118

rambaldievskievich

преди 4 месеца

121, претендираш, че притежаваш ограмотеност oбаче не смесвай това капище с марксизъм и други такива. Това стърчащо доскоро нещо и подобните му из страната са възхвала на стлалинизма, все още не ликвидиран в страната ни, а даже и започнал да се изявява отново и с нова сила. Червена армия, съветска армия са за камуфлаж. Сталинизъм са. За възхвала на Сталин са.

117

АМ

преди 5 месеца

>Съветски паметник>РусофилиТова е пример за глупостта на безмозъчните наивници. Този паметник няма нищо общо с Путин и империалистическия му капиталистически режим. Този паметник е построен от Червената Армия, от Пролетариата, а не от някакви безмозъчни капиталистически застъпници като вас.Прочетете малко история и Марксистки материали, за да разберете повече за Марксизма и Червената Армия, и да се ограмотите.

116

Българин

преди 5 месеца

Което доказва престъпния характер и действия на управляващите и техните лъжи с пяна на уста, като тея на Шишанка Делянка Прасчова. Също доказва мафиотския начин на действия. Престъпниците и мафията трябва да са в затвора, а не да управляват държава ! Оставка и съд за престъпленията !

115

баба мара

преди 5 месеца

съдът изчака да се унищожи паметника и едва тогава излезе със решение коетое гавра с народа които го е разрушил сега да го издигне отново

114

Лилипутин

преди 5 месеца

Кой е питал народа и кой е давал пари от народа бе,кремълски питек

113

Комуновирус

преди 5 месеца

Доказахме,че съдът е червен

112

Анонимен

преди 5 месеца

До пасарела 99. Не само, че народа е питан, ами и хората доброволно са дарявали средства. ПСА е изграден с дарения от народа.

111

Подаръчно пликче

преди 5 месеца

По-добре да сложим Свиленски и Станишев(с автомат) ,а отстрани Корнелия с Рафи на ръце.

110

Лилипутин

преди 5 месеца

Не е ли най-добре да изчезнат няколко парчета

109

Анонимен

преди 5 месеца

Сега на пиедестала ще сложим боко Тиквата. Ама Кирчу ще му завиди и току виж Пеевски сложи ред в спора. И тримата и тримата герои на Доньо Донев, та койко мине да ги цели с яйца и домати.

108

споко

преди 5 месеца

ако го върнат ние ще го доунищожим

107

Лилипутин

преди 5 месеца

Ще го върнат на кукув ден. Нищо не се връща, а най- добре да искат административен документ за поставянето му през 1954.

106

ъ

преди 5 месеца

Само едно не ми е ясно - защо съдът се мота толкова? Изчака да нарежат окончателно фигурите и тогава се произнесе. Още миналата седмица стана ясно, че няма издаден акт за събарянето. Но пък може и да е по-добре - полунарязаните фигури щяха да са голяма подигравка. Сега е хубаво прокуратурата да види кое, как и защо е станало, какво е участието на областна управителка, какви наказания са предвидени в закона за такива случаи. Е тези неща.

105

Швейк

преди 5 месеца

Копейките са в екстаз, но *** не съществува вече!

104

Дон Кикот

преди 5 месеца

Копейката е искал да сложат неговата статуя на мястото на мочата и за това е цялата работа.

103

Българин

преди 5 месеца

Хунтата показа, че за нея закони не съществуват. Рушат паметници така, както го правеше и украинската хунта преди да започне Русия да им бие канчетата. Целта на "посолството" е ясна. Да ни вкара и нас във война. Народе? До кога ще спиш?

102

Анонимен

преди 5 месеца

Паметник на Съветската армия е паметника. Монумент на Освободителната червена армия е паметника + градинката+алеите и тн.

101

Анонимен

преди 5 месеца

Кюлотите отлетяха!

100

Анонимен

преди 5 месеца

После пак ще виете от новия Народен съд. Разписахте се, няма връщане

99

Анонимен

преди 5 месеца

То какво ли е законно в България в последните 34 години?!