93

Пенсионер

преди 5 месеца

Логично, дива инфлация, цени на стоки и услуги космически, заплати и пенсии африкански.

92

Гадна сура

преди 5 месеца

Явно на 70% от българите не им е проблем, няма простести, няма недоволстно, а само пълни кръчми и чалготеки. Явно така трябва да е.

91

Ради

преди 5 месеца

"Бедните,, едва свързващи двата края хвърлят от балкона 18000 лева, че получават и помощи като енергийно бедни.Един милион хора ги мързи да работят.Още си смучете от пръстите какви помощи да им давате.

90

Анонимен

преди 5 месеца

То ако вярваме на статистиката, значи ресторантите трябва да са празни, магазините също, а за екскурзии и хотели да не говорим.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Като са високи разходите, трудно се покриват.

88

Анонимен

преди 5 месеца

До Гиб Мелсън Точно в това е проблема: всеки проруски политик, който го изкарат на пангара, че е такъв, започва да се бие в гърдите какъв е "атлантик". Традиционна тактика на руския хамелеон в България, независимо дали става дума за политика или бизнес. Те руските марионетки и Лукойл се опитаха да го изкарат "западен", щото, разбраш ли, Литаско била регистрирана в Швейцария, но лъжата е много явна и не минава. Да не говорим за руския чорап, който се пише "натовски" генерал.

87

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Ами напълно нормално, като гласувате 15 години за пожарникар евроатлантик да ви управлява няма как да е друг резултата. А атлантика Делян Магнитски е лицето на България. Откакто Делян го маркираха по закона Магнитски, стана по-голям евроатлантик дори от генералния секретар на Нато. Винету стана още по-голям евроатлантик, след като маркираха безимотния му финансов Министър Горанофф по закона Магнитски

86

Анонимен

преди 5 месеца

Автомобилите в България са леки, товарни, специални, автобуси и влекачи и са общо 2,1 милиона, но според умниците всеки имал две коли.

85

Анонимен

преди 5 месеца

Русия е виновна ?!

84

nikolov

преди 5 месеца

повечето живеят в градовете и ги виждам всеки ден как не могат да вържат двата края, виждам им колите и ги виждам по цял ден в тях. ние сме най-големите магьосници, по цял ден не работим, ходим по кафета, а се карат коли за по 20-30-50 бона. паркингите пред блоковете и те пълни по цял ден, значи всеки има по 1-2 коли. за данъците няма да говоря. 20-30% плащат, другото в сивото. Никога няма да се оправят индивидите по тая територия, заради манталитета, злобата и завистта.

83

акъдемик Кирчо

преди 5 месеца

Българите са най-бедните хора в Европа! Континента, не Европейския съюз!

82

Анонимен

преди 5 месеца

Според онзи комунистически професор 80% са функционално неграмотни. Виждате ли връзката? Вчера станаха ли ясни резулатите от ПИЗА? Хайде сега гледайте "какво светло бъдеще" ни предстои! Всички родители имат една много важна задача и тя е: да спасят децата си от МОН! Иначе ще станат 99% неставащите!

81

Анонимен

преди 5 месеца

Зависи от разходите. Може да живееш и с 20 лева на ден, а може и 200 да не ти стигат. Българинът изкарва 1000, а иска да живее като някой с 10 000. Ако всеки си знаеше мястото, нямаше да бъде така. А и цените щяха да се кротнат - познайте защо.

80

мафиот

преди 5 месеца

Няма как да не им е трудно,никой не иска да ходи на работа!Познавам хора които за една година смениха седем работни места и казват аз за 1800лв.чисто няма да им работя!Надяват се на казина,тото,билети от лотарията и така животът им минава в мизерия и празни надежди.Но пък от към хленчене българинът е номер едно!

79

Здравейте ШАРАНИ !

преди 5 месеца

Преди месец ви хванаха на гола кука ! Сега дойде сметката за плащане.

78

споко

преди 5 месеца

6 месеца преди въвеждането на еврото процентите ще са 99

77

Анонимен

преди 5 месеца

70% е близо до 80% д e б и л и, които си избират и преизбрат все същите!

76

Майната Ви

преди 5 месеца

Вие от коя планета сте, писачите? Нямате ли Интернет, Фейкбук, ЧУк-Чук и другите там антисоциални мрежи? Погледнете по-добре! Всеки втори българин се е снимал с луксозна кола, на чуждоземен курорт, на богата софра, в апартаменти в Дубай! Какви кризи? Какви бедняци? Българите плащат най-скъпите телефонни услуги! ПЛащат най-скъпата и некачества, но за сметка на това "Произведено в България" храна! Събудете се ! Няма такива неща каквито пишете!

75

Анонимен

преди 5 месеца

Не е важно колко процента от българите им е трудно да посрещат е ежедневните си разходи. Важното е да имаме банани и тоалетна хартия. Преди 1989 не беше трудно да посрещаме ежедневните си разходи, но вие се отказахте от това заради бананите и тоалетната хартия.

74

Анонимен

преди 5 месеца

сриват пазарната цена на нефгохим за да се продаде на безценица нещо като срещу бизнеса на Божков народа блеечестит ви двоен бензин