20

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Честита Коледа , мили рожби Български на Майка България! Турция ,на база това,че е дом на потомци на зли същества от хазаро-иберо-руски произход,които потопиха в кървища и робство България НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА ! Никой убиец и поробител няма право да кючекствува връз Святата Земя на Страдалците. Израел...Безсмъртен Израел ше бъде герой на героите скоро,защото който е спасявал чеда на Достойните Давид и Соломон ще бъде благословен в живот и свят. Турците и руснаците дс си търсят друга планета.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Ами Борисов и Пеевски направо да заминават натам!

18

Кокала

преди 5 месеца

По големи глупости не бях чел.Но има нещо вярно.Руснаците им предадоха пленени азовци-неонацости главорези да ги даржът в плен ,а Ердоган ги освободи.Путин беше бесен.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Най много избират България.Тук е Рай за тях.

16

анадолският кенеф

преди 5 месеца

се пъчи като петел на оборска тор. Всички ги знаят каква стока са, да не се напъват. Никой не може да надскочи себе си.

15

Шикерли Шибек

преди 5 месеца

То предния антимафиот не знам какви връзки е имал със турската мафия,ама хвана кмета на Несебър и Митьо Очите в Истанбул.Полицията в Европа ги издирваше,но ги хвана турската полиция.Че даже единия бая полежа по тамошните зандани.А кмета го изискваха от нашите служби понеже бил кмет(от не корумпираните),та дори и не го прибраха за разпит нашите ,,анти мафиоти".Тоя новия турси министър ако дойде в България,половината от от хотелите няма да отворят за летния и зимния сезон.Все разбойници и мафиоти.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Затова новата вила на Боко е в Турция.

13

Христо Христов

преди 5 месеца

В Турция има престъпници, защото са такива и ги ловят. В ЕС и германия престъпниците не са такива и никой не ги преследва, а ги защитават.

12

Христо Христов

преди 5 месеца

Когато германия пусна един терорист за търсене чрез европол, терористът си стоеше седмица в германия. Накрая един се обади в полицията, че го е вързал и да дойдат да си го приберат и никой не дойде. Защото немската полиция и държава закрилят терористите. Факт.

11

Христо Христов

преди 5 месеца

Когато в германия терорист блъсна по Коледа и уби десетима, германия два дни не го пусна за преследване. Защото в германия у бийците от чужд произход не са престъпници и държавата ги закриля.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Престъпниците избират да крадат по европроекти и държавни поръчки защото е безнаказано а тия са кокошкари .

9

Анонимен

преди 5 месеца

Е да , ама в Турция нямат такъв ''безмилостен'' СЪД , какъвто имаме в Бг ...

8

Анонимен

преди 5 месеца

ФЪФ Бг е по-голям рай за престъпниците !

7

Христо Христов

преди 5 месеца

ЕС престъпна организация, подкрепяна основно от престъпници и неграмотни про'с'таци.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Сараят-Трезор. Пазен от НСО, НАТО и МВР. Наистина има една малка Швейцария в България. Това е имала предвид Ванга.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Щом дойчовците го казват, е нема начин да не е истина, те знаят всичко.:)), жалко че Турция не е в ЕС, да и щракнат кепенците и Урсула да им размахва пръсти.:))

4

Бивш служител

преди 5 месеца

Джепчийките от Румъния и България преди решиха да шарят по туристите в Истанбул. Хващаха ги на границата по лицево разпознаване и за 24 часа бяха осъждани на по над 6 год. ефективна присъда по бързата процедура. Сега шарят в Рим ,Париж и Берлин...В Бг. живеят в палати и раздават бонуси за коледа на съдии и полицаи. Хванати на местопрестаплението се разминават само с висящи дела. Цели адвокадски родове и кантори се препитават само от клиенти джпепчийки и алоджии.

3

aaaa

преди 5 месеца

Там за разлика от тука ги хващат!!! Митю го държаха в затвора,нашти го прибраха и пуснаха.Та си сменете заглавието.

2

Христо Христов

преди 5 месеца

Ц. Престъпниците избират ЕС. Но в ЕС те вече не са престъпници, защото самият ЕС е престъпна организация. Пример е ислямисткия терорист Ахмет Чатаев, когото Интерпол търсеше, но в момента в който влезе в ЕС се превърна в борец за свобода и демокрация и се радваше на закрилата на Брюксел и ЕСПЧ, а Австрия му даде нова самоличност, с която извърши атентата на летището в Истанбул и 150 жертви. Факти.

1

Антрополог

преди 5 месеца

Най- големите престъпници са в Швейцария и офшорките , на Балканите са само шанаджии дето се борят за трохите от масата на властващите от векове имперски бандити още от пиратските години...