47

мак

преди 5 месеца

Дружки на карадая ще гласуват под строй за своя си партия, ук...рите и те в свойа полза, въобще, пей сърце, ако всички желаещи ще получат бг гражданство. Остава въпроса, как са с българския език.

46

Емигрант

преди 5 месеца

Стадо, знаете ли какво е "резиденция" и какво е "гражданство", че има голяма разлика между двете и какво е "зелена карта", че една овца и нея включи в коментар ?

45

Анонимен

преди 5 месеца

До котка И като ги приберат кво? Ще ги направят на същата цигaнcka мизерия както е останалото тюрке в момента. Големият мерак за нищо

44

Анонимен

преди 5 месеца

Защо бягат от Ердоганския рай? Нали там е мноо убаво бе? Нали уж бяха мега силната и готина държава в сравнение с България, ако питаш някой от кибиците *** тук?

43

Арменчето

преди 5 месеца

Аве дайте на цялаТА пуйка бг.гражданство,прода жен народ!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Мерси, но още ДПС не искаме.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Не давайте. Ще могат и да гласуват. Те ще определят политиката, а не българите.

40

Joko

преди 5 месеца

За кандидатите задължителен ИЗПИТ по български език и литература и българска история !

39

Анонимен

преди 5 месеца

До 36 - алоооо каква зелена карта за ЕС /Запада/ бе овчарю, знаеш ли изобщо какво е това "зелена карта" да не смяташ, че е зелен семафор за преминаване ха ха ха......

38

До 36

преди 5 месеца

26 години живея на Запад, ти ли ще ми казваш кое е глупост и кое истина, а зелената карта няма нищо общо с емиграцията, неграмотността ти е на много високо ниво и не сравяняй САЩ със ЕС защото те дори са на различни континенти, това знаеш ли го или сред овцете няма географска карта ?

37

До 35

преди 5 месеца

Ти си изключителен ***, завършен проsтак ! От мойте данъци които плащам ЕС ви превръща в живи същества, като ви дава помощи по европейски програми за земеделие, животновъдство, туризъм и какво ли още не, но вие от простотия си избирате управленци които ви ограбват тези пари, затова и мизерствате и беснееше....трябва мозък за да го разбереш, но уви такъв орган ти липсва !

36

Котка

преди 5 месеца

Турците скоро ще си приберат Кърджали, Пловдив, Родопите и всичко надолу. Затова е наплива.

35

Дам...

преди 5 месеца

Опитите на ново затриване на България са в ход! От една страна турците, които никога не са се отказвали от апетита си страната ни, а от другата страна нашествието от украинци! Тежко и горко на БГ нацията-обречена е на изчезване, поне по тези земи!

34

Анонимен

преди 5 месеца

До 15.Тук на Запад преди да влезем в ЕС се чакаше най-малко 5 години за РЕЗИДЕНЦИЯ, а за гражданство и 20 години са малко ?Това е глупост което казваш но в САЩ ти дават гражданство за 5 години .Ако имаш зелена карта .Така и в повечето западни държави

33

Анонимен

преди 5 месеца

до 34 естествено, че като не плащаш данъци тук и не живееш нямаш право на глас, ти си дезертьор

32

До 30

преди 5 месеца

Само вие ли сте хора в България бе злобар ? Като е напуснал някой държавата си не означава, че е предател или че няма права и право на глас ! Всеки е свободен първо да помисли и направи добро за себе си и фамилията си, ти за България ли си се замислил като си дал право на управление на измамници и крадци, които не спират да те правят на будала и създават у теб точно това - злоба, завист и противопоставяне на хората ! Имаш ли мозък за да осъзнаеш, че не си нормален ?

31

РУСКИЯ И СРЪБСКИЯ ..

преди 5 месеца

....СА БЪЛГАРСКИ ДИАЛЕКТИ НА ЕЗИКА НИ!НЕ СЛУШАЙТЕ И НЕ ВЯРВАЙТЕ НА РАЗНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОМИВАЧИ НА МОЗЪЦИ!!!ВСИЧКО СА НАСЛЕДИЛИ ОТ НАС !!!!!!!!!

30

"напливът"

преди 5 месеца

За българско гражданство,всъщност е ,за да можеш да отидеш в Европа.

29

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 5 месеца

ОТВОРЯЙ ГРАНИЦИТЕ ЕРДО, ПА КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА.....НАРОДА ИСКА СВОБОДА И ХУБАВ ЖИВОТ!!!ТИ СИ НИ ГАРАНЦИЯТА ЗА СВОБОДАТА НЕЗАВИСИМОСТТА И ЕВРОИНТЕГРАЦИЯТА!

28

Анонимен

преди 5 месеца

А кога ще премахнат двойното гражданство?От 2 милиона емигрирали българи,само около 80 000 гласуват на избори от тях 50 000 са от Турция!Каква ни е ползата от тези хора?Който иска да е българин,да живее,работи и плаща данъци тук.Приходящи не ни трябват.