116

св.вмчк Азов

преди 5 месеца

москалите нямат самостоятелен потенциал да държат дори един самолет във въздуха за повече от 5 мин. истината е, че западни компании продължават да им помагат, само цената вече е по-висока.

115

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Присмяха се на Путин - Мохамед като не отиде при руснака, руснака бързо притича до Мохамед.

114

Анонимен

преди 5 месеца

Ами имат си собствени самолети, летят си с тях. Ако някой има проблем с това, проблемът си е негов. Дементиралия мъпет от УСА като го разхождат да не е по-различно. Само дето медиите не пишат за това

113

Христо Христов

преди 5 месеца

Да 114 "Руснаците ще приемат исляма ли? Хихихихихи...." - не знам за руснаците, но от народите на Руската федерация има много мюсюлмански. Виж, през 1974 година в Ница, представителите на Западна Европа се съгласяват да помагат за разпространението на арабската култура в Европа.

112

Дановски

преди 5 месеца

Русия има всичко. Русия има армия, флот, въздушно-космически сили и ядрена триада. Ако някой реши, че е враг на Русия, това е негов личен проблем и негова лична мъка.

111

Нео

преди 5 месеца

Целите да ясни, ред е на Путин да целува задни части, къде за оръжие, къде за по-висока цена на нефта...Да му е сладко!

110

Владко

преди 5 месеца

Владко император не ходи на крака.При императора ходят!

109

Влади-Мир

преди 5 месеца

Русия има всичко!!! ....и най-важното ядрени оръжия, които могат да затрият кравария за 30 мин, ...добре се постараха Емиратите в посрещането...точно така се посреща Император:!!)

108

Kostas Linke

преди 5 месеца

Хамас са Ислямо-Комунисти, Руснаците и те натам пак са тръгнали...а ХАМАС са се учили едно време от тях ! :))

107

До кодер

преди 5 месеца

И Русия има нефт и газ но няма арбинима руснаци на власт това им е проблема. Я виж бившите републики с нефт Казахстан, Азербайджан нямат стигане. Абе дори Украйна преди войната. То това е проблема затова и ги нападнаха. О. Р. К. И. Т. Е като ми ат границата и виждат че пропагандата е само пропаганда. Русия е дъното след кое да е кпп е десетилетия напред.

106

Анонимен

преди 5 месеца

Джуджето просто и дърто в Кремъл е мъртвец от октомври... Това е двойника. Ако цените на горивата скочат, да знаете кой е виновен.

105

Анонимен

преди 5 месеца

След като Путин нацелува корейската п...ка, сега нацелува и арабската, щото руснаците умират от глад. Какво падение

104

Кодер

преди 5 месеца

Забележете как изглежда Саудитска Арабия и как Русия. Русия има всички ресурси в Менделеевата таблица. СА им само нефт. Как е възможна такава разлика в стандарта и развитието?

103

Танас

преди 5 месеца

Какво ли е и до тоалетната да ходиш с охрана? Как изпадна така тоя човек, акъла ми не го побира.

102

Анонимен

преди 5 месеца

А как го посрещнаха Путин, що не кажат.

101

Предприемач

преди 5 месеца

Руснаците ще приемат исляма ли? Хихихихихи....

100

По надолЕ

преди 5 месеца

"Кой каквото ще да казва, но Су-35 е красавец. Ако бях НАТОвски пилот щях възбудено да се надявам един такъв Су да ми вкара отзад ракетата си."Представи си какъв оргазъм е изпитал НАТОвски турски пилот кога думна точно едно такова руско тенеке. Последствията бяха че убиха показно и руското аташе в Анкара. Толкова за НАТО /Русия

99

Разбирача

преди 5 месеца

Русия добива едва 1/10 от световния добив на нефт.Кинтите истинските идваха от газа.Ама шахматиста реши че ще влиза в историята като ботоксовото старче от бункера.

98

Таня

преди 5 месеца

Още много дълго ще им ходи на крака да коленичи на килимчета.

97

Су57

преди 5 месеца

Суто за сега е за красота вече 20 години. Няма двигател дето да скрива топлинната следа. Малко е като БМВ модел преди 20 години производство но с двигателя от преди 40 години.Инжинерите работили по безаналогията отдавна са в Сибир в лагер.Там са инжинерите и на безаналогови Кинжал. Само инжинерите на Армата са Ок.За сега е ясно че няма и нито един руски генерал все още на поста си от началото на войната защо никой не знае колко са в Сибир и защо пак никой не знае но всичко е по план.