23

Чайка

преди 5 месеца

До Анонимен Можеш ли да покажеш година в която не сме изненадани ?Няма такава!

22

Чайка

преди 5 месеца

До Зрител Такива като Наталито да ги показват Цвети Ризова да стане програмен директор и да не я показват отврат?????

21

Чайка

преди 5 месеца

До Бай Дрън Много си млад за да кажеш кога е замръзвал Дунавл1954 БИЛ ЛИ СИ РОДЕН? Тогава армията разбиваше леда по реката -голям ледоход беше.

20

Зрител

преди 5 месеца

Наталито и други готини синоптички обичам да гледам, плакна окото. Звукът е изключен, слушам си музика. Стасито не ме кефи.

19

:)

преди 5 месеца

Шок.Сняг насред зима ;)

18

Анонимен

преди 5 месеца

До Бай Дрън 9. Сигурно беше зимата на 2016 или 2017. В Дупница бяха отчетени - 28 градуса ако не бъркам.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Българи внимавайте като стъпвате по снега, че може отново да дойде Дядо Мраз и да ни смени отново Дядо Коледа!

16

Анализатор

преди 5 месеца

Сезоните идват и си отиват,само "нашата" Стаси и Н. Трифонова си остават, разхождайки се из студиото на БТВ,уж като синоптички в ТВ.Прости,елементарни,те времеядстват,но заплатите им са вързани.Те си остават кьорави за колегите си от НОВА-ТВ,Станкулова и Ники Василковски.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо и няма на зимата .Сега обявяват код оражев и не знам си какъв . Навремето песнички се пееха .Тихо се сипе белия сняг , галено щипе бузките пак ......

14

Анонимен

преди 5 месеца

А бе някъде прочетох статия, ама забравих къде, че сега идва лято! Някой прочел ли я е? Ако някой се сети къде съм я чел, моля да напише къде, за да мога пак да я прочета, та да ми стане топло!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Обзалагам се, че снега пак ще ИЗНЕНАДА общинарите хахах

12

Дони

преди 5 месеца

Surprise, surprise...

11

Аngelov, Valve Corp

преди 5 месеца

Кажете на кабала да са в готовност. До Коледа ще има изненади. https://youtu.be/kErEUhlPoMU?si=U1ulv3AWE9z2akjBНе скъпа ти сама се буташ в калта. Каква трябва да ти е позицията ли? Според закона и няма да си в плаващи пясъци.

10

До Бай Дрън

преди 5 месеца

Бе, бай дръне! Бе в софия таз година падна не повече от 10 айде 15 санта сняг сега преди седмица две бре! И гледай още не можем да се оправим от изпопадали клони от дървета! Та ква е таз зима с 10 санта сняг бре! и дето не можем да се оправим веке 2-3 седмици! остави това ми и то падна сняг и 3-4 дена след това стана 18-градуса бре! ква зима ми говориш бре! гледал снимки! еми и аз гледам и виждам, че от мноого време насам зима не е имало! и да се молем да не падне 20-25 санта сняг, че то ....

9

Бай Дрън

преди 5 месеца

Ето, сега гледам стари снимки, 22 март 2018-та, голям сняг по пътищата.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Дано се размине. Тази година има повече студ и кал.

7

Бай Дрън

преди 5 месеца

Иначе се бъркате, че нямало зими в България. Преди 4-5 години бе замръзнал изцяло Дунав, което не се е случвало от 1985 година. Така, че опреснете си спомените.

6

Бай Дрън

преди 5 месеца

Мен пък сливите не ме бъркат, бъркат ме кайсиите.

5

...

преди 5 месеца

бе не знам, но от 4-5 години насам, февруари месец температурите са над 20 градуса по целзии! Особено по ужните щати на България! Температурите не ме бъркат толкоз, ако не бяха сливите! Та сливите разцъфват и след това като стане пак студено и паднат слани и след това няма сливи! И това как да е, ако не беше сливовата ракия! Ей затова ми е мъката на мене! Инак от мнооого време насам в България да кажеш че има зима ми ще излъжеш!

4

всъщност

преди 5 месеца

Всъщност добрата новина е, че с настъпването на зимното слънцестоене денят започва да нараства (слънчето ще изгрява все по-рано и ще залязва все по-късно).И започваме да махаме за сбогом на зимата :)