28

пука ми на шушляка

преди 4 месеца

БИЛ СЪМ ПРИ ВОЙНА ! БАНКИ И СУПЕРМАРКЕТИ ЗАТВОРЕНИ, НЯМА БЕНЗИН, ОТ 21.00 ДО 6.00 ВОЕННИ ПАТРУЛИ СТРЕЛЯТ НА МЕСО ! ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !

27

Анонимен

преди 4 месеца

Рептил

26

Анонимен

преди 5 месеца

В БГ не може да си определиш и генетиката, защото докторите се постараха да съсипят възрастните не роднини болни от ковид. Хората им се довериха и изпращаха майките и бащите си, бабите и дядовците и след заразяване ги откараха в болници, но уви повече не ги видяха, оцеляха тези които ги лекуваха в къщи близките им. Докторите се стараят най-много за тези от властта и то се видя като нямаше починали от тях ни министри, ни депутати, прокурори. Така е оцелял и този.

25

Шопендар

преди 5 месеца

Имаш ли век,имаш и лек

24

Анонимен

преди 5 месеца

Пил е човешка кръв.

23

СМЕХ....

преди 5 месеца

ТАЙНАТА Е-----ЧЕ БИЛ. ДОКАЗАН АГЕНТ НА РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ!!!

22

Да допълня...

преди 5 месеца

До МОЙ 9 И Путин така.

21

Я па я..!

преди 5 месеца

Добре че нямаме много дълголетници ,че ще срина пенсионната система.Като онзи дето казал: Ама ги излъгах комунистите. 30 години им работих , 40 гадини пенсия взимам.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Каквато е тайната на Елизабет 2 и Рокфелер и другите.Съществува метод за удължаване на живота засега само до 100,но после до 120 години.Комбинира се с лекарства, но са достъпни само за богатите.Путин също взема лекарства и се подлага на процедури за удължаване на живота.

19

До 26

преди 5 месеца

Да, така е. Веднъж купих от TESCO сосиджи и на панела беше уточнено, че съдържат 45% месо. Питах мениджъра какво е съдържанието на останалите 55% и мениджърът започна да се смее.

18

До 27

преди 5 месеца

Това са подробности, но явно те са фактори за продължителността на живота.

17

Анонимен

преди 5 месеца

В статията, май без да искате сте изпуснали, че той (както и правителството на което служеше) бомбардираха неутрална Камбоджа и убиха над 100 000 души, 2 милиона останаха без жилища и това в страна от 7 милиона.

16

пияница мистик

преди 5 месеца

Най-дълголетни са италианците и гърците дето живеят из островите. Ядат всичко с много зехтин, пият всеки ден червено вино, ядат и много риба и не си дават зор за нищо. Стрес - нула :))) Да ядеш по нашенски сланина или краве масло, сирене и кашкавал също не е никак вредно. Вредно е да ядеш маргарин, сирене от палмово масло и евтини колбаси дето и производителя не знае какво има в тях. Това направо ти затлачва артериите, стеснява ти ги и ХОП! Инфаркт на 50 години

15

Анонимен

преди 5 месеца

Интересна статия! Откроява се на фона на глупостите с които ни заливат по медиите

14

Анонимен

преди 5 месеца

Анализирал, а не работил!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Потен не е пил вода!

12

Хххх

преди 5 месеца

Рогатия дава дълъг живот на поданиците си..

11

Itso

преди 5 месеца

Пише - пътувал е много, полетите излагат хората на космическа радиация а радиацията убива рака и патогените, същото е и с хора, които живеят високо в планините като Непал и Тибет, там хората не си знаят възрастта но помнели първата и втората световна, значи че някои са доживявали до 120 години. Това е ключа майна - радиация в умерени количества.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Тайната е, че яде сливите още зелени към розови, леко румени и избягва узрели, камо ли презрели сливи. Това е тайната!

9

"Еликсирът"

преди 5 месеца

Приемал е Аденохром, злодеят!