18

Анонимен

преди 5 месеца

А двойния гражданин, за коя от двете си държави ще работи.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Ако има напрежение между двете държави, чиито гражданин е някой депутат, респективно министър, председател на комисия и прочее, той на коя от двете ще бъде верен? А при война между двете? А чий шпионин може да е съвсем резонно? Двойните граждани не само с канадско, щатско или западноевропейско гражданство. Може да има с турско, руско, израелско, палестинско, сирийско, иранско и т.н.

16

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Двойното гражданство е предложено от етническата партия ДПС,уж заради двойното гражданство на Просто Киро,който и до момента този лъжец не се е отказал от канадското си гражданство. Просто само го е замразил в момента.

15

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Не може правителството да подаде оставка и да се отива на парламентарни избори,а парламента да остане. Идеята била парламентът да контролирал служебния кабинет? Точно идеята за служебен кабинет е независим от партиите,за да организира и провежда честни избори. Какви честни избори ще проведе служебен кабинет контролиран от партиите в НС? За двойното гражданство също е пълен абсурд,защото един турчин роден в Турция,но получил и българско гражданство ще може да е депутат и министър.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо не ми се връзва как ще работи старото народно събрание до клетвата на новото, когато повече от половината депутати ще хукнат по предизборни агитации из страната преди изборите.... Сегашното народно събрание не спря да приема текстове и закони, които въобще не са обмислени и създават хаос, двузначие, бюрокрация и постепенно изземване функциите на правителството и се чудя трябва ли ни такова след като НС оспорва и гласува техни решения когато и както им скимне

13

Анонимен

преди 5 месеца

Сега ми става ясно защо парламентарните партии ще се избият кой да бъде председател на НС, ВКС, народна банка, сметна палата. Защото ограничават избора на служебния премиер да се избира от гореспоменатите. По- политическо обвързване от това не сме виждали досега. Всичко се прекроява политически, което е доста опасно и недемократично.

12

ТАКА ТРЕБВА !

преди 5 месеца

НОВА ГОДИНА -НОВА КОНСТИТУЦИЯ --НОВ КЪСМЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ! АЙДЕ ЧНГ НА *** И РУСОРОБИТЕ-КРЕПОСТНИЦИ....!!!!!

11

БРАВО МОМЦИ!!!!

преди 5 месеца

НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ ----ПОДАРЪК ЗА ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ЗА НОВАТА ГОДИНА!!!!АЙДЕ , ДА Е НА ХАИРЛИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Не Конституцията, Престъпната Сглобка трябва да се смени и прогони от Партийния дом.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Това е заговор срещу държавата, по тайни сбирки извън работно време се събират да правят завери срещу Конституцията. Те искат да изнасилят Конституцията. Пълна блокада и отлагане за следващата година. Срамни майстори правят бърза работа и разни бързи свинне слепи ги раждат. Не промени, а гавра с Конституцията на Двойните граждани.

8

Весо

преди 5 месеца

Конституцията няма нужда от промени! Денонощна работа за да отворите широко вратите за ...граждани с два паспорта,джендъъри,влечуги и пълзящи тваарри,гей,садо и педи на банки в Парламента!Така,че вече нищо не създавате,изграждате,творите.Рушенето, преместването и трайната работа срещу народа,ще ви донесат едно...ЗАБРАВА!

7

Весо

преди 5 месеца

Конституцията няма нужда от промени! Денонощна работа за да отворите широко вратите за ...граждани с два паспорта,***,влечуги и пълзящи твари,гей,садо и педи на банки в парламента!Така,че вече нищо не създавате,изграждате,творите.Рушенето, преместването и трайната работа срещу народа,ще ви донесат едно...ЗАБРАВА!

6

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 1 - На такива "работници" най-добре е почивка да им се осигури. Т.е. уволнение, че резултатите от тяхната работа са катастрофални.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Промени, писани на колянце, приети на юруш, кога ще е ремонтът на ремонта на Конституцията?

4

Анонимен

преди 5 месеца

КоПроституцията ще променят по белгийски стандарт - до църквата скоро публичен дом

3

гост

преди 5 месеца

Национални Предатели !

2

Анонимен

преди 5 месеца

Истанбулската конвенция ще бъде ли вече непротивоконституционна? Да знам дали да хващам сопата и да тръгвам към София...

1

Анонимен

преди 5 месеца

Тия сън не спят. Няма събота, няма неделя ... работят.