53

Паню Баирски

преди 5 месеца

Миризливите комунисти никой не трябва да ги пита за нищо, те трябва да бъдат отритнати отвсякъде!

52

Анонимен

преди 5 месеца

Левицата напомня за соца, ама не съвсем, много са леви, към чините са по скоро.

51

мак

преди 5 месеца

Аз пък мисля, че да грачиш срещу собствената ти страна, дори срещу мразено от теб правителство, пред чужди хора е върховна гл.у..пост. И се нарича доно.сничество.

50

Питанката

преди 5 месеца

Ако социта, кога в България е имало нормална демокрация?

49

сериозно ли бе

преди 5 месеца

бсп ( бкп ) която не ти даваше право на лично мнение и мисъл се загрижила че демокрацията била влошена :) парадокс ли е това или цинизъм ??!

48

дедо ви

преди 5 месеца

не е влошена бе другари , демокрацията е нещо лошо за вас . другарката импексова заяви че демокрацията и е отнела много , така че ,,,,

47

КАКЪВ

преди 5 месеца

фашизъм в България ви гони драги русо..робчета? България е в ПАКТА , защото това е единствения начин да си върне исконните български територии...Беломорието, части от МК и Западните окрайнини....

46

до анонимник 62

преди 5 месеца

абе , анонимник ли ти е партизанското име ? излез на улицата по моряшка фланелка и размахвай червеното знаме ( ти от него си роден ) , психиатричния диспансер ше ти обърне внимание :) ДТМ !!!

45

Анонимен

преди 5 месеца

хаха

44

ти да видиш

преди 5 месеца

е от кога комунистите почнаха за демокрацията да се притесняват ?!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Управляващите реабилитират фашизма и рушат антифашистки паметници, чрез държавните медии пропагандират фашистка идеология на оправдаване на фашистката диктатура 1923-1944 година. Прикриват се престъпленията на фашизма и се твърди многократно и постоянно, че фашизъм в България е нямало.Изкривяват се историята и фактите, победата над фашизма в Източна Европа се представя като някаква "окупация". Прокламират се фашистките тези, че Германия и нейните съюзници в Тристранния пакт се борят с болшевизма

42

Анонимен

преди 5 месеца

Столетницата от първа политическа сила вижда и осъзнаеа че се превръща в партийка почти до 4 % , щото електората и се топи постепенно и периодично вдига вой за това и онова. За т.н. паметник пък съвсем горките да направят добро на Митрофанова и Путин че да им пращат някой рубла ха ха ха ха ах !

41

Рашко

преди 5 месеца

Ахахаха, и целият този вой за един руско-фашистки паметник :)

40

Анонимен

преди 5 месеца

Ааааа ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

39

Анонимен

преди 5 месеца

БСП и демокрация - нонсенс!

38

Анонимен

преди 5 месеца

На Шипка са се сражавали украинци, финландци, румънци, татари и българи. Руската крепостна класа не е ставала за нищо. Генералитетът е бил от руснаци. И най- големия виц на *** е , че през войната са загинали 200 000 руски войника. Толкова не е била цялата им армия, доверчиви левъндури.

37

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Толкова рев за едни железа не мога да повярвам толкова преструвки толкова лъжи толкова безумия шепа копейки да спират работата на парламента не мога да го проумея

36

Анонимен

преди 5 месеца

БСП говори за демокрация?!?! Ало Крушовицааа, ти нормална ли ***?!?!

35

Фани

преди 5 месеца

До Да ви светна! Пак лъжи. БКП, ДС и КГБ рушаха български паметници на войни загинали за свободата на България и взривяваха и унищожаваха български църкви, някой от 10 век, които дори турците не са унищожили... М.О.Ч.А. е окупаторски паметник, създаден да плаши българите, нито един руснак не е загинал в България, не е било нужно да ни асвабаждават, защото България е била свободна и суверенна държава. И, никой не взривява М.О.Ч.А, демонтират го, ще бъде изложен да му се кланяте на друго място.

34

Да ви светна!

преди 5 месеца

До Фани: И затова сега вие трябва да изглеждате като БКП, ДС и КГБ! И да правите същите престъпления! Така ли?