64

Анонимен

преди 4 месеца

До коментар 43 Анонимен а дали всички на кораба са знаели за пратката или определени лица от екипажа

63

Ангелина

преди 4 месеца

Доживотен затвор трябва да има за такива масови убийци. Съвсем съзнателно пренасят "вещество " ,което знаят ,че убива много хора. Същото следва да получат и техните "господари" изпратили за превоз "пратките" ,но за тях най- вероятно ще последва справедливо възмездие без да дочакат справедливо наказание от тези,които са "загубили ценната си стока " .

62

Анонимен

преди 4 месеца

Нямат вина, одхвърлили са им ги,...с някой кран.

61

Смел Гибсов

преди 4 месеца

Да 10 години са малко , трябва доживотвн както в белите държави ..

60

Днешната цензура

преди 4 месеца

Днес, защо тази новина не е видима на главната ви страница, а трябва да скролирам след новините за демонтажа на ПСА и какво Пеевски е отговорил на Радев, за да я намеря?Срамно!

59

Васко Черепа

преди 4 месеца

Жорка, Домусче, мен не ме 'фанаха и пак си бех най- богатия, ти тамън ме измести и ко'станаа, брат...

58

Анонимен

преди 4 месеца

Малко са 10 години.....30-40 им стигат щом искат да тровят децата...

57

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 57 Вероятно не е знаел целият екипаж. Но капитанът, заместниците, другите от командния състав са знаели 100%, няма как да се случи без съгласие "отгоре", но не са имали хора на сушата, щом ще хвърлят пакети в морето.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Жената от Търговище за 9 хил.лв. и наложиха 3 год. затвор. Тия за 40 млн. лв. колко затвор трябва да им присъдят? Че и са група, още по- тежка присъда. Не е 10 год., а 4444 год. Хубаво вижте Бг правосъдието какви жестоки, антихуманни и несъразмерни към деянието присъди издава! Това не е правосъдие, а е екзекуция.

55

Анонимен

преди 4 месеца

екипажът дали е знаел,че са натоварени наркотици?

54

до 54

преди 4 месеца

Парата която се съобщава е на дребно на наи-скъпите пазари инае при покупката не е дадено кой знае какво от гледнаточка на богати бизнес империи -- кофти че е разкрит канала това е дебнато и документирано от Луната минута по минута и повече няма да го бъде -- за тези вече е забранено !

53

До Мария

преди 4 месеца

Те някойи хора това са го учили ,а преди това учителите им са го учили и го практикуват за да е безопасно .И за да може защитата им да задава точно като твоя въпрос,,И !

52

ясно

преди 4 месеца

сега да чакаме кого ще гръмнат собствениците на товара и той ще е виновния за превоза на дрога.За толкова много пари без гърмежи няма да се размине

51

20 млн евро !!!

преди 4 месеца

Ако бяха 2000 добре ако бяха 20 000 пак бива да бяха 1 000 000 да кажем че такава сделка може да се задвижи от някакъв як трафикант АМА ПРИ 10 000 млн евро --казвам 10 защто там от където са го купили не е 20 млн ,ТА при такава сума моряците ще операт едно хубаво пешкира а баш играчите са си ОК --собствениците се знаело кои са ама те не са пътували със кораба ,как да ги обвиняваш .Това е положението !Американците пак секнаха бизнеса на на някой !

50

БМФ

преди 4 месеца

Че началниците в БМФ са в играта е ясно.В БМФ има правило - ако някой капитан е карък да го махат.След Рожен и Руен, Верила си е чист караклък. Кой ли ще махат сега?

49

Да сменим името на

преди 4 месеца

Български нарко флот

48

Анонимен

преди 4 месеца

Ало, БорисОФ съм. Товарете!!

47

Анонимен

преди 4 месеца

БМФ е собственост на Боко-Прасчо. Домуса е бушон. Както и в Нова ТВ, също и в 24часа и т.н.

46

До Запознати

преди 4 месеца

Той и капитана сигурно не е знаел. Просто вътрешното му моджо го е влачило подсъзнателно.

45

фармацевтика...

преди 4 месеца

Това си е част от фармацевтиката.Всички фармацевти са така.