11

Анонимен

преди 5 месеца

Поредният изпитан ход на Перуката: подава оставка, насрочва конгрес и такива като Лечо, Емо К., собственика на Делиорман Рз с многото пари, Венци и сие пак си избират Боби! Каво ли не правят парите, ако се наложи - и многото пари!

10

omg

преди 5 месеца

Ама вие за това ли протестирахте, Касабов нищо не разбира от футбол?

9

Анонимен

преди 5 месеца

Не се притиснявай за Перукан, той е милионер.Няма как да стане таксиджйя, може да си купи такси компания. Вие какво си мислите от къде пари за толкова скъпи автомобили и целия лукс покрай него? Държанието му е като на един мафиот с много пари. За хора като него и за Бойко Борисов, Доган и Пеевски е измислена поговорката: "Пази Боже Сляпо да не прогледа"!!!!

8

Перукер

преди 5 месеца

Трябва да се знае и да не се забравя, че и Бербатов е с перука!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Боби знае, че сглобката като падне пак ще се върне начело.

6

ОРфи

преди 5 месеца

Този фантастичен ! Този невероятен Боби Михайлов !

5

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен дефинирам екипна работа : един пие бира, другия се задява със секретарката, третия му е лошо от снощи, четвъртия има час за бръснар, шефа вика ей напиняйте, новобранеца лети самичък и троши всичко по пътя си

4

Дон Кикот

преди 5 месеца

Хан Перукан сега таксиджия ли ще става? Не знам дали и геврека може да върти.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Заповеди за уволнение на младите между 25 и 35 годишна възраст, които не спазват никакви правила за екипна работа ще доведе до превъзпитаване!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Нека познаем. В един хубав ден Перуката ще реши, че му е омръзнало да се налива сам и ще оттегли пълномощното си, за да се върне на бял Кон, както направи преди

1

Чоко

преди 5 месеца

Перуката е сърдита. Не можа да постигне целта си. Все още сме с малко над Сан Марино.