48

Потресен

преди 5 месеца

О, не! Зъл български вълк дебне кротката сръбска овчица! Потресен съм!

47

Анонимен

преди 5 месеца

Върнете ни Западните Покрайнини, Македония, заедно с управлението на храмовете, и тогава може да кажем, че сърбите сте ни приятели.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Те в западните покрайнини са си българи. Нормално. Чак до Ниш са българи. Включително Ниш. Но умело ги посръбчват с пропаганда. Много българи вече се смятат за сърби.

45

Петър Младенов

преди 5 месеца

Тези сърбаци-голтаци си мислят че живеят в 12 мига от пролетта. Голям шпионин е разкрит, няма що. Пенсионер, собственик на квартален магазин, шпионирал и събирал изключително важни тайно за "великата и непобедима" сръбска армия. Трябва да имаш доста развинтено въображение за да съчиниш подобна уйдурма.

44

Анонимен

преди 5 месеца

"Какво България може да прави с тези военни тайни? Ще ги консервира в буркани ли?" - Да ги предава на трета страна. Ако хванат наш човек, ние си разваляме отношенията със Сърбите, не третата страна. Не казвам, че това е така, но попита, какво можело да правим с подобни тайни.

43

Анонимен

преди 5 месеца

То като неудобните на властта, дето Гешев ги гонеше. Журналити чак погна. Бил шпионирал журналиста, като питал върпоси и писла статии. Ами то всеки е шпионин тогава, бе! После - "разбирал какви са настроенията в старнта и им влияел" - въй въй ...

42

Анонимен

преди 5 месеца

Всички по границата са агенти и пишат доноси, чак пък толкова айде нема нужда, тия се путинизираха - голяма грешка!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Целта на всички е била и е България и Сърбия да са противници.Ако са съюзници трудно ще ги спират и използват. И Русия е против нас също. Няма разлика.

40

Този Л , сега ще

преди 5 месеца

излезе Герой на РБ . Но дипломатическите скандали показват, само ескалации . Гонене на дипломати и технически сътрудници . Сега , след като е осветен и арестуван , как да разберем какво е видял на Сръбска . Хеликоптери , казарми , план за намеси в косово , енергийната им система заради таксата . да . няма още инфо .

39

Емо

преди 5 месеца

Сърболята си мечтаят тайно за разпалване на поредна балканска война, но не се усещат, че за тях тя ще бъде последна.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Пък в България даже открито можеш да чуеш по улиците и по кръчмите някакви хора даже да се хвалят, че наши чак военни са предавали военна информация на сърбите по време на различни събития. По време на войната в Косово например, по време на клането в Сребреница и т.н. най различни.

37

Тагаренко ме пази

преди 5 месеца

Спя спокойно, защото купуваме ново оборудване за армията на хартия, а нашето старо, поради големия ни евроатлантизъм го подаряваме. Каква сделка само, слугите на капитализма така правят... важното е, че сме в нату и сме нату, тоест книжни тигри. На хартия сме много мощни, а на практика сме със свалени ***. И танковете си подарихме и всичко, което може да се подарява, останали само някакви ЗИЛ-ове от 60те, които се движат със скоростта на каруца.

36

Анонимен

преди 5 месеца

хванаха го :( 61 годишният ни шпионин :( Имахме план!

35

Анонимен

преди 5 месеца

Твърдението "издавал военни тайни на България" е смешно. Какво България може да прави с тези военни тайни? Ще ги консервира в буркани ли? България единствено може да ги предостави на своя отан-началник.

34

Анонимен

преди 5 месеца

То пък едни тайни...

33

Седам пред Мавровка

преди 5 месеца

Снимката е от полицаи пред Основен Суд Скопие на Бит Пазар :)

32

Българин

преди 5 месеца

"В западните покрайнини"??? Списача или е преписвал от вестник от 40-те на миналия век или се е заразил с балканската мегаломания на македонци, сърби, косовари и турци. Следва статия за земетресението люляло вчера Цариград.

31

Гошо

преди 5 месеца

В Сърбия шпионски игри, а в България ловене на шпиони... Явно службите скучаят.

30

рижко

преди 5 месеца

пълни глупости

29

Анонимен

преди 5 месеца

Представяте ли си? Шпионираме някого!!!