205

Тон

преди 4 месеца

Да живее болшевизма!

204

Тон

преди 4 месеца

Върнахме се преди 89та,честита ви демокрация, сега банани има, защото ни управляват като бананова република!

203

Тон

преди 4 месеца

Овца не журналист!

202

Мммм

преди 4 месеца

Абе мамка ви фашистка,уплашихте се от едно интервю!Големи герои сте!Такава цензура и при Борис Трети не е имало!Демокрали!

201

Vodka

преди 4 месеца

Тьотката се разпищолила по заповед на фюрера.

200

Хайл ПУ......

преди 4 месеца

Хитлер е като ученик пред Путин.

199

Сибир

преди 4 месеца

Волгин и митрофанова да се вземат и при ***...Кин в сибир

198

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя миринос от снимката пък даже и ще цензурира посланик на чужда държава, защото бил заплашвал. Посланикът затова е посланик, защото е автономен и има право да изказва каквито си иска мнения, ***, оффцоо. Нарушили сме договори и ще си платим. Русия има право да подаде и искове, предполагам. А ако и това й право го отнемат, ще ни цакне по друг подходящ начин. Драпат да изчагъртат всичко руско, защото им трябваме като колониална ос срещу Русия. Особено британските п**дали.

197

Анонимен

преди 4 месеца

Значи, ако бяхме нормален народ, да пуснат интервюто. Ама като чета по форумите как директно си канят българите Путин да ни превзема и бомбандира, само ще онанираат на това интервю. Капацитет за правилна преценка няма.

196

Анонимен

преди 4 месеца

Не може ли който има желание, да чуе интервюто. Аз например нямам желание. Но това което се извърши, по заповед на Пеевски е болшевишка цензура. Ясно е че "демократичните сили" вече са приятели с Пеевски (Хр. Иванов, Козили и т.н.), но поне да защитят свободата на словото. Иначе излиза, че в тях няма нищо демократично, а са най-обикновени болшевики.

195

Анонимен

преди 4 месеца

Не разбирам защо трябва някаква служителка да ми избира темата за дискусии? Това е субективното мнение на някаква госпожа преди всичко! А митрофанова,ако има нещо да каже,ще намери начин и място да го каже! Не е това начина да запушиш устата на посланник!

194

Анонимен

преди 4 месеца

Обершефът на Българско Нацистко Радио няма нужда да ми превежда, "какво е искал да каже авторът на съчинението". Мръсснните цензори нацисти от БНР прекрачиха границата, бутани от Пеевски.

193

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на бричьорите от бнр и програмния съвет. Точно така се играят карти и се цака.

192

До 197

преди 4 месеца

Раковски, Левски, Ботев, Бенковски, Волов, Стамболов - все масони и ***, а? Друго си е бай Тошо, Гошо Тарабата, Костя Копейкин, Путин...

191

Анонимен

преди 4 месеца

Само октоподните лапи на Божков са се вкопчили във Възраждане и руското посолство очевидно от некултурното им поведение с цел избягване от ДП.

190

Анонимен

преди 4 месеца

До Учете историяРАКОВСКИ Е КЛАСИЧЕСКИ ЗАПАДЕН ШПИОНИН И МАСОН. НО ТОЙ ПИШЕ И КАКВО ЗАПАДЪТ Е НАВРЕДИЛ НА БЪЛГАРИЯ АМА НЕ ГО ЦИТИРАТЕ.

189

Мирослав

преди 4 месеца

А,какво трябва да стане,за да бъде махнат най-накрая от нац. ефир този,който се е отказал от българската си фамилия доброволно за да се кръсти Волгин? На всички е ясно,че е пропагандатор и най-вероятно работи за руските служби. Докога трябва да търпим такива антибългари и недоразумения.

188

СМЕХ....

преди 4 месеца

МУТРАФОНОВА Е "ОФИЦЕР" ОТ КАРИЕРАТА НА КГБ....А, ЗА ДИПЛОМАТ, Е МНОООГО ДАЛЕЧЕ ОТ "КАРИАРАТА".....ОПРЕДЕЛЕНО!!!!!

187

СМЕХ....

преди 4 месеца

...всичко било "купено от САЩ"........ХАХАХА... *** ЯВНО, УМИРАТ ОТ МЪКА, ЧЕ РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА НИ КУПИ.....ХАХАХА....АМА, ТО НЕМА И С КАКВО....ХАХАХА....ЗАЩОТО РУСИЯ СЕ "ОБЕЗЦЕНЯВА" СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН!

186

Анонимен

преди 4 месеца

"България ще понесе последиците от тези свои решения' --------------- и от кога последствията от собствените решения са заплаха??? Първото нещо, което малките деца научават е, че всяко действие има последствие.. май само краварските пионки си мислят, че могат да правят каквото си искат без след това да им се търси сметка..