263

БанкерО

преди 4 месеца

*** хартията и мастилото ли свършиха ? Да си купят евтино от Алиекспрес.

262

шмatka

преди 4 месеца

Не се лъжете,че сащ и другите световни терористи и крадци ще се спрат да воюват срещу тези в света ,които искат да живеят свободно и спокойно в държавите си!!!!!В *** може и да спрат ,защото тя е вече разкостена ,опоскана и окранена,обезлюдена и срината до земята и вече и без народ!!!Западът и приближените му живяха като колонизираха и крадяха,сега едни казаха''стига'',но войната капиталът няма да я спре- ще я води с други средства и другаде.

261

toti

преди 5 месеца

Да слагат РУСКАТА /берлинска/СТЕНА с Украйна там каде се е намъкнал лудия и да се свършва с тая война и без туй на никой на запад и САЩ не му се занимава с ОТКАЧАЛКИ от двете страни!! Утре ще се разбере,че това е игра на Путин и Зеленски да отслабят НАТО и Европа,но с тия диваци ..да си нямаш работа!!!

260

Анонимен

преди 5 месеца

Има бе, има огромен пакет за Украйна. Ама не е финансов. А както е тръгнало, и Америка може би ще получи от него.

259

Анонимен

преди 5 месеца

Беше ясно от самото начало!Равносметката-съсипани красиви градове,избити и емигрирали украинци.Помагачите на Украйна преследваха свои цели,които не се сбъднаха и изоставиха Зеленски.Много от емигриралите няма къде да се завърнат,нямат нищо .освен куфарите.Украйна ще е разпарчетосана.

258

Журналист

преди 5 месеца

Дори и тези от Белия им дом на Капитолия започнаха да ги разбират нещата с парите. Техните пари са свършили, демек свършено е с Украйната им и майдана. Знаех си аз, г-н Путин и Русия ще спечелят специалнаат си военна операция.

257

Анонимен

преди 5 месеца

Забравил е да допълни с репликата: Спасявайте се кой как може, до тука бяхме...

256

предлагам на Бг

преди 5 месеца

Много дрънкат онези от Възраждане и плюят запада -- сега може да е всичко ама младите са граждани на света от училище ги готвят на езици взимат си раницата и ходят къде ли не ,кой успее кой не това е естествен подбор не всеки става милионер ,ама никой не ги спира ,проблеми има много но никой не ги кара да НЕ гласуват и га ходят някъде на сила всеки прави каквото си иска ! А при руснаците ставаш един голям концентрационен лагер диктаторски никой във света не им иска живота ,никой !

255

предлагам на Бг

преди 5 месеца

Да си извадим старите униформи на чавдачетата и пионерчетата , да си припомним руската телевизия и прекрасната пропаганда да забраниме всичко западно ,да започнем да шушнем защото чуе ли ни някой и хаиде във гулаг ,ще почнем да даваме ангария под форма на бригади ще служим по 3-години във армията ,че запада ще ни нападне ,интернета почти ще го спрът по кината руски филми -- бая народ ще бъде върнат по селата че да няма глад...

254

Споко

преди 5 месеца

Още една пандемия и сте събрали кинти....То пандемията си беше принудителен световен данък живот!!!

253

Анонимен

преди 5 месеца

И какво предлагате? Да събираме волни пожертвования за Украта?

252

Анонимен

преди 5 месеца

"Белият дом предупреждава..." Кого предупреждава? Това е въпросът. Ми предупреждава ЕС, че САЩ си измиват ръцете, и ние сега, папагалите от ЕС трябва да издържаме на 100% укрофашагите. Путин щял бил да спечели войната. Путин още преди половин година спечели войната. Няма нито 1 здраво мислещ човек, който да си мисли, че украйната може да спечели срещу Русия. Просто не са в една и съща група. А по същество - Нацизмът, тероризмът и фашизмът нямат място в обществото. Украйна ТРЯБВА да изчезмне изоб

251

Пацифист

преди 5 месеца

Първата или втората (бройките ядрени ракети не се знаят и в девете сили ) ядрена държава да загуби ? В смисъл Украйна вече спечели морално многократно , но няма как да спечели рерално срещу Русия -да си върне всичко , границите от 2014 са реалната цел и тя е почти достигната време е за примирие.

250

да са живи и драви

преди 5 месеца

Путин няма как да спечели, това което искаха западняците се получи, Русия е в изолация и се отърваха от мръсните пари на олигарсите им, дори и да превземат Украйна това е таралеж в гащите и постоянно ще имат проблеми с терористични актове и партизански войни, бедността и града няма как да го преборят

249

Анонимен

преди 5 месеца

Ами като свършат и тези 106 млрд. после , ко ши праим ? Най - много да стигнат за 6 месеца , ами после ?

248

Анонимен

преди 5 месеца

Путин успешно демилитаризира НАТО.

247

Анонимен

преди 5 месеца

Поредният либераст дето преди лягане проверява за Путин под кревата

246

Венелин

преди 5 месеца

САЩ затънаха в дългове и само по лихвите им трябва да плащат 1 ТРИЛИОН долара годишно. Ясно е, че републиканците като хора по-разумни се опитват да съкратят разходите, но се съмнявам, че някой вече може да ги спаси. Чака ги инфлация и девалвация.

245

До 266

преди 5 месеца

Според мен, Путин осъзна, че работи в полза на САЩ и затова запали войната в Газа, с което спечели войната!

244

НЕУТРАЛЕН

преди 5 месеца

Аз не съм нито русофил, нито русофоб. Започвам да се питам обаче, четейки коментарите тук, ако е вярно, че щатите са най-облагодетелствани от войната, защото си продават оръжията, се оказва, че Путин работи в полза на щатите! Интересен парадокс???