55

Анонимен

преди 5 месеца

Много долно племе сме Българите хаха..!

54

Анонимен

преди 5 месеца

Браво! Бекнът има нужда от бой!

53

Атмаджа

преди 5 месеца

Обществото очаква полицията да действа твърдо точно срещу подобни агресори,а не срещу гражданите които не й оказват никаква съпротива.Да биеш и да риташ паднали на земята хора е лесно,но да се опълчиш на хулигани,вандали и престъпници е доста по-сложно.Полицията следва да бори мафията и престъпността,като се прочисти от всички корумпирани служители и началници в системата.Българските полицаи трябва масово да имат боди-камера и камера на патрулката,за своя сигурност и за да няма скрито-покрито.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Всички вие, които коментирате, имали ли сте контакти с полицаи в нормалните европейски държави? Дали имат нещо общо с българските полицаи? Като визия, отношение към гражданите, интелект? Защото иначе е лесно да се обяснява какво щяло да се случи в Англия, Германия и т.н. А дали там щеше да се стигне до такава ситуация изобщо? Простотията гаранция е двустранна!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Да се разследва подробно полицайката и да бъде глобена задето е провокирала насилие! Този полицейски произвол трябва да спре веднъж завинаги! Не може на всяка пешеходна полицай да има! Ай стига вече!

50

те така...

преди 5 месеца

Има много болни психично хора.Не си пият транквилантите няма достатъчно места в лудниците а и родителите им по принцип са ненормални.. И са избачкали ypодливи деца с психични отклонения.Например днес на идване за работа някаква ненормална с тъмни очила да не и свети слънцето което го няма се блъскаше в хората. Те и правеха път доколкото могат но просто си личеше че оная звездите и говорят много сериозно.Накрая ще се блъсне в неправилният човек оня ще и напука тиквата и тя ще реве по новините..

49

Анонимен

преди 5 месеца

Мой познат разказва как в Германия бутнал полицай и после цяла вечер в участъка го спукали от бой.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Това е нападение над полицай при изпълнение на служебни задължения, би трябвало да се третира по-строго от хулиганска проява.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Абе днес защо няма новини за насилие над жени?

46

До Реалист

преди 5 месеца

Прочети пак какво си написал ....

45

Реалист

преди 5 месеца

да дойдат в UK и да ударят полицай...И ще изгният в панделката...и ще съжаляват че са се родили... - то и тук беше така, ама на господата "демократи" не им хареса, и направиха полицията да е без никакви права.

44

Цеца

преди 5 месеца

в Кочистан висчко е въпрос на наглост. Единственият коректор на обществото и на индивида са неговите лични убеждения относно колко може/трябва да изнаглее. Няма закони, няма и работещо общество, всичко е въпрос на желание отстрана на извършителя..

43

Терпентинов

преди 5 месеца

Дошли са още полицаи и...?

42

Христо Христов

преди 5 месеца

Въпросът е този полицайка всеки ден ли прави това и дали това е служебна дейност и в работно време?

41

Анонимен

преди 5 месеца

Не разбирам защо се казва че е жена.Нали всички са равноправни.Има ли значение дали е жена или мъж.Тя сама си е избрала професията и ще си носи последствията.

40

хаха

преди 5 месеца

София=психодиспансер. Затворени сте психопати, без лечение в 1.5-милионна лудница

39

Алекс

преди 5 месеца

Затова в други държави,когато нападнеш полицай,полицаят вади пистолета,стреля и случаят приключва.Не чака помощ от случайни минувачи.

38

Анонимен

преди 5 месеца

ОРЪЖИЕТО НЕ ТРЯБВА САМО ДА СЕ НОСИ, НО И ДА СЕ ИЗПОЛЗВА. ЕФЕКТИВНО.

37

в бг е пълно с нарко

преди 5 месеца

мани . като имаш гадже и искаш да насметеш регулировчик става смешна ситуация . гаджето бута регулировчика, а мъж и кряка . резултата е Пребита и онеправдана полицай-регулировчица и двама в районното . като зад колоните наскоро . при това управление градския транспорт и социалните работници искат като културните деятели по 40 милйона .

36

Наблюдател

преди 5 месеца

Ами в САЩ полицайката веднага да е стреляла...