24

Анонимен

преди 4 месеца

СБЪРКАНИ БРИТИ - 1 МИЛИАРД ПАУНДА СА ЕДВА ПО 5 ПЕНИ НА ДЕН НА БРИТАНЕЦ - ТОВА СА САМО ЗАГУБИ, КОИТО СА ПРЕДВАРИТЕЛНО КАЛКУЛИРАНИ В ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ!!...

23

Анонимен

преди 4 месеца

Робин Худ се завръща!

22

Великобритания

преди 4 месеца

Даваха в Англия една румънска копанрка с дълги поли хваната в Супера да краде изкара продукти за цял багажник от фустите си.

21

Мухахаха

преди 4 месеца

Винаги когато се готви някакво увеличение на цените в Булгуристан и изкачат такива статии с някакви небивалици за Англия . Стана като някаква традиция. Още малко и ...... абе, съвсем малко и Англия ке падне. Ахахахаха. Поредната възможност на изританите от Великобритания общи работници и берачи на ягоди да се зарадват и успокоят, че не са били изхвърлени защото са били мъързеливи... ами щото Англия загивала, разбииш ли. Цели рафтове разчиствали, хахахах. Посмях се от сърце. Благодаря.

20

До Анонимен 20

преди 4 месеца

Бъркаш се брато. Превода е правен от русофилна мисирка в днес.ру, която има над 10 години зад гърба си в писане на руска пропаганда. Нормално е да видиш статия в която се крадели цели витрини и се изнасяли от магазина нищо че реално няма как да стане. От друга страна русофилите само чакат такива новини за да им повярват на секундата и да си издращят отдоле пък техната си пропаганда. Радостното в случая е, че много коментиращи под точно тази статия разобличават тази глупост на мисирката.

19

Алекс

преди 4 месеца

Не искат в ЕС.Не искат трудолюбиви източноевропейци.Предпочитат тарамбуки,които изнасят магазините.А,честито.Намерихте това,което търсехте.

18

Анонимен

преди 4 месеца

И как така ги изнасят тези хранителни стоки? Как се изнася цял рафт със храна? Тия за бавноразвиващи ли ни имат? Във била един се опита да изнесе без да плаща една торба с продукти но охраната го хвана показаха му запис от камеритеи той неможа да се оправдае. Тези енгелизи нямат ли охраителни камери и охранители?

17

Анонимен

преди 4 месеца

Това явление има ли нещо общо с новите британци?

16

Пен

преди 4 месеца

Хахаха разчиствали рафтове .... Крадат цели рафтове ! :))

15

Анонимен

преди 4 месеца

Спрете да увеличавате цените! В БГ не е различно!

14

Клубът на Богатите

преди 4 месеца

Защо крадат храни от магазина като някакви кокошкари?!

13

Гъчо

преди 4 месеца

Има видео в ютуб, където лилава жена изкарва изпод полата цяла количка продукти! Включително и бут хамон!

12

Зелен

преди 4 месеца

Нии ни крадеми нии си биреми!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Точно ук да е скъпа хранатаБуквално с 2,3 паунда и може се нахраниш тука добре.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Не че няма крадци, но от сведената информация лъха на приказката "да направиш от мравката - Слон".---------Комунистическа пропаганда, разбира се. Бедни трудолюбиви хора на запад няма, и след като няма, то не може да им се налага да крадат храна или да купуват крадена храна.

9

Ха ха ха

преди 4 месеца

ТОВА надмина дори посочваното за Малоумие на Годината - "Срив на Паунда и Британската Икономика" .

8

Директор на Компания

преди 4 месеца

Мгазините имат камери навсякъде, секюрити и прочее. Това важи както за TESCO, ASDA, WAITROSE, така и за КоОп, Морисън, ЛИДЛ и всички останали. Интересно ми е как ги крадат. Не че няма крадци, но от сведената информация лъха на приказката "да направиш от мравката - Слон".

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Британски учЕн (8) Така сте всички бълггараци слугуващи в чужбина. Все не знаете, все не сте разбрали. Така е защото сте капсулирани в булгарише общности и нямате идея за живота и привичките на местните!

6

Анонимен

преди 4 месеца

БРЕКЗИТ, брат!!Честито!! Каквото сам си направиш..

5

Гроздето

преди 4 месеца

ЗЕЛЕНО, казала лисицата от България.