43

маалии

преди 14 години

Ако дойдат германци,цялата система ЩЕ РУХНЕ!!!:))

42

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

Не съдии от Германия ами цялата система в тази област трябва да е германска.

41

anonymous

преди 15 години

a koi e "muspi"?

40

Наблюдаващ

преди 15 години

Всеки момент ще роди, тези дни ще е.Кой би приел, че Емин се е самоубил с изтрел отлявата страна, с окървавена ръка. След 48-часови размисли решава да напише и предсмъртно писмо...

39

преди 15 години

Vsyko chudo za 3 dni,vreme e i na Agata da go posledva!

38

GB

преди 15 години

Според мен нещата са всни и за следствието и за прокуратурата. Иначе погребението нямаше да е разрешено! Сега да видим колко ще се чудят да изкилифинчват ли нещата и как или да кажат най-после цялата истина по случая! Само че в бъркотията да си оставят повече опции се "намери и предсмуртно писмо" та ако излезе истината осирането май става много голямо! Ама прекалено голямо и то за доста хора!

37

chiva

преди 15 години

дясната ръка на Доган. Той е държал кчерната каса на ДПС. Всеки месец е "ходил" при фирми за рекет. На това са му казвали събиране на членски внос. Изцапал си е ръцете сигурно е! Да си събирач на рекет ев една мафиотска организация като ДПС не е лесна работа. И биг-боса решава кой ще жвее, кой ще умре. Точно като в мафиотски клан, какво им се чудим на акъла. Напълно логично е, да се отстраняват неудобните. А защо неудобни ще питате??? Да не само някой да си помисли че Емин е искал да пропеее...неее... искал е повече от пая, залакомял е и бум-такататта и нема го....

36

преди 15 години

е как в законоустановения срок - трябва по -бързо, или като е умрял - може и над законоустановения срок - мъртвия не бърза за никъде... то при живите прокуратурата се бави... какво остава за умрелия... кой се самоубива в днешно време, каквито и проблеми да имаш - не си слагаш край на живота... прокуратурата дали ще намери достатъчно умисъл, достатъчно факти -че са го убили, или всичко ще е налице - но обстоятелството че е известна личност ще спре работата им най-много с обвинителен акт, с/у неизвестен извършител...

35

преди 15 години

аамет духан сичко знай ама сега е снишен ,наведен и т.н

34

12,7

преди 15 години

12,7

33

муспи

преди 15 години

Вижте лукавото свинско лице на снимката. То може да убие цялия свят, само не себе си.

32

преди 15 години

А ти не разбра ли, че времето на смъртта на Емин не е това, което официално се казва - той е убит в четвъртък през нощта, а не в петък следобед. Вечерта на 16 октомври (четвъртък) е имало празненство в къщата на Доган. Тогава е убит Емин. Професорът е намерен в петък сутринта. Ама ти като искаш пропагандирай версията на МВР, която има за цел да прикрие Доган.

31

преди 15 години

21,mislya che 13 misli pravilno

30

преди 15 години

С мафията/Ахмет Доган/ да си нямаш работа,умиране има,спасение - не!Или си с тях или си - просто труп или безследно изчезнал!На всички мафиози мястото им е в затвора,независимо че са и политици!Доган се подиграва на цялата държава ,на службите, на полицията!За пореден път показва и доказва че е недосегаем,каквото и да направи за него законите НЕ СЕ ОТНАСЯТ!Доган е над законите,а те законите са за простосмъртните,а той не е от тях!

29

Мамантос

преди 15 години

Види се, значи, че прокуратурата чете писанията ми тук. ;-) Е, не само моите, разбира се.

28

преди 15 години

Всеки сам избира съдбата си - умните хора предварително мислят за последиците! И не застават на проветриво място! Жалко за човека, но той е имал право на избор! Прокуратурата всичко знае - просто не е възможно обратното.

27

преди 15 години

къде е дуган?

26

anonimka

преди 15 години

naivnik

25

д-р ЛИВАЙН

преди 15 години

Разбира се че е самоубийство.Щом е работил на такава отговорна позиция при резака Доган ипри очертаващото се разплитане на кълбото. Така че АМИИИИИИН.

24

преди 15 години

kade otivat parite ot danatsi. opravdano li se xar4at.