47

преди 15 години

той данетие кондио даго вкарат две годинки пандиз във бургаския:-)

46

преди 15 години

знетели кога точно никога. ха ха ха ха ха колкото влезе сидеров във затвора/вие взехте народа вече за много ***

45

Българин

преди 15 години

И в какво е виновен Волен? Че пречи всячески на продажните *** които си избрал да ти го вкарват отзад? Може би Павел Чернев е невинен и някоя от 4-те му версии е вярната?Ей край нямат ***, издишаха ни въздуха.

44

boby

преди 15 години

Пак замазват на хората очите, а на бас че няма да го осъдят и няма да лежи. Само се дуят пред Брюксел, а накрая ще го изсерат познатото полутечно...

43

преди 15 години

В ПАНДЕЛАТА!

42

Галена

преди 15 години

Ами редно е,защто не останаха неприпикани фонтани .Иска да види там дали има неусвоени терени,затова ще ходи там.

41

111

преди 15 години

AAA......koi vjarva na tova? zad reshetkite hodjat chestnite samo

40

korleone

преди 15 години

Абе хора не ми пипайте човека !

39

преди 15 години

Не пипайте Румен Петков, щото лошо! Не знаете с какво се захващате и срещу какво тръгвате, работата не е само българска и който посегне на Румен ще го плеснат през ръцете отдалече и много силно! Не се занимавйте с глупости, глейте си животеца, не ви трябва беля! Румен е невинен!

38

преди 15 години

Долу ръцете от Румен Петков! Гадните анти-хора да не закачат Румен, защото той е най-свестния и най-истинския, най-емблематичния политик в България днес! Наистина държи за хората, милее за народа и за нашата родина, не е като други дето само вряскат и мучат! Не пипайте Румен щото ще ревете с кървави сълзи! Румен Петков е невинен и това ще се докаже! Румене, смачкай ги!

37

Симо

преди 15 години

Има ли все още наивници и *** в тая страна,които да вярват в подобни смешки, щели да го съдят,много ме разсмяха с тази статия.

36

КНК

преди 15 години

Коректно е човек да е благодарен за стореното му добро.Поздравявам ви за тази ваша коректност и признателност.Вашия личен случай, обаче,няма нищо общо с цялостното политическо и управленско поведение на Румен Петков.Ако си зададете въпроса с чии средства и за чия сметка той е решил вашия проблем,ще стигнете до истината ,че комунистите решават проблеми само и единствено за ЧУЖДА СМЕТКА.

35

преди 15 години

Руменчо е циничен и безкруполен тип досущ като любовника на БСП бат Доги стаел "убийство ли?... какво убийство?"

34

Петков

преди 15 години

Долу ръцете от Румбата! Новоизлюпените антикомунистчета, чиито бащи гордо са развявали червеното знаме се напъват в този форум като костилка на г*з, против най-емблематичния политик в съвременната българска история. Румен Петков е недосегаем, той е безсмъртен!

33

преди 15 години

След "НЕВИННИТЕ" Софиянски и Болен, това ще е поредният, доказано от съда чист като сълзица български политик! А да, да не забравя и Вальо топлото, К.Маричков...и други знайни и незнайни сълзици... :))))

32

анонимен

преди 15 години

в тая скапана държава до сега не са осъдили нито един истински престъпник няма да го осъдят и сега

31

преди 15 години

Вече не. Загуби доверието ми. И то не отведнъж. Изглежда длъжността вътрешен министър не му беше по силите. Не го познавам лично, но не е необходимо, нали се занимава с политика, а това вече опира и лично до мене като гражданин.

30

GB до #27 Софиянка

преди 15 години

Знаете ли има не малко хора, като вас които по подобен начин са били благодарни и на Дон Корлеоне в Сицилия! Човек трябва и е добре да е благодарен за стореното добро, независимо от къде идва! Няма нито идеално лош, нито идеално добър човек! Такива са само дяволите и ангелите, но това са божества а не човеци! Законът обаче трябва да се уважава! И Ал Капоне е бил затворен в края на краищата за неплатени данъци! Ако законите са добри, те ще правят диоброто и няма да има нужда да се надаме на този или онзи господар! Но иначе чувството ви за признателност е достойно за уважение!

29

преди 15 години

Петков, че е нагло копeлe е ясно. Че заслужава пандела - също. Ама не ми е ясно защо не си гледате работата и семействата, а се занимавате с политика??? Я се хванете и уважете съпругата си, белким умножите българите. Ще направите повече отколкото да храчите по разни форуми... Айде че ме чака човек на легло!...

28

Пустинна мишка

преди 15 години

Разни смешни хорица тука си въобразяват, че могат да направят нещо на Румен Петков, ама не са познали! Румене - смачкай ги!