18

преди 15 години

Кризата има само положителни страни. Лудницата на постоянно скачащите цени е истинската криза, породена от банковите кредити.

17

преди 15 години

Стига с тия *** статии за кризата на запад. В България не се усеща никаква разлика, тук кризата е перманентна

16

rainbou

преди 15 години

То хубаво. Проблема е че т. нар. Роми са в постоянен бейби бум

15

преди 15 години

abe xora v USA nqma nikakva kriza.sina na edna priqtelka na maika mi jivee tam i si e kupil ku6ta na izpla6tane.kato maika mu razbrala za krizata mu se obadila da go pita kak 6te si izpla6ta ku6tata a toi i kazal 4e takova ne6to kato kriza v usa NQMA!!!!ne rzbirate li 4e te sami si go pravat poneje sega iskat da sasipat pazara na EU.

14

Дядо Петър

преди 15 години

9 месеца след като токът беше спрял за 12 часа в Ню Йорк.Както е тръгнало, може и у нас да има догодина. В резултат на усилията на другаря Шушулов.

13

преди 15 години

Бългаската борса загуби поне милиард от капитализацията си. Това няма как да бъде режисирано.Подобно е положението на Лондоската и NY борси като загубите са в по-голям мащаб. Ако изброите Българските банки ще видите че те не са Български и тяхните авоари се търгуват именно на тези борси които пострадаха.Така че намерете хубавото в това че ще имате по-малко налични в следващите години и се пазете от сърдечен удар.

12

преди 15 години

стига мрънка, вчера даваха как живеят хората в Танзания, ти да не си нещо по-ценно от един танзаниец, че трябва на готово да и априори да живееш по-добре

11

УТОПИСТ

преди 15 години

Към 1! Само до някъде си прав братле.Ще се наложи да се засилят срещу нас.

10

преди 15 години

Е хайде погледнете от веселата страна:значи ние българите по тяхната логика трябваше да сме най- здравата и преуспяла нация в света, понеже 20 г. сме в криза:)Вий не знаете колко всъщност сме добре:)

9

анна

преди 15 години

Може и да е режисирано всичко но всички ние които се занимавам е с ценни книжа и недвижимо усещаме застоя на пазара.Иот това губят много хора.Аза банките не съм съгласна с теб там положението не е много ясно

8

анонимен

преди 15 години

мисля че си много прав 7,а ти 6 да не би да искаш да ти дадат готов бизнес.Голям си сладур.Такива като тебе са навсякаде в БЪЛГАРИЯ.

7

rainbou

преди 15 години

Е ти какво искаш - на тебе ли да ги дадат. Направи си банка и си цоцай

6

POSTMAN

преди 15 години

И за какво става въпрос Анна? Може ли да ни разкажеш? За мен тази криза си е абсолютно добре режисирам филм и на практика криза няма а се създава изкуствено от хора, които имат тази власт. В България банките имат пари, но ги стискат и искат още и още...

5

Торентър

преди 15 години

Евалата :)

4

Pedro

преди 15 години

суицидния синдром?вие май от него страдате!

3

анна

преди 15 години

защо хвърляте прех в очите на хората.По доре ще бъде да им кажете истината в очите.Работя в този бизнес знам за какво става въпрос.Стига сте ЛЪГАЛИ.

2

Micro

преди 15 години

...особено ако е свалена от интернет

1

преди 15 години

всъщност американците удрят спирачка, за да можем да ги настигнем!!!