111

Анонимен

преди 4 месеца

До Тон - Само дето има проблем - такъв референдум не може да се осъществи, защото ще бъде сметнат за дискриминационнен.

110

Баща ти

преди 5 месеца

ЕС умря , да живее ЕСср ...

109

Тон

преди 5 месеца

Предложение към президента Радев,от един от многото Българи.Господин Радев ако искате да изчистите петното от себе си че ни натресахте престъпници във власта: свикайте референдум"Иска ли българският народ да бъде управляван от до сегашните политици и партии с Да или Не " и тогава ще лъсне цялата истина!

108

Тон

преди 5 месеца

Европа да ЕС не.Или как може да ни хареса едно централизирано управление,една диктатура управлявана от безумци,и една марионетка на американският престъпен елит!

107

Анонимен

преди 5 месеца

Ваш'та мама лъжлива... евроскептицизмът никога не е бил по-висок от сега в цяла Европа, а да ми кажете, че 56% били смятали специалната операция за заплаха за нашата национална сигурност, това означава, че над половината българи са за психиатрия

106

Анонимен

преди 5 месеца

Ох как да го обясня на гаджето ми това? Харесвам те все повече, но не толкова колкото съседа.

105

Анонимен

преди 5 месеца

Да не би ваксините да вършат чудеса, че да захаресваме "все повече" Европа-та? Впрочем Европа не е равно на ЕС!!! Спрете да си пробутвате тезите.

104

Пен

преди 5 месеца

Хахахах добре ,че ми казвате какво харесвам иначе няма да разбера цял живот ...

103

Митко Любопитко

преди 5 месеца

Харесваме Европа ?! Кой го каза ?! Ах да, поредният промивач на мозъци , на който требе да вЕрваме ?! Мене някой питал ли ме е дали въобще вярвам на Европата , та камо ли пък повече да й вярвам ?!

102

фалете ме уста оти .

преди 5 месеца

И как стигнахте да този извот , от надай се ...... на пияна жена ли . Дли пък тота не е лично ваше излияние , щот онова у Брюксел , то нали беше от Европа го пцюем по цал ден .... отлюбов разбира се .

101

Анонимен

преди 5 месеца

какво има да 'харесваме' ние СМЕ Европа от преди да се казва Европа

100

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова я харесваме, че немалко от нас казват: проклет да е ЕС сега и всякога и във вечни векове, амин!

99

Анонимен

преди 5 месеца

Странно. Не познавам хора в България, които да са на мненията получили повече проценти.

98

гост

преди 5 месеца

НИКАКВА ЕВРОПА НЕ ХАРЕСВАМЕ . ВИЕ САМИ СИ ПРАВИТЕ КОНСТИТУЦИЯ , КОЯТО УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД . ПРЕДАТЕЛИ СЪС ФАШИСТКИ ИНСТРУМЕНТИ . ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИВИ . ПРОЦЕНТИТЕ С ТОРБИ , МАШИНИ С КОДОВЕ . ДЕРОГАЦИЯТА ЩЕ УВЕЛИЧИ ИНФЛАЦИЯТА . УВЕЛИЧЕНИТЕ ЗАПЛАТИ ТОПЛЯТ САМО АДМИНИСТРАЦИИ , БОЛНИЦИ , УЧИТЕЛИ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ГОДИНАТА . САМООСИГУРЯВАЩИТЕ ИМ СЕ НАМАЛЯВА ПЕЧАЛБАТА ЗАРАДИ УВЕЛИЧЕНИ ОСИГУРОВКИ . ТОКА , ГАЗА , ПЕТРОЛА , ХРАНИТЕ СА В ПЪТИ ПО СКЪПИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ . ОСТАВКА .

97

Анонимен

преди 5 месеца

Оня ден писахте други измишльотини.

96

g.venov

преди 5 месеца

Абе,Нелче,известно време те нямаше,ама се завърна с "гръм и трясък"!Толкова про...тий и скудоумие,ако знаеш какво значи,не съм видял!То наистина българските медий са станали тотален ке..еф.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Референдуми в целия ЕС за единна европейска държава. И какво кажат хората. Тази наднационална манджа ЕС, в която задкулисието и корупцията са смисълът не може и не трябва да продължава. Или единна държава или обратно към независимите, суверенни европейски държави. Всичко друго е пунтамара

94

Надянко Нахуянков

преди 5 месеца

Българите са най-бедните хора в Европа! Европа континентът, не Европейския съюз!

93

Анонимен

преди 5 месеца

Вместо сугестии, направо да попитат европейците желаят ли заличаването на националните си държавпи в полза на учредяването на нова федерация - единна Европейска държава. Иначе ЕС в сегашния му вид е организация без мисия и посока. Единствено корупцията се разраства.

92

Анонимен

преди 5 месеца

Като партии като АФД и Възраждане вземат властта, ЕС ще е ок!