22

Алекс

преди 6 месеца

1300 ?. Чистачката в офиса взема повече.

21

Анонимен

преди 6 месеца

" Всеки труд има цена и всички знаем, че на сесия съветниците взимат между 50 и 70 решения. Подготовката за това е свързана със сериозна работа и запознаване със солидно количество документи, а добрите възнаграждения са една от гаранциите срещу корупция. " --- Как на някой може да му хрумне, че съветниците работели само по време на сесиите

20

vale_karo

преди 6 месеца

Защо не се върне старото правило. Общинският съветник получава ежедневното си възнаграждение от предприятието в което работи , а общината възстановява тези суми. Проблемът е , че няма да има кандидати за общински съветници.

19

Анонимен

преди 6 месеца

https://youtube/watch?v=ROCvf0XYm6Yвсичко българско забрлавихте, подарихте продадохте празнувайте Хелуина в който ни вкарахте...

18

Чичо Манчо

преди 6 месеца

Едва ли общинските съветници разчитат само на тези пари. Някои сигурно имат тежък бизнес или други доходи.Може и пенсийка.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Като не ви харесва, напуснете, бе...

16

Анонимен

преди 6 месеца

1300 лева беше адекватна заплата 2014-а ...

15

София

преди 6 месеца

Прокуратурата веднага да се самосезира за т ози Радослав Тасков който е Председател на ОбС Благоевград

14

ами

преди 6 месеца

Всеки съветник участва в 3 комисии,като продължителността на една комисия варира от 30 мин. до 2-3 часа най много, а сесията е една за месец.Направете си сметка колко им идва часовата ставка за целият месец и ще разберете защо недоволства народа....

13

етичен комикс

преди 6 месеца

АМИ ТЕ И ДВАТЕ СУМИ СА УНИЖЕНИЕ, НО КАТО ЗА КОЛОНИЯ Е ДОБРЕ ИМА КОЛОНИИ С *** ДВА ДОЛАРА ЗАПЛАТА.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Еййй, всяко иска! Ама не работа, ами пари!

11

Анонимен

преди 6 месеца

То за това ли има кандидати куцо и сакато за крадливите общинари

10

Анонимен

преди 6 месеца

ами тогава защо беше тоя голям напъна на изборите? Куцо и сакато се кандидатира, не знаеха ли тогава, че общинския съветник работи на символична заплата? Изглежда тия са решили че ще ударят кьоравото. Аз ако съм на кмета ,даже бих предложил да работят в полза на обществото с минимална заплата. А да ги видя тогава

9

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 6 месеца

охоууууу и аз искам 6-7 бона заплата

8

Благоевград

преди 6 месеца

Председателя на ОбС Благоевград Радослав Тасков като общински съветник има един куп негови апартаменти ново строителство в Благоевград.Като общински съветник си построи 5 етажна жилищна кооперация ( без гаражи), купи си за жълти стотинки ,, Гимназиалния лагер ,в курорта ,, Бодрост ,, купи си за жълти стотинки ,, Зърнени храни ,Благоевград и т.н.Прокуратурата спи.

7

Благоевград

преди 6 месеца

90 % от тези общински съветници си купиха гласовете и сега бързат да си върнат парите.Председателя на ОбС Благоевград Радослав Тасков който взима 6 000 лева заплата на месец има цех за алкохол в село Зелен Дол.Тези дни цеха е затворен и запечатан от държавните органи защото Тасков системно продава алкохол без бандерол.Работниците са разпуснати.

6

До Анонимен 4

преди 6 месеца

И в БАН напоследък в някои институти виждат зор, за да накарат работещите там да идват в института поне и в четвъртък следобед, но "учЕните" от десетилетия идват само във вторник следобед. Въпреки този работен режим някои пишат читави статии. Но други нищо не вършат, обаче взимат същите заплати, както и коректно работещите. Даже понякога нищоправците успяват да се хабилитират преди пишещите и можещите и съответно да вземат по-високи заплати. Връзки и протекции, какво да правиш? Не всеки ги има!

5

Ром"с

преди 6 месеца

Асен Василев:-Абе щом искат -ще получат ..така де ,трябва да стигаме европейските заплати с ...заеми .

4

ЕдваЛиСе назлъндисва

преди 6 месеца

В най-добра позиция е онзи мюсюлманин, за когото се писа неотдавна. Сам гласува за себе си, за да бъде кмет на село, от което са останали само руини на основите на няколко къщи. Там не живее никой и само този мюсюлманин е регистриран за жител на селото. Живее си в съседно населено място, но след като се води официално, че има такова село, той като единствен негов жител е и негов кмет. Каквато и заплата да му се полага, все е като дар, паднал от небето. Човекът едва ли му се мръщи :))

3

Анонимен

преди 6 месеца

И ние се мръщим на нашите заплати, ама ...