183

Които

преди 6 месеца

Започнаха войната, те да спрат огъня първи. Безусловно връщане на заложниците и мирът ще настане, но...няякой не желае това. За тях по-добре в тунелите и под бурките, а невинните изложени на смърт.Отколешна тактика на ч-А.л-мАта.

182

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ поддържат войните, защото без войни това измислено нещо като САЩ ще престане да съществува. Те се крепят на войни и кръв. Факт.

181

Анонимен

преди 6 месеца

Няма такава държава като сащ това просто е някакъв банков клон на Израел.

180

аноним

преди 6 месеца

ООН има своя политика и лобирането е част от нея.Богатите арабски нации имат достатъчно долари,които да раздават на ония,които имат някакво значение,за да свършат нещата вместо тях! ООН е филиал на Хамас,въпреки че получава заплата от другаде.Генералният секретар говори на езика на терористите!

179

Bravo

преди 6 месеца

САШт - най големите демократи, нали така......

178

до 181

преди 6 месеца

т.н. арабски числа нямат нищо общо с арабските числа, единствените цифри които донякъде съвпадат са 1 и 9.

177

Itso

преди 6 месеца

Вече и децата разбраха за юдео-масонската ложа, която дърпа конците на световния ред.

176

Анонимен

преди 6 месеца

До 145. Ти какви числа използваш. А знаеш ли че имената на много звезди са арабски.

175

Аз

преди 6 месеца

До Анонимен171 - прав си кривчо, грешката е верна! Поздрав с едно позабравено парче - "Ооооо колко си прoст!"

174

Аз

преди 6 месеца

Ще вкарат Израел на трибунал колкото вкараха уРкаинските наемници след доклада на Амнести интернешънъл. Най-много и тук някой от шефовете да "си подаде оставката" след като в дръзнал да подаде сигнал че нещо не е наред.

173

до 171

преди 6 месеца

Ти си изключително болен мозък. Според теб светът не е съществувал до 1786г. - вай, вай

172

Цивилизован ли!!!

преди 6 месеца

Ш-ш-т! Тихо! Да не се разчуе, че: броят на цивилните жертви в Газа наближава двукратно броя на загиналите цивилни в Украйна; че това става с благословията на цивилизования и хуманен Запад, начело с Международната общност със столица Вашингтон...

171

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен171. В България има къщи по стари от тая измислена държава. Как е съществувал света без тях главанак.

170

Анонимен

преди 6 месеца

Където има война САЩ са там. Ако няма ще ви направим. А другите държави ще плащат. България вече даде 2 милиарда на САЩ и каквото пожелаят от посолството на укрия.

169

баба мара

преди 6 месеца

естествено че ще подкрепят израел и парите им елитът на сащ е с евреиско потеклокамала е женена за евреин вие какво очаквахте милост няма милост от убии-ци погенезис пълен боикот на янките

168

Колелото на времето

преди 6 месеца

Карма .Палестинците през Първата световна война нападат предателски в гръб османците и немците .Англичанина Ловрънс Арабски им обещава велика Палестина. ПСВ сме съюзници с немците и турците и губим войната заради палестинското предателство дефакто. Разбира се после палестинците остават колония на Англия.Евреите отвоюват Палестина от Англичаните след кратък конфликт и партизанска война ....

167

Анонимен

преди 6 месеца

Я единадесети септември де?

166

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не е САЩ,до сега тоя свят да го нема.

165

Анонимен

преди 6 месеца

Снощи гледах цялата сесия на ООН, където тоя корумпиран Гутериш се прегръщаше с катарския представител, а управата на терористите Хамас всъщност живеят в Катар. Половината арабски държави се хилеха още от коридора, все едно на пазар. Руснакът говореше за 'моите мюсюлмански братя', европейците неадекватно - за глобално затопляне. Най-конкретни бяха албанци и китайци, искайки връщане на заложниците последвано от незабавно примирие, ама никой не ги отрази. Седянка с празнодумци, отишли на кафе.

164

Исторически Факти!

преди 6 месеца

До АнонименИван Шишман е оня герой на Вазов ,който метафорично отваря портите на Търново. Война межди османците и българите преди 600 г. е нямало имало е брак и съюз. Крали Марко е бил спахия и е загинал в битка с влахите в името на султана. Султана пък е бил син на българска принцеса. През 1444 край Варна българите нанасят поражението на рицарите и обезглавяват полския "Варненчик". Туркия корпус служи за примамка , а при султана са българските войни ,които чакат да щракне "курт-капана".