15

една жена

преди 5 месеца

До Анонимен 17 Много сте прав за парите. След първоначалния импулс "искам", трябва да следва логичният въпрос "необходимо ли ми е?" и ще се окаже, че не са нужни чак толкова много пари. Що касае страстта, тя се влияе от много фактори, естествено. Аз бих добавила егоизма. Малко количество от него е необходимо, част от инстинкта за самосъхранение, но нежеланието да мислиш и за другия поражда и изброените в статията проблеми, и други.

14

Анонимен

преди 5 месеца

В повечето случаи не са проблем малко това пари, а многото неща които хората искат да си купят. Имам познати, които повтарят и потретват едни и същи предмети: телевизора бил само 30 инча и хоп! Нов 43". Операторът ми предлага нов мобилен телефон, на сегашния нищо му няма ама за две години вече е по-бавен и Хоп! 60лв/месечно плюс тарифа която не ти трябва.

13

Анонимен

преди 5 месеца

След като жените след много борби са достигнали до равноправие, следва да обвиняват единствено себе си за евентуален недостиг на пари.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Мише, а как е сексът с мъж, на когото страстта му е убита?

11

Анонимен

преди 5 месеца

Никъде не е казано, че е задължително мъжът изцяло да изкарва и осигурява парите. Семейството е отговорност и на двамата. Жената също би могла да се преквалифицира, респиктивно да си потърси по-добра работа.

10

Meddici KIA-та

преди 5 месеца

Много вреди на потентността, ако взимаш наркотици и поемаш кокаин с хранителни добавки и протеини, химия за фитнес и го мешеш с алкохол и развалена руска водка и микс от руската дрога Крокодил и Фентанил.

9

Анонимен

преди 5 месеца

До Сандо - Е, много си лош! Бива ли да си толкова жесток спрямо булката, която ти е посветила живота си? Сигурно я порицаваш, че е много изнервена. Как няма да е, след като я оставяш на сухо? Коригирай поведението си.

8

Сандо

преди 5 месеца

Любовницата като ми извърти на обяд една *** и моята остава на сухо вечерта

7

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 6 Значи просто нямаш представа що е това мъж, обзет от силна страст.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Приятни сънища!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Абе не се ли научихте вече да си миете краката? Със сaпун.... и старателно....

4

Отмъщение

преди 5 месеца

Убий страстта. Бъди Мъж! Направи си чkя преди секс.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Защо сте решили , че това е по-важно от правилната направа на киселото зеле ?

2

И още

преди 5 месеца

Той сам пречи на собствената си страст, защото: 1) Непрекъснато се терзае от въпроси дали е имало и други преди него, колко и кои са те; ако ви попита, каквото и да му кажете, той се съмнява дали не го лъжете. 2) В най-нежните моменти изведнъж се сеща, че според него някой ви е гледал похотливо или пък вие сте се държали с някого по начин, който наподобява флирт. 3) Правите любов и той изведнъж ви назовава с друго име, вие му светвате един шамар и страстта му отива на кино.

1

Дамската

преди 5 месеца

Страст