93

Мони Паси

преди 5 месеца

И още 3 *** ционистчета отидоха при кисинджър .От началото на нахлуването в Газа мойте хазарски другари загубиха поне 500 д от резерва ,но ние лъжем че са само 100 тина .Важно е онзи искуфял дъртак да ни прати оръжие и кинти

92

моше

преди 5 месеца

за всеки загинал израелец -трийсет хамазци

91

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Браво на израелците, че не изравниха Газа със земята. Можеха да направят цялата Ивица на лунна повърхност от кратери, от разните болници там нищо нямаше да остане, обаче решиха да действат опазвайки живота на палестинците.

90

злодеи=безбожници

преди 5 месеца

На кой "бог" служат ислямистите е явно по дяволските им дела като наглост алчност пожелание, нелегална, окупация, анексия, грабеж на чужди земи, богатства държави, жени и др. непрестанен терор, нагли измами и клевети, масови убийства отвличания изнасилвания педофили хомосексуализъм, корупция, расизъм, антисемитизъм, дискриминация на др.нации, религии, хора дори военни престъпления,геноцид и др.престъпления срещу човечеството които ислямистите вършат най вече срещу Бог и Неговите народ Израел.

89

За Хамас няма прошка

преди 5 месеца

Трагична грешка на Израелски отбранителни сили да стрелят по свои хора, пленници на Хамас, но Бог ще им прости на Израел, защото водят защитна война, и не убиват никой невинен умишлено дори семействата на терористите в Газа, и винаги се покайват и съжаляват за грешките си, докато ислямските терористи нагло и умишлено вършат престъпления като отвличане, изнасилване, педофилия, хомосексуализъм обезглавяване терор зверства за ООН подкупи и с измами ги приписват на невинните си жертви Израел.

88

Не го разбирам

преди 5 месеца

Защо евреите правят същото като хитлеристите?

87

Анонимен

преди 5 месеца

Израелската армия си призна, че 65% от жертвите на атентата на 07.10 са от приятелски огън. Сиреч сами са си избили по-голямата бройка хора. Затова броя убити от Хамас постоянно пада. Важно е обаче да се убиват палестински цивилни. Все пак тия бебета и деца по болници и детски градини са много свирепи!

86

до 86

преди 5 месеца

Ти никога не си срещал палестинци на живо, съдиш по снимки в гугъл и клипчета в тубата. Нито са черни, нито са...таквоз.

85

а също и...

преди 5 месеца

6 000 палестински деца...

84

Анонимен

преди 5 месеца

Как само заметохте под килима такава мащабна касапница! Путин ви виновен.

83

Анонимен

преди 5 месеца

Как само заметохте под килима такава мащабна касапница! Но Путин ви в главите все.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Само трима са няма нищо, съотнесени към хилядите невинни,които ч**ф**те избиха,между които и хиляди деца! Стоварването на КАРМАТА върху им тепърва предстои!!!

81

Анонимен

преди 5 месеца

'палестинците' са башибозука на исляма, събрани от кол и въже. черни, синеоки, руси, ***, светли, всякакви. изпращани са нарочно в светите земи, за да колят неверници. след 1947, всички араби освен тях получават държави, които никога не са имали и започват да си ги развиват. доста от тях приемат 'палестинци' и после съжаляват. преварт в ливан, преврат в сирия, преврат в йордания, тероризъм в египет и с. арабия. в кувейт палестиницте помагат на садам и колят спасителите си кувейтци.

80

Анонимен

преди 5 месеца

не е проблема от държавата израел, въобще. проблемът се нарича ислям и започва още с появяването му. от първия ден! в днешна саудистка арабия, 30% от населението в северните части е било арабски християни и евреи. изклани са до крак. идолопоклонниците или паганите на юг, също араби, са избити до последния или насилени да приемят исляма. и оттам плъзват навсякъде, до испания и казахстан, и до кения и индия.

79

Анонимен

преди 5 месеца

'християните под арабско управление се умножават.'вие съвсем за канарчета ни взехте? в египет от 80% копти християни, днес са останали 14%. всико от саудитска арабия на север е било единствено и само християни, къде са сега? я *** разправяй тези лъжи на хилядите взривени от арабски ислямисти християни в париж, берлин, лондон, малмьо, хелзинки, мадрид. кажи го и на етиопците, суданците, нигерийците, ливанците, сирийските маронити.

78

Цел

преди 5 месеца

Примерът "от хиляди остават 800" беше точно за Газа. Хизбула е по границата с Ливан точно в следствие на този преврат. Преди да приемат палестинците, в Ливан нямаше Хизбула. Беше си една красива, светска държава с християнско мнозинство. Палестинците също си имат директива "Джихад". Периодично извършват терористични атаки, за да избиват цивилно население. Те самите подготвят децата си за това. Европа е следващата - първо евреите, после християните..

77

Анонимен

преди 5 месеца

В арабския език няма буква П. Факт е, че халифатите са завладели и управлявали стотици години земите, където живеят днешните израелци и палестинци, но самите араби никога не са я наричали Палестина. Няма и логика да кръстиш земя на нещо, коеот не можеш да произнесеш или написеш. Не случайно, самите 'палестинци' не могат да произнесат какви са и обясняват, че са фаластинци, баластинзи и от балестайн.

76

Подстригване

преди 5 месеца

До Gogo: Има и друга, неписана директива, към която Израел се придържа. Това е периодично избиване на палестинци. Повод се намира. Наричат го "подстригване на тревата".

75

Gogo

преди 5 месеца

"Директивата, известна още като Процедурата на Ханибал или Протокола на Ханибал, е израелска военна политика, която призовава за използване на максимална сила в случай на отвличане на войник."

74

Анонимен

преди 5 месеца

"извършиха държавен преврат и избиха християните. Тогава християните ги спасиха IDF и Израел ги прие" - Такова нещо никога не се е случвало. Израел въоръжи маронитите и ги подхлъзна да правят атентати в Ливан и да правят етнически прочиствания. След което, имаше известни престрелки, но мюсюлманите отстъпиха за да има мир. Израел никога не е спасявал никой, защото не е приемал бежанци. Те няма и как да дойдат, защото по границата на Ливан е Хизбула. Ама ти от къде да знаеш.