195

Анонимен

преди 5 месеца

Айде, курортистите, заминавайте!

194

Куку

преди 5 месеца

Време е обединеният Запад от един милиард души да разбере,че с Рашка не става с договори и прегръдки с поредния кагебеец.Трябва подготовка за свирепа война по всички направления!

193

Даа

преди 5 месеца

Както предоставиха БТР-и с "отпаднала необходимост",така могат и да гласуват депутататите с отпаднала необходимост да заминават та фронта! А те не са никак малко в НС.

192

Анонимен

преди 5 месеца

Сигурен съм, че можем да дарим от нашите евро-атлантико-либерасти.

191

Анонимен

преди 5 месеца

Тагаренко, Паси, плевнята, мръвояда и генерала от ДБ, дебелия, и още куп пеераси. Поне 50 чела са готови.

190

Ама как ве ?

преди 5 месеца

Нали уж Украйна нямаше загуби... а когато е имала са били минимални. Защо са и сега войници ? Защо не ги търсеше в началото на Контранаступа а сега когато идва зимния сезон ? Това няаккъв тарикатски ход на Клоуна ли е за да принуди Запада а му изпрати още милиарди че да си закръгли банковвата сметка ? Объркан народ са тия Окраинци .

189

Анонимен

преди 5 месеца

Ами ще ги търси, защото още толкова вече се изпариха, за да може да върви бизнеса с оръжия и хартиени пари. А една депутатка в Украйна на име М.Безугла, онзи ден направи независимо проучване: от 5хил. запитани украинци, 72% биха желали да си сменят гражданството, само и само да не бъдат мобилизирани. Ето ви я пробита кауза за "победата в Украйна".

188

евроатлантиците

преди 5 месеца

грабвайте пушките и на фронта да защитавате мирните украинци от лошите руснаци, че ако се помотате още малко и вече няма да има какво да защитавате.

187

Спокойно

преди 5 месеца

Има ,има тук у нас едни борци и трудолюбиви хора с големи заплати и големи лицемери.Деца на бивши леви станали крайно десни.С тях е и ВМ лицетоТ и вкупом могат да се включат в ,,съпротивата".Има и техника на терен българска така ,че бързо ще свикнат.

186

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва ли да ни интересува зеления Какво търси какво иска?

185

Анонимен

преди 5 месеца

Украинците в България да не мислите че от хубаво са избягали. Нека си стоят хорицата те не са мотивирани да се бият.Ама ние много евроатлантици имаме, дето слагала украинското знаме пред българското и дето постоянно викаха Слава на Украйна. Те да покажат сега какво могат. Славен Тагаренко ще ги поведе.

184

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Сега е време Хр.Иванов,лилипута генерал,мафиота от Банкя,свинята от ДПС,Просто Киро и Какорчо да вземат автоматите и да ходят да помагат на Зеления клоун.Така ще направят добро и за България,която ще се освободи от тези продажни ***

183

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Това може да се реши лесно. Зеленски и цялото му марионетно правителство подава оставка или военните го свалят от власт и го предават на Путин.

182

Анонимен

преди 5 месеца

Чакайте бе! До сега нела ни набиваше в лицата че руснаците били загубили едва ли не стотици хиляди войници, войниците им бягали в несвяст, от фронта, от наборните комисии, от къде ли не. Сега гледай каква била истината. Ега гори в ада това дяволско изчадие за дето превежда само статии от сатанинстака клоакка СНН. Плащат й за това жълти центове.

181

Анонимен

преди 5 месеца

Къде са укроатлантиците? Зеленски ги зове да спасяват родината им Украйна със западно оръжие. С тях ще са САЩ, НАТО. САЩ и НАТО са непобедими, те няма как да загубят. Искаме да строим нови паметници на укроатлантиците, но нямаме загинали укроатлантици за свободата на Украйна. Какво празнуват българските фашисти на 9 май? 9 май 1945 година - "Денят на загубата"

180

Е сега

преди 5 месеца

Айде бе европейци,търсят ви...Айде отивайте

179

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки от Продажниците в Международното събрание, който каже, че е за войната в Украйна, автоматично се счита за желаещ да воюва на Източния фронт и го изпращаме с цветя и чуувал за трупове. За да ни го върнат за новия "Паметник на Продажника двоен гражданин".

178

Анонимен

преди 5 месеца

В миналото само офицерите са имали автоматично оръжие, за да стрелят по своите войници. Сега включвам на автоматична и го тропосвам с тесен бод.

177

Живко Мераклиев

преди 5 месеца

Айде да си вземат всичкото укри от България ама да оставят жените им. Хаха. Много красиви и дащни моми са. Убрее ибреее

176

МОЧА

преди 5 месеца

Къде е? Някой знае ли?