33

ясно

преди 5 месеца

сърбизацията отключва най долните и зверски инстикти, които могат да лекуват само турците чрез прочистване на ауспуха.приятна терапия сръпски ***

32

Евразин Алахакбаров

преди 5 месеца

татарете им е добре да бият футболни фенове и да вкарват в кауша за два джойнта. кога требва да се хване престъпник, се правят на пръднали в рейса. ибpикчии

31

Анонимен

преди 5 месеца

Според мен е допуснал грешка че е напуснал България. Тук щеше да живее дълго с Руските си парички.Освен тив атук си иам агентчета,които да му помогнат. Трагедия сме.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Палчо е арестуван в Турция. Влезнал в България през Сърбия и излезнал от България за Турция. Как не го зловиха в България е въпроса. МВР казва ,че нямало международно издирване, тогавя защо го издирваха в Сърбия и Турция???????????? Да не би да има БГ паспорт( пасош) ?

29

Кой е Палчо?

преди 5 месеца

Палчо е лидер на маргиналната проруска партия "Десна", която се обявява против НАТО и ЕС. Палчо е убиец на 74-годишен мъж и 14-годишно девойче в Скопие.И накрая Палчо е мафиот и известен българомразец в пределите на РСМ.

28

Коста Мутрофанов

преди 5 месеца

Това е един последовател на кремълските руско азиатски ценности.

27

тъй тъй

преди 6 месеца

Ако сърбоманския и з р о д е в България, се повдига въпроса защо той е допуснат?! Кой е допуснал човек с ясни закани да трепе българи, на наша територия?! До толкова ли са деградирали институциите ни, че вече и сърбоманите да ни се подиграват?!

26

ехооо

преди 6 месеца

и кво ни интересуват чуждите престъпници ? ние наще да ги вкарваме в затворите !

25

Анонимен

преди 6 месеца

Какво общо има 14 годишно момиче с политиката на Палчо, да не би да е искал да изнудва конкуренция като я е отвлякъл

24

Пешо Калибрата

преди 6 месеца

ПАЛЧО Е БИЛГАРИН, И СЕ КРИЕ В КОСТЕНДЮЛ..ВРЪЩАЙТЕ ПАЛЧО, БИЛГАРОСИИ .

23

аман от преписвачи

преди 6 месеца

В заглавието и статията така е представена информацията, че е станало боза кой кой е. И за да не се очакват редакторите на сайта, току що четях и надпис към новина по Нова тв, като пишат "ивицата Газа", а първата дума я написали с главна буква.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Партията му е про-Руска и анти - Нато и анти-ЕС.

21

Анонимен

преди 6 месеца

В МК медии пише,че има БГ паспорт.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Той не е на 74 години, а освен момичето убива и 74 годишен човек, от който взима колата му за да отвличане на момичето, с помоща на още трима човека. Целата на отвличането е изнудване за пари. Но след като разбрал ,че полицията му е по следите решава да убие и момичето.Двамата ги заравя в дупка дълбока 3 метра. Това е човек на службите на Москва в Македония. Той основава там про-Руска партия.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Спред неговия адвокат той е в България и смята да бяга за Истанбул и от там в Москва.Той е служител на Кремъл.

18

ZZZ-RUS

преди 6 месеца

Тоя кремълски извратеняк,който е организирал всички покушения срещу българите в Скопие и околностите,като видях какво хубаво дете е затрил без да му мигне окото,ми иде не знам какво да го направя.Болен мозъл е тоя,и около него все болните мозъци е изпонасъбрал.Тоя е организатора на поруганите български паметници и гробища в Сев. Македония.Никакъв македонец не е този.Македонецът е човек с българска чест и лично достойнство.А този е убил младо хубаво дете,бъдеща майка.

17

Краси

преди 6 месеца

Роден 1964г.,пък бил на 74г.???????

16

Анонимен

преди 6 месеца

Хахах, от русофил друго не можеш да очакваш! Всичките са смахнати и пълни неудачници в живота!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Хи, хи, хи излаза, че престъпника-убиец е лидер на русофилите у Мъкедонско. Такви са баш русофилите и у Българско, крадци, убийци и родоостъпници.

14

Анонимен

преди 6 месеца

До 12, я прочети следното изречение бе РУСКИ ЛЪЖЕЦО: "Според министър Спасовски и останалите заподозрени за отвличането и убийството на 14-годишното момиче са членове на същата партия, която се обявява против НАТО и ЕС" Прокълнат да си задето на черното казваш бяло