96

Анонимен

преди 5 месеца

Всяко наложено вето на държавния глава е правилно но няма чуваемост.

95

ДеКа

преди 5 месеца

До r3v0lv3rВЪПРОСА НЕ Е ОГНЕВА МОЩ,А ГРАЖДАНСКА ОДБРАНА/НАВОДНЕНИЯ,ГОРСКИ ПОЖАРИ И Т.Н.

94

Шкембе Воевода

преди 5 месеца

Смятал той, че щели да порадат бетеерите да си смята шкембето и да си трае

93

Анонимен

преди 5 месеца

"Настоящ министър": Ветото на Радев за БТР - ите е правилно !!!

92

Боби

преди 5 месеца

До r3v0lv3r Еволюция на западните модели следва друг модел. Скандинавската Патриа става САЩ ЛАВ-25 прекрасна огнева мощ, плава с "хартиена" броня Следващия момент Запада се отказва от изискването на плаваемост и се получава Страйкър и плеада подобни на него БТР. Страйкър са прекрасно бронирани машини но за по-евтино са разработени на базата на Патриа/ЛАВ-25 с увеличаване на защитеността и респективно масата имаме в Украйна издържа на удар от ФПВ дрон а чупи полусока(ходова част) от средна дупка!

91

Боби

преди 5 месеца

До r3v0lv3r Еволюция на БТР в света: 4*4 не могат да преодоляват окопи(изключение БРДМ 4*4+4*4 е реалната колесна формула) 6*6 създадени на базата на камиони също. 8*8 БТР-60 е първия който и плува и преодолява окопи. БТР-60ПБ вече изцяло брониран с купол с едрокалибрена картечница БТР-70 усилена броня и нов не "акробатичен" начин за десантиране на пехотата. БТР-70 афганистански доработки довежда до БТР-80 с нов двигател КАМАЗ и БТР-80а/82 с купол с 30мм оръдие драстично е увеличена огневата мощ

90

ЗЕЛЕ

преди 5 месеца

Стари каруци източващи пари към някой хора за поддържка.

89

Анонимен

преди 5 месеца

И от каква позиция даваш оценка че и клетви за лучност който е получил вота на народа два пъти , генерал , пилот , летец сериозен и отговорен човек .

88

82-ОМБР

преди 5 месеца

Президента много жокеридава от доста време! Щом е от инакомислещите,да бе се кандидатирал за премиер,а не за обединител на нацията! Явно силата не му е да обединява! Това е снисходителната ми оценка кум него,острата ми е да натисне бутон катапулт!

87

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам какво трябва да стане българския народ поне веднъж в тоя живот да постъпи наистина правилно. Президента дава жokep но кой да го чуе ?!?

86

Анонимен

преди 5 месеца

Поне половин милион лева на бройка е цената в момента. Половин милион лева са 5ОО ООО . 100 броя = 5О ООО ООО лева. Това е доста сериозна сума.

85

r3v0lv3r

преди 5 месеца

Брей, как са ми се нахвърлили "разбирачите". Страйкърите били скъпи, въпросът е, защо същите тия убавци не карат в момента волги, жигули, москвичи и лади. Войниците също и те трябва да имат нова техника, сравнението между страйкър и недоразумението бтр-60 въобще не трябва да се прави.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Каракачанов не е нито социалист нито възражденец но мнението му е напълно правилно въпреки че партията му е консервативна. Рационално говори. Аз лично го слушам с удоволствие дори да не споделям мнението

83

Анонимен

преди 5 месеца

Мнения и коментари трябва да се пишат от поне средноинтелигентни хора.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Кремвирш се пише а не както ти си го написало с малките букви. Имаш потресаващо много грешки , почти на всяка дума. Ти си неграмотен , но за сметка на това злобен и завислив както се разбира от драсканиците ти.

81

Анонимен

преди 5 месеца

Поне половин милион лева на бройка е цената в момента. Половин милион лева са 500 000 . 100 броя = 50 000 000 лева. Това е доста сериозна сума !!!

80

Анонимен

преди 5 месеца

Господа политици, давайте и разпродавайте имущество, което е придобито и построено по вашето време. Не продавайте и не разрушавайте това, което е построено по времето на социализма, то принадлежи на народа.

79

Прав

преди 5 месеца

е Шкембе войвода.

78

Анонимен

преди 5 месеца

Защитавайки се Украйна,защитава и България от Русия.България ако не помага кой ще помогне при беда на нас.

77

---

преди 5 месеца

Да продават тия Таралясници и да помогнат на всички болни български деца .