29

Анонимен

преди 4 месеца

Шарлотка да гледа Дисни чанъл, на види там какви неща показват на малките деца. Показват ги, не са просто някакви думи на четири очи за някаква кобила, а денонощно облъчване на децата публично по телевизията.

28

Анонимен

преди 4 месеца

За Депардио цял свят е чувал, ама за тая Шарлотка със странната фамилия - никой. Иска и тя самата да се отърка поне за минутка в блясъка на звездите, ама не може и затова "ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО".

27

Абе тука раждат

преди 4 месеца

на 10 и се пукат яко ама явно това не ги притеснява еврозащитниците.

26

ами

преди 4 месеца

"докато гледа младо момиче на 12 години, яздещо кон, той я сексуализира." УжасТ...и европата застигна хамерика.... да се обвинява някой,само защото нещо е помислил и/или казал,без да е извършил престъпление.А това за изнасилване на някакв кокошка отреди 30 г. и чак сега се е сетила, че била натакована не кореспондира със здравият разум на нормалният човек...

25

Анонимен

преди 4 месеца

Бре тия французойки ,бесни на макарона ,защото вкарва мигранти африканци които клатят жените в Франция

24

аз

преди 4 месеца

Поредната кампания за омаскаряване на известен човек от неизвестни никому сиви мишки. Поради манията на дребните, грозните и некадърните да преследват всеки на който завиждат, все по-малко ярки личности се появяват. Накрая ще останат само мишките... Има ли известен и талантлив човек, който да не са оплюли? Кларк Гейбъл, Чарли Чаплин, Уди Алън. *** от злоба мишоци, никой никъде с нищо няма да ви запомни!

23

Димо

преди 4 месеца

Не съм чул да се води подобно дело срещу някой неизвестен и беден. Подобно дело има за цел само пари и нищо друго.

22

Реалист

преди 4 месеца

До християнин: защото са ***. Навсякъде по Света със забогатяването на страната раждаемостта пада. Щото богатството идва в ума, а умът с образованието.

21

ля ля

преди 4 месеца

целия свят се обърка заради жените!!!! този път обаче войната е продиктувана от някой който не иска да има бяла раса!!!

20

християнин

преди 4 месеца

Започвам с факта,че съм ортодоксален християнин,и ще ви задам един въпрос:Защо в мюсюлманския свят няма такива проблеми,и има свръхраждаемост на деца/вай-висшия божествен дар/,а ние-християните,се топим и изчезваме?

19

Реалист

преди 4 месеца

При подобни дела би трябвало ако се установи лъжесвидетелстване, на лъжесвидетеля да се даде присъда като на извършител. Тогава 90% от тези дела няма да бъдат завеждани.

18

Реалист

преди 4 месеца

Браво на Макрон, показа че има топки и разни джeндъpи не могат да му влияят! Не че и той не е джeндъp в определени моменти.

17

До Атмаджа

преди 4 месеца

В Испания има гадни закони тип ИК.Но от 2019 всяко такова дело, ако мъжа отрича, го проверяват и за лъже свидетелстване. Със много съществени глоби, наказания и обезщетения. И както се бяха увеличили почти 6 пъти случаите на изнасилени по стари спомени, за два месеца случаите паднаха 8 пъти, станаха 75% от преди ИК.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Съжалявам, не не мога да приема за нормално да се сещаш, че си била изнасилена след 5,10,15 години. Освен това не мога да разбера какво е правила в дома му....два пъти. Истината е, че тези жени са пробили, защото ги е посичил. Имало ли е рекет/шантаж? Вероятно, макар да е трудно да се докаже (голата дума не струва много). Но избора е бил на тези жени. И това НЕ Е изнасилване. Дори не е секс тотрмоз. С това не оправдавам Депардийо, но хей той не изключение, а тези жени сами са избрали това.

15

Ганди

преди 4 месеца

Еми нали е набор на оная спър Жа жена му,смее ли да каже нещо против него

14

Анонимен

преди 4 месеца

Както признава една от обвинителите, моралните норми са се променили много с времето. Затова си припомня забравени събития. Някои са приемали склоняването и принудата към секс като компромис за намиране на подходящ партньор. И много бракове имат в основата си измама или изнасилване. Което рано или късно се наказва от жертвата.

13

Това е министърКА

преди 4 месеца

Рима Абдул Малак, министърът на културата . . .

12

Анонимен

преди 4 месеца

Много елементарно. Понеже Депардийо получи руски паспорт и посети Сев.Корея сега се чудят какво да му измислят. Както и на Тръмп. Който не им е удобен веднага му скрояват и раздухват я сексуален тормоз, я опит изнасилване.

11

хахахах

преди 4 месеца

Тия пък се сетили да се възмущават.Трябваше по-рано да разберат, че нещо не е както трябва с този президент, имащ връзка с тази бабичка.Нормално е да е озлобен към жените, при условие, че е роб на тая бабушкера цял живот и нормална жена не е видял.Още като го избираха, трябваше да вземат предвид, че тоя нещо не е в ред и е нормално сега да прави тия коментари.

10

Колега Макрон!

преди 4 месеца

Колега Макрон! Всичко точно, ама немаше ли некоя по-млада бе ашколсум?