5

По същество

преди 5 месеца

Руснаците и иранците няма да помагат. Докато Пашинян и куклите на посолствоТО там са на власт и влачат Армения на запад към катастрофа, да ги ядат Турция и Азърбайджан. Като се опомнят и се върнат към правия път, ще правим Велика Армения, Велика България и така.

4

In the Name ofChrist

преди 5 месеца

Арменците не преживяха ли достатъчно? Какво още искат от тях? Мисля, че те и етиопците са първите християни. ООН има ли мнение по въпроса? Или парите от Катар са с по-силното мнение. Все по-безполезна организация..Както казва по-долу коментиращия "свят на интереси". Кога общият интерес на човечеството ще е най-важен?

3

Анонимен

преди 5 месеца

От памтивека арменците бяха под опеката на ссср,Франция и САЩ.Но времената се менят, с това и взаимотношенията м/у държавите.В момента те са изоставени от всичките тия страни и естествено ще трябва да се спасяват кой как може.Единствено Иран е с тях в момента,който го прави по принуда-от страх от влиянието на огромното азербайджанско малцинство на територията си.Пък и Азербайджан покрай нефта забогатя много и има подкрепата на Турция.Свят на интереси...

2

Анонимен

преди 5 месеца

Симпатични държавички са Армения и Азедрбайджан, бивши републики в съсава на СССР. Трябва да се споразумеят да живеят мирно.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ми правилно. За какво им е да го държат жив само да яде храна.