20

trb

преди 15 години

stranno ...tozi se "samoubiva" posle slu4aino se samoubiva na dogan edin ot horata.......nai shte e smeshno ako po4nat razsledvaniq sreshtu dps ...i se otkrie neshto i vinoven za vsi4ko se okaje samoubiliq se..ili puk tur4ina dogan butna sestrite puk ve4e vsi4ki koito znaeha sa murtvi?

19

Sledovatel

преди 15 години

Тъй като не се изнасят факти, които няма как да не са известни става очевидна връзката между две "Петъчни" самоубийства! Колко са биоли в Петък не е много ясно! Само тогава са намерени телата! Иначе има много логика да си мисля, че двете "самоубийства са свързани и това на секретаря на Доган не само предхожд но е и причината за следствието: "самоубиването" на упорития професор, отказал да съчинява глупости за първото "самоубийство"! Ето докъде я докарахме! Ако така продължава май най-добре да вземемда се гръмнем или обесим всички! То май натам отиват нещата!

18

123

преди 15 години

Първоначалните данни сочат самоубийство, но експертите отказват да му направят аутопсия защото били негови ученици и затова. Според мен отказват не защото са негови ученици, а защото не искат да му правят компания, тоест да не ги намерят и тях "самоубити" ако открият истината. Мисля че става въпрос за чисто убийство, а не самоубийство.

17

преди 15 години

Естествено ,че са го убили и вероятно това са хора свързани с полицията(мафията).Чората може да е бил престъпник ,но тези които са го убили са същите *** облечени като полицаи и трябва да им дадат най-малко доживотна присъда

16

Перничанка

преди 15 години

Господине ,мнoго сте неграмотен и *** .

15

оправиха го

преди 15 години

нагласиха го защото им е писал истината а това е забранено

14

преди 15 години

бандитска държава крадлива *** и предателска друго е излишно да се говори

13

Иван

преди 15 години

Познавах професора лично. Почти всички сегашни съдебни лекари са негови възпитаници. Беше всеотдаен в работата си човек. Беше не само добър съдебномедицински експерт, но и добър човек. Беше съвсем обикновен човек. Рядкост са специалистите като него. Убеден съм, че загубихме един от най-добрите съдебномедицински експ ерти, дългогодишен национален консултант и шеф на Катедрата по съдебна медицина в София. Вечна памет на професора и лека му пръст!

12

Мартин

преди 15 години

Да скапаната държава ,писна ми да слушам за политика а сега и за саумобиващи се политици лека му пръст на човека ,но ще се оправим ли някога ????

11

B55

преди 15 години

След като дава мнение по толкова шумни и спорни дела и е медина фигура защо няма охрана ? Това не е пернишки който може да се обеси сам на децка площадка . Това е лекар ако го прави ще го направи таино на скрито место а не където играят деца . Случаят е показно убиство и вземане на кинти от прогита .

10

v

преди 15 години

този човек е от тези ,които с една експертиза могат да преобърнат хода на едно дело на 180 градуса , а дали би го направил зависи от негована принципност и неподкупност !Едни говорят ,че неговата експертиза по делото Белнейски се различава коренно от първоначалната понеже между него и патоложката извършила аутопсията -стояла дългогодишна вражда.По случая с Чората ,че са го подкупили роднините на А.Димитров ,вуйчо му професора активист на ДПС и пр.и пр.Обаче запитайте се -защо един човек би се сомоубил ако съвестта му е чиста??? Каквото и да е -Бог да го съди!!!!

9

legaladvice

преди 15 години

kakvi neshta se govorqt za nego? stana mi interesno :)

8

преди 15 години

Разбира се, че са го убили. И правилно. Хептен беше изкукал дъртака, а и глупости непрекъснато говореше и правеше /срещу заплащане, разбира се/. Каквито и да са били полицаите, убили Чората, не трябваше да ги осъждат така1 благодарение на неговата експертиза. За Чората е доказано, че е ***, а кой друг полицай ще смее да пипне някой престъпник, ако го грози 20 години затвор. Колкото до Белнейски, глупостта му е безгранична. За убийство по непредпазливост с кола може и да не се стигне до затвор, но за изнасилване и такова убийство - сигурно. Така че, пълни глупости.... Пък и други неща се говорят за него. Абе, каквото търсил - намерил.

7

преди 15 години

Edin ot kadyrnite hora w Rodinata da swyrsi po tolkoz nelet na4in?Oste go pomnia s kakyw profesionalen plam se borese da dokaze negowata versia za smyrtta na na dvete deca ot Pestara.Bai Стойчо, ti si rabotil povece ot 50 godini edna ot naj tejkite profesii i ne polu4i nikakyv orden.No ste pomnim kato edin ot mnogoto dobri isvestni Bylgari.Bog da te pojivi

6

Българин

преди 15 години

Само пълен ` може да не оцени работата на проф.Раданов. Категорично той е бил убит. Сега остава да минат поне 30 години, преди истината да излезе наяве - в България при такива убийства се случва точно това. Поклон пред паметта на проф.Раданов - един доблестен човек!

5

Дани

преди 15 години

е в основата на убийството на проф.Раданов. Тя е основния аргумент на обвинението, а полицаите са отмъстителни.

4

преди 15 години

Някак си не може да ми стане мъчно за този ***. Заслужаваше много по-тежка смърт. *** !!!

3

преди 15 години

Не зная -дано не съм прав,но имам подозрения че този патоанатом е доста потънал в калта-нали по негови експертизи са променили ходовете на много дела.Я си помислете след евентуално заплащане колко преступници са се оказвали невинни?Както и това че някой може да го отнесе-пак благодарение на неговите експертизи...доколкото си спомням експертизата за случая ,,белнейски'' ,която той направи беше оспорена и определена като абсурдна......а за делото ,,чората'' -не ми се говори-единственото радостно е че тази *** е умряла/за чората става въпрос/-като зная колко семейства е зачернил.....

2

преди 15 години

Абсурда у нас вече добива очертанията на кошмар.

1

дедо поп

преди 15 години

Отдавна висшите милиционери са престъпниците в тази ДЪРЖАВА НА АБСУРДА!!!човек престъпник с 4 дела следствен стана министър на вътрешният ред АКО БЕШЕ С 10 ДЕЛО КЪВ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ???????????????