148

Анонимен

преди 5 месеца

Горките хорица. Американците са чудовища да лишават хората на Северна Корея от машини и достъп до световния пазар само защото не им отърва начина на управление на страната. За това сега Русия води война срещу тези чудовища.

147

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на Ким! Нашите либерали казват: висшата ценност в либералното общество са парите, те са смисъла на живота а децата са необходими за да наследят придобитото и да продължат делото. И комунистите отричха това върховно благо като тайно си мечтаеха да забогатеят! Какви лицемери!

146

Призив

преди 5 месеца

Да въведат ергенски данък! Ще им пратим някои от старите *** да им го организира. Нема нужда да ни ги връщат.

145

Швейк

преди 5 месеца

А тия деца какво ще ядят бе, другарю Божествен ?!

144

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Плаче по-скоро, че няма контрол над това кой-колко да ражда всичко друго може да контролира.

143

Роза

преди 5 месеца

Колко тъжно плачат двете жени на снимката!СК е една абсурдна страна,с абсурден лидер и абсурден живот!

142

До 134

преди 5 месеца

Моля,моля ,..да не си посмял да критикуваш моят боби. Той е толкова сладък в своето невежество и желание да се хареса на рашистите. Умилявам се само, като чета какви нелепости пише ...и с какъв комсомолски жар критикува всеки , който не си пада по путин и рашистите. Несъмнено му плащат на...момчето или момето, но да не го ограничаваме в избора му на пол, .....но поне да му бяха инсталирали и някакви предпазни клапани за очевидните глупотевини и фантасмагории. Но не би....боби си е такъв.

141

Анонимен

преди 5 месеца

Прасчо е открил топлата вода, още преди 200г. го има вица за Настрадин Ходжа, дето тъкмо научил магарето да не яде, пък то взело, че умряло. Само с корени и ракети не става, робите си искат оризец.

140

Анонимен

преди 5 месеца

До КОНСТАНТИНОВ- НАС НЕ НИ МИСЛИ, ЩЕ ОЖИВЕЕМ НЯКАК СИ- АМА ТИ ХВАЩАЙ ПЪТЕКАТА И НАМЕРИ СПОКОЙСТВИЕ В РАША, МОЖЕ И В КУБА ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ- ТЕ КАЗВАШ СА ВЕЛИКИ!

139

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 5 месеца

в Южна Корея проблема е следния че Женките подобно на тея в Европа гледат кариерата и развитието си а не да раждат деца... иначе забелязах феномен че като се омъжат за Чужденец(най често Бял Европеец или Бял Американец) и раждат по 2-3 някой път 4 дори хах значи можело зависи от нагласата

138

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 5 месеца

да ми пусни сестра си с удоволствие бих помогнал за раждаемостта

137

Анонимен

преди 5 месеца

не може да е толкова дебел, а народа му да умира от глад!

136

Анонимен

преди 5 месеца

трябват му роби, но не иска да ги храни

135

Политкоректен

преди 5 месеца

А ще признае ли, че майката партия е сбъркала, докато е ограничавала раждаемостта в страната? Или това не е политически коректно?

134

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 145, да, така е, нооо в ЮК винаги ще има желаещи да дойдат и работят - там безработицата е по-сташния бич. Със стандарта който имат, милиони желаещи ще има, главно от китайския "рай". Та затова реве прасчо, щото за неговия "рай" даже от Индонезия няма да има желаещи роби. А добрия роб е много ценен за господаря си.

133

Анонимен

преди 5 месеца

Южна Кореа 0.78 деца на жена, Северна Кореа 1.7 деца на жена. В Южна Кореа на никой не му пука, в Северна Кореа реват та се късат.

132

Анонимен

преди 5 месеца

...на което жените му отговорили: Бащице, давай повече ядене, ракети не се ядат!

131

Deep Zone

преди 5 месеца

"Скъпа, не искам деца! Ти искаш ли? ..- И аз не! -Добре, хайде да отиваме да го кажем на децата..." :D Южна Корея къртят с коефициента - 0.78, скоро ще гони нулата.. кой нормален човек иска да му реват дечурлига и да сменя памперси, вместо да си седне на спокойствие и да си цъка Нетфликс и чете книги :) После нямало да има кой да те гледа на старини и ще си умреш във фекалии.. голям праз! То и децата не е ясно дали и колко ще те гледат, най-много да те отровят да ти земат къщата..

130

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 141 "А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да бегат свободно в ЕС." Има хора, които без руски фейкове не могат да си представят живота. Буквално ежедневието им е зле, ако не издумкат някой руски фейк.

129

Анонимен

преди 5 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да бегат свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?