29

Тон

преди 5 месеца

Украина имаха всичко,но ги унищожиха ,след Русия тя е най голямата славянска държава,и престъпници който я управляват,запада много хитро ги настройка един срещу друг,взимаш Украина получаваш Русия но им се объркаха сметките,кръвта на всички загинали ще лежи върху Англия и САЩ и ще крищи за възмездие,към тях прибавям шепа натровени бандеровци!

28

Ме

преди 5 месеца

Според родните ***, който е слуга на Путин е истински независим мъж, който милее за народа си. А който наистина милее за народа си и сигурността на Европа и света, е поклонник на САЩ и гъзоблизец. Смахната логика

27

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

Може Украйна и да получи още някой милиард долари но това няма да им помогне. Започват да ги дават все по-трудно. През следващаат година САЩ вече ще се готвят за избори.

26

Камък

преди 5 месеца

До ПорЦеланВизираш това, че руснаците разправяха че след 2-3 дена ще правят парад на Майдан или нещо друго имаш предвид? :)

25

ПорЦелан

преди 5 месеца

До "въпрос логичен". Август 1939-та поляците вярват че имат най-силната армия в Европа, че Англия ще им помогне, те след една седмица ще си поят конете в Рейн, Сталин ще умре, СССР ще се разпадне, а те ще управляват цяла Източна Европа и Германия. Тези настроения издържат два-три дена след като започва войната с Германия. Преди ковида ходех командировки в Украйна. И там беше същото, само че Англия беше заменена с НАТО, а Рейн с Червеният площад.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Ще му отрежат квитанциите ,на зеления )от ЕС отреза Орбан ,да е жив и здрав индиански мъж е Орбан а не слуга на сащ и Зеленски

23

Анонимен

преди 5 месеца

"Камарата на представителите напуснаха Вашингтон по график днес, за да започнат ваканцията си." - И кой е гласува тогава ,нали са крайната инстанция ? Май пак няма да има отпуснати "помощи" .

22

Дони

преди 5 месеца

Добри новини днес. Koмnлeкcapuте ще биват поголовно мачкани!

21

Христо Христов

преди 5 месеца

Е и? Сенатът е доминиран от бай дъновци и ще гласуват бай дъновските предложения. Конгресът е доминиран от републиканците и те излязоха в Коледна ваканция.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Абе САЩ вместо да дават пари и помощ на Израел, не може ли да отдели територия, колкото е горе-долу територията на Израел в някой от не токова населените щати, като Айдахо примерно и там евреите да си създадат държава, която няма да бъде заплашвана от никой. В Русия има такава еврейска автономна област и е с площ от 36 271 квадратни км и е по-голяма от Израел. В САЩ има много свободни земи, защо не дадат на израилтяните земи,както са направили руснаците, един вид, като алтернатива.

19

абе

преди 5 месеца

и пари да им дават, и оръжия да им дават - измислената украйна е обречена!....СИБИРСКАТА МЕЧКА НЕ ПУСКА УЛОВЕНАТА СЬОМГА!

18

въпрос логичен

преди 5 месеца

както заяви путин преди два дни---войната ще продължи до победата, превеждам---докато съм жив. И сега логичен въпрос, ако войната е зло/ това дори и путин го признава/ кое е по добре за света, та дори и за руснаците---войната или мир? ако мира минава през могилизирането на путин? предпочитам мира!

17

aaaa

преди 5 месеца

Нали щяха да са 100 ! Сега кат ЕССР вчера не можа да даде 50 спешно се събират американците да давали .То после пак от Европа ще си ги вземат де.Пари за войни винаги имате лешояди ,но за други неща все нямало!

16

Анонимен

преди 5 месеца

Е то това е ясно като бял ден. Имаше малко дъвка за устите на копейкаджиите няколко дни и толкова. Сега ще ги слушаме как като дойде Тръмп на власт ще спре парите. Също като Мелони, Риши Сунак или Орбан. А в действителност никой нищо не спира, с дори повече дават.

15

Ха ха

преди 5 месеца

Докато проучват възможностите за импийчмънт и разследват синковеца на Багдън - Хънтър за корупция и украински далавери ... .Бай Дън настоявал за още милиарди към корумпирана Украйна .... Абе, тия не разбраха ли че докато не изчистят корупцията на най-високо ниво започвайки от Зеле и компания, Украйна победа няма да види.Жена му на Наркомана с най-голямата си наглост дава интервюта колко много е обедняла Украйна с диамантени накити и бутикови дрешки за близо милион долара... ИЗГОНЕТЕ КОМИКА ....

14

Нане Вуте

преди 5 месеца

Аха разбрах! Значи който се грижи за собствената си страна е луд! А който продава страна и народ на ненаситните глобалисти е нормален! Тогава по добре " луд" Путин отколкото демоничен / пардон демократичен/ зеленски!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Това е фалшива новина, защото според копекаджийте на САЩ им е омръзнало от Украйна и спират всякаква помощ за хунтата в Киев.

12

Анонимен

преди 5 месеца

От цялото нагласено шоу с директни отговори от Путин, на въпроси обработвани от преди месец, единствено разбрах, че всичко им е супер, само липсват яйца и препарат за въсшки!

11

Анонимен

преди 5 месеца

От тези 50 милиарда колко ще прибере синът на президента?

10

Анонимен

преди 5 месеца

До 7 Да бе само на краварските *** и се привиждат копейки все едно те им плащат тока,те им пазаруват в магазините дето няма нищо българско и те им сипват бензин в колите