12

Анонимен

преди 5 месеца

Не трябва да се позволяват такива протести. Това не е политика и въпросните протестиращи нямат глас в избора на президент.

11

Трифонов

преди 5 месеца

Според мен трябва след като се обявява протест да се знае и кой го организира за да получи разрешение за провеждане и носи отговорност. Защото слушах Бербатов който каза, че трябва той да бъде избран и никой да няма право да оспорва.

10

Една българка

преди 5 месеца

Само чрез обществен натиск се променят нещата. Иначе 18 години и нищо!

9

Узорпатори

преди 5 месеца

Бербатов и Стенли идват като някакви престъпници и крадци на власт с кражби и кръв.Викайте им узорпаторите на българския футбол.Тези хора са окървавени и са тирани.

8

Бай Ставри

преди 5 месеца

Активно мероприятие на Красен Кралев, за да седне на този пост. Много лаком, много алченГерп само там още не са се намърдали

7

ДО 5

преди 5 месеца

До АнонименТИ СЕРИОЗНО ЛИ ?!?!???

6

Анонимен

преди 5 месеца

ПО-ДОБРЕ СЛОЖЕТЕ СЛОГАНА: ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА... ЩОТО АНАЛОГИЯТА Е ПЪЛНА!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Време е ДАНС да се заемат, щото това са ехулигански действия и унищожаване на имущество.Отделно БФС не е държавна организация и нямащи отношение към федерацията не могат да имат преетенции за един или друг избор на празидент и ИК.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Браво. Да не си мислят в БФС, че сме ги забравили или че някак си ще им се размине и сега. Те трябва да знаят, че са притиснати до стената всеки ден, докато не се разкарат.

3

По-добре да насочат

преди 5 месеца

усилия към жълтите павета - повече файда ще има за държавата, а в последствие и за футбола.

2

Театър Сълза и Смях

преди 5 месеца

До 15-ти март, я камилата, я камиларя.....

1

Напомняне

преди 5 месеца

От закачка, но си е истина-да предложим 6 декември да стане национален празник, защото по-големи шарани, от нас- българите, няма!!! Може ли утайката на едно общество, да изплува на повърхността и да стане каймака, на това общество? Може, пример- България. Жалко, но факт.