83

Анонимен

преди 4 месеца

Защо ли не чуваме нищо подобно за Шанхай, Ню Йорк или Москва. Защото в подобни градове би имало значение. Ние ще си дадем колите, щото Урсула искала да спасява света. Смешки.

82

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Потърси това Жижи или каквото и да е там как се самозапалва. Пълно е с клипове на топ китайските марки електромобили как се запалват. Говорим за стотици случаи в рамките на година и огромни щети по сгради и околни коли. Потърси и за това какво става, ако в гаража ти се запали електричката. Последно четох за случай на такава, дето влачила лодка и прегряла батерията явно. Къщата е тотална щета, съседите са за тежък ремонт.

81

ъхъ

преди 4 месеца

Големите успехи в борбата с автомобилите и това хората да се придвижват спокойно не трябва да спират до тук. Следващ пример- Осло. Градският транспорт е в пълен хаос, защото в студа(Тази зима пак изненада!) електрическите автобуси не могат да зареждат и минават много малки разстояния. Изобщо, вървим смело към коли тип Флинтстоун, защото и каручките ще бъдат забранени- конете пръ..цкат и трябва да бъдат избити да не замърсяват с метан, както е предвидено за кравите.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Кажете нещо и за отпадъците които горим внос от къде ли не или само колите са трън в очите ви еуроекогейзери?Защо не се говори за привилегии на колите с газ,те са в пъти по еко от по нов мощен дизел зад които остават облаци ***?

79

Анонимен

преди 4 месеца

Гръб на автомобила и 15 Мин град, само ако всички, от обикновен човек до човек от властта се движат пеша и с колела или градски транспорт.А сега в студ и сняг да ходят пеша или с колела или градски транспорт,не те с лимузини на топло и удобно,а хората пеша и с колело само на 15 Мин от дома.зелени,ама с мярка.А Запада да прави каквото ще.

78

Анонимен

преди 4 месеца

ей сега се набутах с плебса в автобуса или пък ще чакам по половин час за такси :)))) Айде у ле... ааа с тия предолженийца отдавна са на левия бряг. Естествено с цялата грижа за "нас"

77

айти

преди 4 месеца

Автомобилът е необходимост за пазаруване, разходки , туризъм. Не може със колело да мъкнеш багажи ,големи количества стоки или обемисти предмети.

76

Иван

преди 4 месеца

Сега е модерно да си еко, да ходиш с колело на работа (та да може някой пиандурник да те размаже хубаво на някой завой), да си веган, ако може да си мека китка и от двата пола, а най-добре от 72рия пол. Изобщо да си модерен и актуален, ако нямаш колело задължително да се блъскаш в градски транспорт, понеже с кола вече не можело. А най-добре да хванеш мотиката и да копаеш, колкото можеш, за да задоволиш нуждите и препоръките на посолството.Тъй било модерно сега, а докато копаеш да си правиш селфи

75

Прогресивен Еколог

преди 4 месеца

А каруци и рикши с човешка тяга кога ще въведем?!

74

До79

преди 4 месеца

Що ти нещо умно ли написа, и що па си помисли, че точно пък ти можеш да споменаваш Мъск, п,р,о,с,т,о,т,и,я,т,а просто струи от теб, освен да обиждаш по бедни и работещи хора, и да ни обясняваш за прехваления и скъп б,о,к,л,у,к термопомпа и слънчопеци на двора, друго от теб не сме чули.

73

До "До74"

преди 4 месеца

Ехааа, ама какви лични новозабогатяли хай-лайфъри се вихрят тук! Програмисти? Брокери на имоти? Или пък борсови спекуланти на БФБ? А може пък ултра успешни дилъри на зарзават? Като чета какъв интелект струи от това, което пишеш в последните 7-8 поста, мисля, че определено нямаш никакво право да споменаваш името "Мъск" в която и да е твоя дълбокомъдреност. Щипок.

72

До74

преди 4 месеца

Бедняците, особенно п,р,о,с,т,и,те винаги гледат да се покажат богати и преуспели в някой форум и да ръсят акъли, щото то другаде няма къде, та тея фантасмагории дет ги ръсиш тука даже и Мъск не ги прави, та земи малко са кротни и стига повтаря всяка вечер едно и също, щото ставаш смешен вече, толкоз ли па нямаш мозък нещо ново да измислиш.

71

Анонимен

преди 4 месеца

Ми кат ви е излишен, автомобила го продайте и си одите пеш, тя и ***-то така съветва, аз моя си ми върши работа, па и нямам никви мераци да спасявам планети и да охлаждам вятъра, планетата в камак в космоса и не и пука кво има на камъка.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Братя да св върнем в каменният век. За кефа на розовите еропеиди.

69

ДО 74

преди 4 месеца

Бедняците първи изревават, бтв, като се появи някой да им дава акъл. Под всяка статия е така. Ще ти изкарат от 9 кладенеца вода да обясняват как никой заможен не пише в сайтовете и не чете новини.

68

до 73

преди 4 месеца

Бедняко, животът си е направил достатъчен майтап с тебе :) Виждаш си доходите и ти става ясно. А мнението ти не ме интересува, кефя се да се заяждам с аутсайдери до живот, защото колкото повече като тебе, толкова повече пари за мене и нула конкуренция :) Само мотокари са ти в празната тиква. Натискай на пърцуцата и наденицата от 20лв. килото.

67

до 57

преди 4 месеца

В интерес на истината е така. Особено покрай хоум офиса автомобилът стана излишен. Грубоват изказ, но правилен.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Умните хора отдавна зарязахме колите. Да, няма да лъжа, че имам колекционерски модел в гаража си и семеен автомобил, но просто не ги използвам. Децата ходят на ДГ и училище с транспорт на градината и училището (общиниски), а колите се използват за почивки (когато те не са някъде надалеч) у нас или в Гърция. Почиваме и по други места, но там рент-а-карът е на почит. Нападате или не- най-заможните хора у нас отдавна не използват автомобили или то поне ги използват доста по-рядко от преди.

65

Край

преди 4 месеца

София пробва да е град в който колите са равни на броя на жителите - резултата ще е трагичен. час пик средна скорост 10-12 км./час. нормалните хора са намерили други начини да се движат но българчето ... то е второ по ум след евреина ... и е голям тарикат и баровец ...без жипка от 2 тона Х 5 метра българчето не може да живее.

64

до 67

преди 4 месеца

2 бона режийни?! Термопомпа и 350м2 къща сметка за ток около 70лв. в студените дни. Останалото от фотоволтаици- първите 15к са финансирани от ЕС. А ти ламкай мухите и рини дъното в склада за 3к. Не съм написал долното, просто ми е кеф да се заяждам с лоу-лайфъри.