46

Екстра е Кристина

преди 5 месеца

Браво на Аднан ше и муши поничката

45

Анонимен

преди 5 месеца

Каква е тая простотия че са бежанци, бачкат в ИТ и с данъците си плащат пенсиите на коментиращите умници

44

MNENIE

преди 5 месеца

Егати и Кмета ? Няма ли си друга работа да жени Бежанци за Узаконяване на Престоя на Терористи в България . Кмете , колко пари взимаш за Трафика на бежанци и узаконяването им ?

43

от ЮАР

преди 5 месеца

До OMGМного държите на гена, а май една книга не сте прочели. Типични лузери и маргинали.

42

Алекс

преди 5 месеца

В София има достатъчно работа за кмета.За сватбите си има съответните служителки.

41

от ЮАР

преди 5 месеца

До АнонименХаризала се била - ами по-ли е добре да виси по кръчми със силикон и ботокс. На всичкото отгоре, жената сключва брак, създава семейство, а вие тук ми цитирате Балканджи Йово и глупости от Средновековието. Да са живи и здрави и челяд да имат, това пожелавам аз и хич не ме впечатлява манипулираната история, с която ни промиваха мозъците през соца. Айде - друм.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Даваш ли,даваш,Балканджи Йово,хубава Яна на турска вяра? Глава си давам,Яна не давам на турска вяра!!! А тази нашта Христина сама се харизала и то на връх на светлия християнски празник РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!! Срам и позор !!!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Нормално е един небългарин като Терзиев ухото да венчае едни хора с НЕбългарски имена.

38

до 37

преди 5 месеца

До OMG,ти си просто един фашист по учебник,не ни занимавай с високомерието си,живееш като повечето българи в 21 век,ама преди новата ера,не ща ст ни ци

37

Хасана

преди 5 месеца

Важното е че знаят български език , защото има села и градчета в България в които местните даже не са чували за българска реч. Интересно ще бъде когато българките започнат да се женят за китайци .

36

Анонимен

преди 5 месеца

Сега може и да кръсти бебето на Ленчето, ще се казва Иро, на баща му. Заради плъзналите слухове, предишните предложения бяха отказани, макар и много подходящи и уникални - Киромир или Мирокил. Затова, за да не стават грешки - Иро.

35

ясно е

преди 5 месеца

До Анонимен Има право на първа брачна нощ но в случая с ........... турчина , затова му треперят коленцата.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Кметчето по-уплашено от булята, все едно него ще го сефтосват.

33

ала-бала

преди 5 месеца

До Анонимен Абе , че все нещо праи тоя , отчитане на някакви връзки с обществеността , що му викат PR у Америката , че други връзки няма .

32

Анонимен

преди 5 месеца

Как така ги е венчал, бе? Не венчават ли половете в църквата? А това кметче е отявлен атеист , как ще венчае?Много сте зле, журналистчетаа

31

са орце ли да тропна

преди 5 месеца

Май па ни пробутват неакви глупости от лично естество , тия може и да са щастливи и им желая да са щастливи , но се питам какво значение за мен лично .

30

OMG

преди 5 месеца

Тия жени как се омъжват все за такива ве? Аз като мъж гледам да се омъжа за бяла, руса и синеока жена християнка, защото и аз съм такъв и не смятам да си губя гена! Днешните жени нямат достойнство.

29

Сашо Кадиев

преди 5 месеца

Понеже е омъжена за турчин, пробвали ли са и на другото място или още им е рано за деца?

28

Анонимен

преди 5 месеца

Като знам IT-тата каква работа вършат в леглото, май няма да е много дълъг и щастлив семйният живот на двойката...Ама ,при такъв кмет, всичко ялово, няма как...

27

Itso

преди 5 месеца

Какви IT специалисти са щом си правят сватба в реалния а не във виртуалния свят?