107

Анонимен

преди 5 месеца

До САМО ПИТАМЕ:А САЩ във война ли са с Русия? Че нещо май не са го обявили. Не са изпратили войници, нито тотвърдили помощ в последно време. А ние воюваме ли без да сме го обявили официално?

106

Анонимен

преди 5 месеца

До САМО ПИТАМЕ:95Кога точно обявихме война и на кого? Воюваме ли и само ние ли? Защото нещо не се чува Франция или Германия да са обявили война на някого.

105

Анонимен

преди 5 месеца

По ирония на съдбата пак на 15 декември, но 2023 г. цензурата бе върната официално, щом депутат и лидер на партия спира предавания по Националното радио, и то публично, с чувство на гордост.3. Живков можеше да забрани интервю с американския посланик. Но Живков не беше толкова ***, за да свали вече записано интервю със западен дипломат, особено на Велика сила.

104

Анонимен

преди 5 месеца

Ква свобода , когато си беден

103

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ревете за свободата на словото, която сама си отнемате. Тогава ще ви покажа среден пръст, надявам се цял български народ да ви покаже, защото сте недостойни, защото сте абсурдни, защото сте лентяи и клиентелисти; една идея трябваше да защитите, не успяхте, позор сте и за професията си и за демокрацията. Къде е прозрачността, къде е плурализма, с които ухажвахте народа, в името на американските интереси. Както Митрофанова днес не може, понеже...утре друг няма да може, понеже...и друг...

102

Мисирки

преди 5 месеца

Дайте позицията на СБЖ: Нарушението на свободата дори и на един журналист е нарушение на свободата на всички ни. Или вие не сте журналисти.

101

Анонимен

преди 5 месеца

Митрофанова да изчака...На съдът в Хага ще има много да приказва...хаха

100

Анонимен

преди 5 месеца

И аз съжалявам , че Джак Изкормвача не е бил изсушан.,,Фашистите" не са му дали думата .Може би Октомврийската революция все още не е била ,,победила" тогава.

99

Анонимен

преди 5 месеца

По делата ги съди е.А не по интервютата...това е в отговор на въпроса , защо не я изслушаме.

98

Анонимен

преди 5 месеца

117, щом може да ни заливат с укро пропаганда отвсякъде, по давление на Чичо Сам е редно да можем да чуем и другата страна. В допълнение ние НЕ сме във война с никого.

97

СМЕХ....

преди 5 месеца

НИКОЯ "ДЕМОКРАЦИЯ" ---- НЕ ПРЕДВИЖДА " ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА АГРЕСОРА""-----ТОВА СИ Е ЧИСТО ИЗВРАЩЕНИЕ НА ПОНЯТИЕТО " ДЕМОКРАЦИЯ" ОТ ИЗВРАТЕНЯЦИ--- КОМУНИСТИ!!!

96

САМО ПИТАМЕ:

преди 5 месеца

АБЕ, КАК СЕ НАКАЗВА "ВРАЖЕСКАТА ПРОПАГАНДА" ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА, С В ПОЛЗА НА "ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА".......А????......ТОВА СЪЗНАТЕЛЕН "САБОТАЖ" ЛИ Е , ИЛИ "ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ"...?????

95

Анонимен

преди 5 месеца

99, а за каква да ни обяви след като поведението ни е на вражеска държава.Демокрацията предполага свобода на медиите и затова ние имаме право да чуем г-жа Митрофанова. Ти ако искаш не я слушай. Въпрос на избор.

94

СМЕХ....

преди 5 месеца

РУСИЯ Е ",ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА" ЗА НАС ...ХАХАХАААА ....А П.ВОЛГИН, ПРАВИ ИНТЕРВЮТА С ""ВРАГОВЕТЕ НИ"-----ква е ТАЯ "ДЕМОКРАЦИЯ" БЕЕЕЕЕ....ТОВА Е "ЧЕРВЕНА АНАРХИЯ"!!!

93

САМО ПИТАМЕ:

преди 5 месеца

АБЕ, ДОКАТО ТРАЕШЕ ВСВ. ПРАВЕН ЛИ Е РЕПОРТАЖ С ПОСЛАННИК НА 3-тия РАЙХ ОТ "ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА"...ЧЕ. НЕЩО НЕ СИ СПОМНЯМ.....ХАХАХАААА....

92

Някой

преди 5 месеца

В едно престъпление, в което имаш брутална агресия и отвличане на десетки хиляди деца, да трябва да чуеш и другата страна,си е гавра със жертвата! Все едно да чуеш изнасилвача, колко имал нужда да задоволи потребностите си, а изнасилена та била сама виновна, че не се е отпуснала. Никакъв шанс за тия, с лъжите и пропагандата!

91

Анонимен

преди 5 месеца

99, чувал ли си за Испанската гражданска война 1936-1939? Германия и Италия помагат на фашиста Франко, Русия помага на републиканците антифашисти. Англия и Франция само гледат и стискат палци за фашиста Франко. Къде четеш глупосттите, които пишеш?

90

Анонимен

преди 5 месеца

В съдебния процес, задължение на адвоката е да защитава не правдата и истината, а интересите на клиента си. Но пък правото му на информация и свободата на словото не може да бъде ограничавана. Правосъдието е публично, а СЪДИЯТА взема решение. Как българския народ да отсъди кой крив, кой прав, ако му се представя само едната страна?!? Сега всеки ще си каже- "Не и дават думата, щото ще ги изкаже че лъжат." Честито. Грам не познавате нито психологията ,нито манталитета на народа си....

89

До 107

преди 5 месеца

Кой , кога и къде е забранил речите на Хитлер:-)))) За България говоря? Цитирай ми член от НК, разпоредба, инструкция, документ някакъв? Нали правовата държава така работи? Ама не, за вас всичко е като статия на Андреев от Дойче веле. Ама моля ти се, редакционната им политика не отменя Конституцията:-)))

88

Анонимен

преди 5 месеца

Русия не е обявявала България за враг. Публикува списък на "страните извършващи враждебни действия" след като се включихме в санкциите и толкова. Ами приятелски ли да ги нарече? Само това да е казала Митрофанова и стига за да лъсне в каква медийна мъгла живеем. Някой може ли да даде линк към документ в който Русия ни обявява за враг? Ми не. Няма такъв....