52

Анонимен

преди 4 месеца

Ирландци те хванаха кокаина на нашите МИЛИЦИОНЕРИ ,,ДОМУСЧИЕВИ много отдавна са в играта с КОКАИНА..........

51

John, Ho Ho Ho

преди 4 месеца

Нашите са АбсЕлютно невинни, сигурно украинецът го е качил за да финансира войната. Домусчиевите нали си имат сергия за дънки на Илиянци, че даже и Луноходец ,защо да им това бело.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Зърното не е за Ирландия. Бог знае какво ги е накарало да акостират там ако изобщо е доброволно. Тея са напълнили кораба със зърно И кока а после са започнали да обикалят и разхвърлят коката насам-натам.Забравихте ли за коката която изплува северно от Варна?! Нали не мислите че някой друг е бил собственик и на онази дрога.Само че в Ирландия полицаите не са продажни бандити а прокуратурата не е завладяна от политици-корумпета като Боко и Прасчо.Там милост няма да има!!

49

Трактора

преди 4 месеца

Какъв е тоя телефон от полвин година не могат да го разкодират. Дайте го на Рангел и пламен от тик-тока ще го оправят за 30 минути.

48

Относно Шенген !!!

преди 4 месеца

Това е доказателство ,че ако спирате някои със тези шенгенски пинизи то това не са мафиози ,а обикновените хора .Така че махайте шенгена и се примирете че мафотите шенген даже не са го чували камо ли да ги спира ! А единствения начин да спрете мигрант и той да остане във БГ вместо във Австрия е Австрия лично да направи България по богата от Австрия и тогава мигрантите няма да искат да се самоубиват при възможността да живеят у БГ а не във Австрия НИя ги искаме аме те не та не само Австрия !

47

Анонимен

преди 4 месеца

Ами ако екипажът не е натопен за "криминалнопроявен", излиза че е капитанът. Капитаните са кът и ги следят изкъсо, ще трябва да бутат на някой друг, значи не пипаме капитана, значи трябва да е Шефа, ама не може да пипаме Шефа, щото разваляме инвестиционната бизнес атмофера и политическата "обстановка" в Територията и Шенген и става Свиннска история Domus Bash Rezil и прочие. Значи екипажът трябва да е криминално проявен. Друго обяснение няма как да има.

46

Форекс

преди 4 месеца

Ирландия защо купуват зърно от Канада чак , а не от Украйна или България. Когато предупреждавах , че безмитния внос от Американските континенти ще убие икономиката на ЕС не вервахте. В америките мащабите са огромни една нивича е няколко милиона декара... За производствените им възможности да не говорим .За ЕС остана само бизнеса с имоти -кредити наеми лихви-един друг да се прекарваме без ртеален продукт-само лихви и надценени имоти -икономика на лкихви и наеми само...

45

Анонимен

преди 4 месеца

Как може да злословите за кораба, когато управляващите ни плъзнаха с финес,с новината за разрешаването от нидерланска страна на българи и румънци по въздух да шарят из Шенген.

44

2-3 КРИМКИ ????

преди 4 месеца

А събрали някой милио да си купят малко дрога ? Горе долу по мои сметки трябва да се съберат 50--60 хиляди кримки и всяка да даде по 15 бона та да го купят ! То синдикатите нямат толкова членове ! Айде сега някакви голтаци със дребни провинения въртят бизнес за миллллииииони евра .....па чак със кораби директно от производител сигурно са лежали със шефа на картела във пазарджишкия или във ареста ,,, Почнаа да ни успиват !

43

Анонимен

преди 4 месеца

Криминалнопроявени не може да работят на кораби.Тези са назначени ДС следят доставките на дрога.Очевадно е че Домусите се занимават с наркотрафик.Това обяснява светкавичното забогатяване на тези плоскоглавци. Но Сарафатурата нищо нИ знаЙ. Така е в Бг. Мафията си има държава.

42

Хе-хе

преди 4 месеца

Кримки с досиета? Никой не може да ме убеди че Домусчиев брос са ги назначили случайно без да знаят за допълнителните им способности.

41

Бг бизнесмен

преди 4 месеца

Човека продава ракиика и кашкавал а е със 40 ч0века охрана обучавана на всякъде и със цял кортеж .И другите бизнесмени ги следят от космоса-- братята от Щатите си знаят работата .

40

до 33 не се шушне

преди 4 месеца

знаят !

39

Интересно колко

преди 4 месеца

--процента от българите до 70 г са кримки ??? ДА не се окажат повече от не кримките ?

38

бойко

преди 4 месеца

Нищо, ще ги пуснат. Ще се обадя тук-там и ще са на свобода скоро като Гълъбично...

37

Анонимен

преди 4 месеца

Никакъв Шенген за България. Никакъв .Австрийците са прави.

36

Анонимен

преди 4 месеца

и пръв приятел на българския Лукашенко - Боко Банкянски......Така да наричате видният конституционалист и верен съюзник на партията на експертните антикомунисти ДСБ е комунистическа дезинформация съшита с бели конци!

35

Сата НАТО

преди 4 месеца

Домуса, който бие журналисти, е очеваден шмъркач и пръв приятел на българския Лукашенко - Боко Банкянски.

34

Реалист

преди 4 месеца

Преди няколко дни имаше статия, че Георги Домусчиев бил най-богатият българин. Някак двете новини си пасват, не мислите ли?

33

Анонимен

преди 4 месеца

Дето се вика,една шепа народ,пък на всяко гърне похлупак.Сякаш България е с 3-и милиарда население.А колкото до МВР трябва веднъж завинаги да се разбере,че полицайте изпратени на протестите,са изпратени за да предотвратят сбивания помежду протестиращите,а не те да бият,когото сварят.А за кораба"Верила"се шушне че български милиардери са замесени в контрабандата с наркотика открит на кораба.