..., а на върха на салама! Молете се за мир!

298

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно Денков ща му направи паметник Иван ден!

297

Обективен

преди 4 месеца

Уважаван писател,но и той пое "вятъра на промяната" ,въртейки се като ветропоказател. По книжарниците още се продава книгата му с превод на стиховете на Владимир Маяковски.

296

Анонимен

преди 4 месеца

A ima li pamtnik na nemskata armia niakade.. Паметникът е символ на победа, която потомците на фашизма се опитват да заличат от историята.

295

Анонимен

преди 4 месеца

Цанев се държеше като клоун при комунизма и беше така критичен, че да го тупат по гърба големите ***! Беше върха на разрешената критика! Патетично кух и зовящ за повече комунизъм и ленннизъм- това излизаше, че не сме достатъчно правоверни! Днес се извърта подло, че уж бил дисидент ами не е бил! Не беше петното Левчев, Ок, но и не беше и Радой. И днес пробва същата подла тактика!

294

Под

преди 4 месеца

Метка!

293

Анонимен

преди 4 месеца

Стефан Цанев пред БНБ (няколко дни преди цитираното интервю) - сменяме главата на съветския войник и слагаме главата примерно на акад. Денков. Пък като стане Габриел премиер, сменяме главата на жената... А бебето - можем да сложим главата на Кирил Петков - това ще илюстрира как ГЕРБ дондурка Продължаваме промяната.Тази реплика беше бързо корегирана при следващото(цитираното) интервю. Жалко, аз мислех, че е независим...."Аз по принцип съм против рушенето на паметници, но този мисля, че този

292

Будинов

преди 4 месеца

Ако всички мислеха с главите си сега нямаше изобщо да дискутираме относно ***.Г-н Цанев е прав по принцип за всичко казано до тук.Колкото по бързо се отърсим от комунистическото кощунство толкова по бързо ще върви напред България.Весела Коледа и Бог да пази България

291

смешник

преди 4 месеца

И тази шушумига взе, че изръси нещо! Без значение колко е глупаво, важното е да ти напишат името, че иначе ще го забравят. Ама по времето на "робството", той се е кланял на робовладелците!

290

поредния мухльо

преди 4 месеца

Хора, които до скоро да се кланяли на властимащите и са извличали изгоди от тях, сега ги плюят и се правят на дисиденти! Жалки сте! Този е поредния ***.

289

Сата НАТО

преди 4 месеца

Всъщност, при партизаните е имало пиячка и к.р ви, такива като Даринка Григорова и момчурляците като нищо са тръгнали с тях, а после батковците са ги пречукали в някое дере и са ги оставили на вълците и лисиците. Трупове, както казах, не са открити. Цялата версия е основана на "самопризнания".

288

Сата НАТО

преди 4 месеца

До 315.... 16- годишен не е дете. 16-годишен, който подпомага въоръжени терористи в гората, вече е сериозен антиобществен елемент.

287

Сата НАТО

преди 4 месеца

Реално интерес от подобни инциденти са имали сталинските терористи, еквивалент на които сега е полурузката психопатка Григорова, която онзи ден заплашваше с путинска окупация на България.

286

Винету от Банкя

преди 4 месеца

Сата Нато според теб 16 годишните не са ли деца? Наистина баща ти е трябвало да те изхвърли на килима!

285

Сата НАТО

преди 4 месеца

Между другото, сега като чета историята, независимо разследване не е правено. Всичко се основава на показанията на полицейския началник пред Народни съд. А него как са го били и какво комунистите са го накарали да каже, няма разследване. Двете момчета са заловени по време на среща с партизаните, но партизаните избягали след престрелка, а тези защо не са избягали, е мистерия. Оттам нататък всичко е само самопризнания на полицая, които някой му е продиктувал.

284

Георги

преди 4 месеца

САТАНАТА ТИ СИ *** С ДОКУМЕНТ!