56

Ангелина

преди 4 месеца

Какъв "дебат" предизвикват несъществените "проблеми" ,които не са важни. Защо не са така критични българските граждани към това ,че не сме правова държава ,че са изпратили в НС индивиди ,които са с меко казано спорна репутация ,че се бърза с приемането на основния закон за държавата ,сякаш е "продукт" ,който е конвейнерно производство ,без да е от значение съдържанието - отново се набляга на формата пред съдържанието. Преди "срока "е важна същността. За повърхностните хора е важно "украсата"...

55

А защо

преди 4 месеца

Това го наричате украса?

54

Габриела Д.

преди 4 месеца

Бездомник открадна персийския килим на общината за да си го постели у дома или да го продаде за 2 бири. Ха-ха. Обаче около храма има охрана и видео-наблюдение. За сравнение, даже на филмовите оскари пътеката се прибира след церемонията. Смятам, че говорите глупости!

53

Анонимен

преди 5 месеца

Апропо, демонтирането на паметника на съветската армия е част от празнуването тази година.

52

Анонимен

преди 5 месеца

На 7 декември започна празника Ханука. България е една от резервните земи за евреите. Малко обрядче за низвергване на православния ви храм. Всъщност предпочитата се земята Новорусия, но ако Путин си я защити, ще разтребят вас. В крайна сметка на 50 градуса не се живее комфортно.

51

Ханука

преди 5 месеца

"Празникът напомня на вярващите евреи за повторното освещаване на Храма в Йерусалим през 3597 г. (168 г. пр. Хр.) по еврейския календар. Повторното освещаване на храма в Йерусалим се свързва според преданието с бунта на макавеите срещу властта на селевкидите над Юдея и с отстраняването от храма на Йерусалим на езическия олтар." Честит празник на вечната светлина, скъпи следовници на Луцифер!

50

Супер Селтак

преди 5 месеца

Кви килимчета ве ей, това да не ви е Капалъ Чарши, хубаво е направил тоя, дето го е разкарал от там. Вий европейска столица ли сте или pомска маала.

49

А

преди 5 месеца

Няма я светлината в вас)), крадливи и миризливи сте)))

48

Анонимен

преди 5 месеца

Поредна украса инсталация поставена в центъра на София от Промяната предизвика вълна от гневни коментари. Въпросната арт инсталация е поставена на ули. Оборище в участъка пред главния вход на храма Св. Александър Невски.Супер кичът обаче струва солено на столичани. За арката и червената пътека под нея, новата управа на Васил Терзиев е платила сумата от 30 хиляди лева. Абсолютно същите златни арки в Алиекспрес се продават за цена 5 хиляди лева едната. В случая Промяната са сложили три, което прави общо 15 хиляди лева или на половина по-евтино от това, което са платили от екипа н

47

Мандо

преди 5 месеца

Аладин е излетял с него да ви раковам таковата , не мооли се сетите

46

Itso

преди 5 месеца

Селски неволи.

45

Риторика

преди 5 месеца

Ами светлината в нас е всъщност тъмнина.Това доказва тази арт незнамкаквоси...

44

Анонимен

преди 5 месеца

Чудесна украса са и купищата неприбрани клони от дърветата, елегантно натрупани по всички улици и някои от тях пречещи на движението. Чудесно справяне със "стихията", за целта кмета си купил перфектна каска - браво, добре му стои. Да не го налагат по тиквата гражданите а по каската. Пък и украсата от натрошени клони е егологична, дори безплатна.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Килимчето го няма, както и парите за "украсата". Промяната работи (работи ни нас) ежедневно и имаме видими (тоест - невидими, поради кражби) резултати! Ето това вече е "образцова Европейска столица", всъщност бантустан. Честито на всички "горди" "независими" "европейци" в тази територия, на която в момента в Народното събрание поставят основите на бъдещата диктатура.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Соц пръчки дето и Русия не иска да прави връзки с тях ей това са в БСП и Възраждане...

41

Анонимен

преди 5 месеца

Mиc Бoни и миc 3orpaфcka cлeg npoвaлa зa npegcegaтeл нa COC, в npиcтъn нa yмonoмpaчeниe ca cи paзxвъpлили epoтичнoтo бeльo no coфийckитe yлици...

40

Анонимен

преди 5 месеца

Господи, каква Татарска драма !

39

Анонимен

преди 5 месеца

Няма ли камери там, бе? Охрана няма ли? Преди няколко години посред бял ден някакъв хахо беше влязъл в храма "Ал.Невски", беше хвърлил камък и счупил нещо. Не се чу дали са го хванали, хем камера го беше заснела.

38

ъ

преди 5 месеца

Да прегледат камерите. От там трябва да не минал я Бокича, я Кики или Асанчо. Да проверят къде е била и Ленчето Поптодорова снощи, а също и Драгалевския румлянин.

37

Съдбата на крадеца

преди 5 месеца

Прочетете какво се случва с посягащите на православно църковно имущество. Обикновено загиват в катастрофи. И ги помнят само със срамното им последно дело. Освен ако не се разкаят.