12

Питащ

преди 5 месеца

Случайно един обитател на Банкя да е свързан и да се страхува от Йоцо?

11

И Боби Цанков

преди 5 месеца

И Георги Стоев ги убиха същите

10

Смешниците 94та

преди 5 месеца

Които станаха 4ти съсипаха бг футбола.Това не е ли някаква ирония?!

9

Мас-Pravetz

преди 5 месеца

9 нестига че бъргарин не е измислил компютъра ами не е измислил дори уйндоуса а компютър без уйндоус е би го.Доста прехвален е ГанYO.а последен по всичко.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Що е това "Балканска мафия"? Да не би освен отделните мафии в разните балкански държави, да има и някаква обединена на федеративен принцип? Нещо като СССР или САЩ?? Или е само словесен художествен похват, с който ни внушават, че журналистът е ликвидиран заради нечии интереси, които не надхвърлят границите на полуострова?

7

Нане

преди 5 месеца

Българските тайни служби са крали много технологии от запада, дори зад гърба на Москва, затова България е била силно развита индустриална страна... А не, кат сега кравароюрохейска колония... ===)))

6

пияница мистик

преди 5 месеца

Комунистите много се гордееха, колко развита държава в компютърните технологии сме били по времето на бай Тошовия скапaн соц, а то какво излезе? Пак всичко сме крали от лошите американци :))) Че чак и два завода построи правешкия мандраджия. ЗЗУ в Пловдив и Стара Загора

5

Мафия!

преди 5 месеца

Утрепаха човека!***!

4

SherlodWood

преди 5 месеца

Ревът про стите ГанYOвци златната арка цила сатънистка незнам си какво.Те истинските сатънисти-комунистите ви съсипаха живота бе окрадоха ви и продължават Ава тях не ги виждате защото сте из про с Тели до край с мазна малга ракия и кебабчета.Затова е срамно да си българин!

3

RobinHood

преди 5 месеца

3 Прав сте за съжаление на българският народ.Хората не желаят да се осъзнаят и това ще им изигра за пореден път лоша шега.Те крадът парите на народа карат скъпи коли и ядът душете на хората.Дявол не ни е нужен в България.Имаве си Корупция и вутрокомутисти!

2

ДСБКП ПАК Е ТУК

преди 5 месеца

ПУТИН ИМ ДАДЕ НАДЕЖДА, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ РАЗБОЙНИЧЕСКИТЕ ГОДИНИ СЛЕД 1944..

1

Смъет за Начо

преди 5 месеца

Аминалво да се прави...