169

Анонимен

преди 6 месеца

Щом я видя мутрата на тази ми се дояждат миди.

168

Батко Зеленския

преди 6 месеца

Много ги разбирате нещата тука бе наци,,иски под-логи,ама вие живеете в най голямото възможно блато.Путин ще ги пере наред всички в усра-ина като шкембе в дувар.Между другото какво стана с контра отступа,бягат ли като мишки татуираните?

167

Анонимен

преди 6 месеца

Мечката трябва да играе според гъдулката!

166

Али Търмашлията

преди 6 месеца

Като си върне Путин Украйна в Руската империя , султан Ердоган , Ала да множи дните му, ще си върне Булгapистан в Османската империя. Който има повече оръжие , той мачка. Закона на джунглата , това е!

165

Сата НАТО

преди 6 месеца

Парламентът на Фашиска Просия гласува срочнослужещи да могат да бъдат пращани на реална бойна служба като граничари. Тоест, ще ги набутат месомелачката. Понеже, както вече казахме, Фашиска Просия вече разходва по над 1000 човека на ден и живата сила не достига. Мда. Затова са "щедрите" предложения за мир. Щото Авдеевка нещо им преседна.

164

Анонимен

преди 6 месеца

Русия не е в позиция да поставя условия.

163

Сът

преди 6 месеца

Демек украйнците да ви станат роби! Това иска джуджето. Да му се кланят това иска и българския pycopoб,някой да го тъпче. Затова се застъпва за руския сатрап. Но ако руския мир дойде тук,ще в първи на границата да бяга или ще сваля гащите да дава дупка! Затова украйнците трябва да победят,защото имат топки!

162

Намръщен

преди 6 месеца

Това беше положението в Истанбул, от което укрите слушайки Запада се отказаха. Сега не вярвам Русия да се съгласи на толкова меки условия. От държава Украйна просто няма смисъл. Тя е изкуствено създадена, а Киев отколе си е руски град. Изобщо цяла Украйна си е Русия всъщност, с изключение на най-западните части и малка част от Закарпатието. Много сбъркаха укрите, че не подписаха в Истанбул, ще им струва много по-скъпо сега от условията на онзи мир.

161

Анонимен

преди 6 месеца

Таа колхозничка нещо странни сънища сънува май май. Кви територии кви 5 лв .Ше плащат репарации докато свят им се завие на тия чебурашки лъжливи

160

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам "Мордора" как страда и направо ме досмешава. Русия си увеличи териториите и населението, а Украйна от 45 милиона едва ли има вече 20 милиона население и голяма част от най - продуктивнаната популация е ивалидизирана за цял живот и вместо да произвежда ще виси на нечий врат. И освен това Украйна загуби най - индустриоално развитите си региони. Ако руснаците продължават така да "страдат" заради Украйна скоро ще нападнат и някой друг, понеже им харесва да "страдат" така ;)

159

Анонимен

преди 6 месеца

Мордора не се мъчи в Украйна. Той мъчи Украйна ;).Също така тероризира запада пращайки украинския президент с вопли за оръжие и пари. За запада войната в Украйна вече излезе над 400 милярда евро в директни загубени в Украйна вложения. За следващата година се очакватг още поне 100 милярда а е криза. На запада спешно му трябва мир в Украйна иначе много ще се изложи. На Русия не и трябва мир в Украйна. Трябва и да я мори. Путин каза след провалените преговори - "Потърпи красавице"...

158

Анонимен

преди 6 месеца

До 161Следващия път мислете преди да ритнете мечката!)))Като гледам Мордора как 2 години се мъчи в Украйна, следващият път трябва много добре да си помисли преди да напада свой съсед.

157

Мдаа

преди 6 месеца

Дрън-дрън Марийке !

156

Анонимен

преди 6 месеца

Следващия път мислете преди да ритнете мечката!

155

Sata NATO

преди 6 месеца

А Путин беше посещение в Саудитска Арабия и ОАЕ. Е, малко неприятен факт за т'роловете според които той все се криел в бункера си. ----///------ Въобще не ме интересува къде е ходил, защото, както казах, схемата му вече е генерално счупена и му остава само да се опитва да минимизира щетите. Гьзат му вече генерално е пробит. А аз съм щастлив, че това, което предсказах преди 17 години, се сбъдва.

154

Анонимен

преди 6 месеца

Историята учи, че мирът може да бъде траен, само когато е справедлив. В случая Русия предлага съвременен вариант на Берлинския договор.

153

Анонимен

преди 6 месеца

Можеха и да не бяха орязани, ако не се държаха като uдuoтu.

152

Христо Христов

преди 6 месеца

Държава на извършителите на кървавия преврат на Майдана не може да съществува. Давай Вова, мачкай байдъновите марионетки!

151

Боби

преди 6 месеца

До 3254362 В Русия наистина има Либерална Пета колона и въпросните мамички наистина летят на запад за да има отрочето двойно гражанство. Но нали се сещаш тези от петата колона работят за всички други но не и за обикновените Руснаци.

150

Не е ли ясно?

преди 6 месеца

До Слава ли?: В България в затънтените (и не дотам затънтени) села къщите също са с външни тоалетни. Измисли нещо друго.