8

хе хе хе

преди 5 месеца

Много грозна подигравка с ***. Укра трябва да се подготви за жестоко отмъщение. Нашият народ го е казал отдавна - коза по рогата и мъж по шкембето не се пипат. защото налитат на бой.

7

Майк Тайсън

преди 5 месеца

Освен в дебелото шкембе трябва да го блъска и в голямата глава.Усик е много техничен,има страхотна бързина.Трябва да го пердаши и в шкембето и да му изкърти брадичката.Мисля че дебелият няма да може да влезе във форма до февруари и Усик ще го смачка.Трябва повече агресия,Усик я няма предпазлив е но ако прояви повече агресия мисля че дебелия ще падне в нокаут.

6

Анонимен

преди 5 месеца

"Навремето оня дето ядеше уши, как ги бъхтеше... рядко изкарваха първия рунд да средата" ----- Освен, че беше много бръз и физически подготвен, Майк Тайсън беше и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕХНИЧЕН боксьор. Стилът му на бой беше просто убийствен, позволяваше му да преминава светкавично от защита в контраатака. Съчетано с мощни, експлозивни удари, нанасяни в непредвидими комбинации. Затова беше толкова добър!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Навремето оня дето ядеше уши, как ги бъхтеше... рядко изкарваха първия рунд да средата

4

Анонимен

преди 5 месеца

Всъщност бъркам. Усик нокаутира Дюбоа. Но там вече останаха други съмнения - дали той не беше нокаутиран преди това. Но мач с мач не си приличат, противникът е друг... Въобще, много въпросителни, но затова боксът (и въобще спортът) е интересен. Абе, дано стане хубав мач!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Ами нека да пробва. Фюри понася доста тежки удари в главата. Може да се окаже, че за удари в тялото не е толкова издържлив (което ме съмнява, де). Но поне е някакъв шанс. Защото, както пишеше в един коментар за Фюри - "Тоя не може да припада!). Няма да му е лесно на Усик, защото досега не е нокаутирал никой в тежка (ако се не лъжа). Това означава отново да играе цял мач и отново трябва да бъде физически много подготвен.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Тоа па грозник кво ни го пробутват. Наште братца поне са по-убави и интелигентни.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Kakвo ни интересува moвa нac, нopмaлнитe xopa?