98

Деди

преди 3 месеца

Едва ли? На "чистите" европейци им трябват "евтини" хора за "задния" двор на съюза

97

българина

преди 3 месеца

До Таня, след 500 г арабски халифат са дошли завоеванията на на колониите, сега халифата идва пак, но аз няма да ги чакам пак 500 г....., белите са изпростели, под диктовката на израел.. това е

96

Червена е

преди 4 месеца

До Териториален Абе пишман ли е ,не знам ,ама всички знаем ,че София отново е червена в кунките на ДС , БКП ,АБПФК че и Синагогата ,аха !

95

Ant

преди 4 месеца

Но тя вече зави,вижте промените в конституцията ,които се предлагат в Италия-същите като на Мусолини

94

ЬЬЬ

преди 4 месеца

До МОНАРХИСТА-в посочените от вас държави никога не е имало съветска окупация и комунизъм+преобладаващо население от русофили.Те,където и с когото и да бъдат,винаги ще са на светлинни години пред България.

93

ЬЬЬ

преди 4 месеца

Само за българи и румънци достъпът до шанген е недопустим,но всякаква друга мюсюлманска пап * лач от Африка и Азия е безпроблемен.Това неминуемо ще доведе до появата на новият хитлер. Европа не е била и никога няма да бъде мюсюлманска,но одобряващите миграцията изглежда не разбират това и то ще бъде платено от всички нас.Жалко за Европа.

92

Реджо

преди 4 месеца

Европа няма да завие нито наляво,нито на дясно.Ще завие на умряло,когато войната догодина...свърши!Ние ще вием срещу Месечината ...на глад и студ!

91

Шопендар

преди 4 месеца

Някои страни са вече в десния завой,техните алтернативи печелят все повече привърженици.вижте какво става в холандия,германия,италия, франция,дори и австрия

90

Анонимен

преди 4 месеца

Браво! Само така! Соьиализъмътннема място в Европа! Край! Свърши се! ааахахах аххаха ааййайа

89

Анонимен

преди 4 месеца

Покрай Шенген добре видяхме някои ценности и двойни стандарти! И пак тук няма да има крайно десни на власт, но от разглезените и разлигавени холандци и австрийци изглежда може да се очаква всичко! Ние тук трудно разбираме какво искат! Искат ли мигранти, как да ги спираме и каква е идеята изобщо! Да ума как кикитата да влезнат в Шенген, а другите да се мъчим!

88

Териториален

преди 4 месеца

Ако Костадинов се обедини с Корнела, избирателите му ще го изоставят ! Камоли да подкрепи онази пишман кметица на София.... Айде пътя аман от проекти !

87

Шебек

преди 4 месеца

Длъжна е !

86

Възможно,

преди 4 месеца

но по-скоро в комбинация с отрицателен икономически растеж. Ако се гледат резултатите излиза, че целта на САЩ е била поставяне на колене не на Русия(+3.6%), а на ЕС и по специално Германия(-0.1%).

85

Лейба Бронщайн

преди 4 месеца

Неотроцкистките медии: Патриот = Популист = лошо. Християнство = антисемитизъм = лошо. Семейство = хомофобия = лошо.

84

Бря

преди 4 месеца

Тя европата вие и реве та се тръска по земята

83

Таня

преди 4 месеца

Европа винаги е излизала от всяка криза по-силна. Историята винаги се повтаря.

82

Анонимен

преди 4 месеца

дано

81

Анонимен

преди 4 месеца

Догодина в Европа идат такива събития, чи мигрантите ши са й най-малкия проблем...

80

Шоп

преди 4 месеца

Накратко - от 25 години избирателите искат да прекратят инвазията и да изгонят тapaмбyкитe, но тъno продължават да гласуват за левите партии..

79

Анонимен

преди 4 месеца

До МОНАРХИСТА Я, кажи къде е тая монархия в Европа. Май живееш в някакво минало.