36

Анонимен

преди 6 месеца

важното е да няма излишна бюрокрация и тапи наредби които никой не чете и не спазва. Аре някой да изчегърта едно 80% от нормативната уредба и да дръпнем, а?

35

Социален Работник

преди 6 месеца

Каква работа имат деца по заваденията след 22 ч?!

34

НемецО

преди 6 месеца

Само в България я има тази свободия. Не е нормално почти денонощно да метат улиците и в 23 часа още да са по площадките през лятото без никакъв надзор и то далеч по-малки във време, през което възрастните трябва да са на спокойствие, а те в леглата.А тийнейджърите защо ли са "пробвали" какво ли не вече?!Хубави закони има в скандинавските държави за тази цел. А и в Германия след 20 часа е рядкост да срещнеш пищящи малки деца под прозорците (ако това не е общежитие за мигранти де)...

33

Анонимен

преди 6 месеца

Какви деца са тези на +16. Кога стават възрастни? Изведнъж на 18? Разбира се че трябва да има някакъв контрол, но той трябва да е съобразен по възраст, с различни мерки. Нерде 10 годишно дете, нерде 17 годишен тийнейджър. Но законът е еднакъв за всички. Това са закони, написани без грам здрав разум. От *** за ***. Гледам им се радват някои, напипали са целевата група.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам какъв е този "проект", но децата след 22:00 часа трябва да са си вкъщи по леглата!! А не да будуват по нощите...

31

Анонимен

преди 6 месеца

Моя 16 годишен дангалак тъкмо почнах да го водя с мен по кръчми. Давам му чаша вино или 1 бира да изпие. Ще го водя скоро и при някоя кака да му прави разни мурафети, не да ги учи от порнофилмите.

30

До 30

преди 6 месеца

Казвам, че си доста ***. Това е. Попитах кога си попълвал декларация като си ходил с детето ти на театър. Ти ми говориш за учители. Учителят изисква декларация за театър, защото законът е такъв. Сега ти учител си и попълваш декларация и за детето си ли?

29

Анонимен

преди 6 месеца

До 22, искаш ли да се обосновеш или толкова си можеш? Щом си функционал дай повече инфо :) а? ***?

28

Таня

преди 6 месеца

Нашето момченце е на 10 и редовно вечеря с нас по ресторантите .Много обича ракийка със салатка , 50 грама му е лимита

27

Анонимен

преди 6 месеца

То с кошмарите на левите майки дъщерите къде не е кошмар включително излиза как да правиш деца с тях?

26

ХАХАХАХАХАААА

преди 6 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

25

Йгфйк

преди 6 месеца

То по принцип след 22:00, децата отдавна трябва да са в леглата, дори и 15-16 годишните. А пък в ресторанти абсурд. Те кухните затварят по това време вече и кой ял ял. Просто трябва повече контрол и дисциплина вкъщи и всичко ще бъде наред.

24

Пишеш декларация,че

преди 6 месеца

детето е с тебе.Чие дете?Трябва да докажеш,че това е твоето дете,тоест,трябва да носиш и акта му за раждане.Ами ак си сам?трябва ли да носиш и пълномощно от другия родител(майката или таткото,а не родител 1 или 2),че той е съгласен да водиш общото дете на ресторант?Ами ако двамата родители сте заети и чичото/лелята е на ресторант с детето,трябва ли да има освен декларация за съгласие и пълномощно от тях за чичото/лелята(бабата/дядото или който и да е от рода ви,имал неблагоразумието)?

23

маи не

преди 6 месеца

вече се чудя има ли граница между неолиберализма и фашизма

22

Анонимен

преди 6 месеца

Поредна победа! Едно по едно, стъпка по стъпка, и ще премахнем децата от всички места! Ще освободим човечеството от тях. До пълна победа!

21

До 17

преди 6 месеца

Типичен функционално неграмотен си. Доказа го. Четеш и не разбираш.

20

Внимателно даПрочете

преди 6 месеца

горния материал всеки, който възнамерява да отиде на дискотека с гадже, което е на 17 години 11 месеца и 29 дена!

19

Анонимен

преди 6 месеца

Зозо, бате, поздравявам те и за двете, браво, сериозно.

18

Анонимен

преди 6 месеца

пълзящ фашизъм

17

dudunchobla

преди 6 месеца

Да, нека да оставяме лични данни на хвърчащи листа на *** и пульо. Гениално!