57

Идея

преди 5 месеца

Никакви социални помощи и каквито и да било безплатни неща за лица, размножили се под 18 годишна възраст! Такива да бъдат издържани изцяло от родителите си.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Хубаво ми е бе , бате.

55

Така е ..

преди 5 месеца

Бащите на тези родени бебета от малолетни, защо не са в затвора ? Има закон за това.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Те ни развалят статистиката, и за детска, и за майчина смъртност .

53

Педофилия=традиция

преди 5 месеца

Със закон:непълнолетни и малолетни след трето раждане ,да им се връзват тръбите!Осеменителите/***/-затвор,принудителен труд ,плащане на издръжка на децата,които е създал до навършване на пълнолетие!Задължителна вазектомия!Да не може повече да създава поколение,след педофилските си действия!Да не подлежи на обжалване!!!

52

Анонимен

преди 5 месеца

Така е: Сина на цингурелата Маруца - Бай Тошо ги развъди по българската земя. Правещите деца Българи - Селяните, престанаха да правят деца, понеже им отнеха земята. Накараха Българите безплатно да изхранват Ромите и ето ви сега Ромско население, което нищо друго не прави освен деца! И не ви ли е срам, още им давайте пари затова, че са се родили! Който иска да има дете, това означава, че е баща и майка, които в бъдеще ще се грижат за него, а не народа да плаща! Така е понеже Роми управляват!

51

Анонимен

преди 5 месеца

На 17,18 е по- нормално , ама на 10 . Те искат да си играят , а не да правят секс , деца са още , а и не могат да се грижат за себе си .

50

0077

преди 5 месеца

Така е защото ромските фамилии се ИЗДЪРЖАТ с децата си. Това е грешна политика на държавата. Трябва малограмотните граждани на БГ задължително да преминават през "трудови курсове" , едногодишни, където да усвоят професия и достойно да изкарват хляба си. Сега е "повече деца , повече пари, повече неграмотници".

49

Зозо

преди 5 месеца

Хахахааа, да ги пращат на Психото в Мордор. Нали иска да раждат по 8-10 деца и да ги праща на фронта :)))))))))))))))))))))

48

УрсулаЛайнен

преди 5 месеца

Закони за педофилия, насилствен полов акт..или електората не ги лови? Да ви е$а и в ДемокраССията!

47

Анонимен

преди 5 месеца

Бащите нещо закона лови ли ги??? или те са като депутатите с имунитет????

46

Анонимен

преди 5 месеца

щом за едни няма проблем да по рят 10 13 годишни защо тогава всички да не могат да ги таковат??? Направо да отиваме в детската градина и да си избираме булки...

45

Анонимен

преди 5 месеца

до 80 години ще е пра пра пра пра пра баба и ще има 200 внуци. Така се подобрява населението на страната....

44

мак

преди 5 месеца

Има ли съдени за ***.офилия? Или това се смята за културна особеност?

43

Мусайбе

преди 5 месеца

Кой ги забременява бе? Дядовците им или бащататковците.

42

Анонимен

преди 5 месеца

това е педофилия и бащите ги чака затвор

41

edelvays

преди 5 месеца

Какви ценности ще предаде на поколението тази "майка" ,и последствията от тях ... държавата трябва да вземе мерки по въпроса .По-добре е да се концентрира върху качеството вместо количеството ,макар демографията ни е да е на "минус".

40

До 38

преди 5 месеца

Факт! Прасюгата Сачева има осиновено дете, съсухрената Захариева и тя. Бившата земеделска министърка пък роди на 45 с инвитро. Нахални яловици кариеристки.

39

Анонимен

преди 5 месеца

За това си затварят очите много институции ,на чело и депутатите ,особено тия от ДПС

38

Анонимен

преди 5 месеца

Не "закрила на детето", а съдът, полицията и прокуратурата трябва да работят там. Но те са търтеи, напразно им плащаме заплати. Нашите дупелизци ги е страх, че "етноса" ще си търси "правата". Всички тия гнусни педофили трябва да бъдат изпратени чри другаря Ким, да им обясни основните идеи на Чухче.