49

Ментора бай Иван

преди 5 месеца

Богаташчетата са така ,я мацки ,я наркотици ,я далавера извън закона !

48

Бай Мангал

преди 5 месеца

не се занимавайте със тези Ангали .. тази Ангалка Софка отърва някакъв Гринго от затвор в България ... но в Германия вкара този Ангал Гринго в затвора ... тук на тази територия няма справедливост и този малък недоносен Ангал го знае . Точка

47

Мангава тут

преди 5 месеца

Мангава тут е песен с която искам да поздравя сина на Софка, който няма нито един работен ден, нито един учебен ден, и никакво чувство за самоусещане, но кара AMG. Държавата на абсурдите.

46

Мира

преди 5 месеца

Ама тоя *** като го гледам прилича на недоносен и едва се вижда от земята.Като запъртък.Софке,язък ти за кълченето,за браковете,за мъжете,за простотиите....ЕДНО НОРМАЛНО ДЕТЕ НЕ МОЖА ДА РОДИШ.

45

Инспектор Дюдю

преди 5 месеца

Сега остава да започнете да ни уверявате че Софка - Ромалейския славей не знае нищо... ама нищичко за наркотици или трафик на мигранти ... или каквото и да е . Тя е чиста като сАлза и наивно е вярвала че нейния малък Лоренцо прекарва времето си в учене как да стане професор по физика или поне математик.... Ахахахаха .

44

Беновска пипа

преди 5 месеца

Е то с такава майка, с какво очаквате да го хванат? Че изнася книги от библиотеката ли? :)

43

Анонимен

преди 5 месеца

Кой е бащата на Лоренцо и как са му трите имена? Или може би бащата е неизвестен.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Кво ни занимавате с тоя глупав ром.

41

Анонимен

преди 5 месеца

до 54 Какво да се изненадваш ако е откраднал книги? Оня вчера откраднал 300 книги на някакъв пенсионер и след това ги продал+ самовар и телевизор за 1400 лева общо като стойност. :))))

40

Анонимен

преди 5 месеца

Щях да се изненадам ако го бяха хванали да краде книги или билети за театър, например.

39

Лоренцосиебалмайката

преди 5 месеца

Няколко пъти! - мофи саринова!

38

маалатъ

преди 5 месеца

Тц, тц,тц...., добре, че съ *** у Бг-ту, че да има кого да винят българите за туй как сами превърнахъ райската градина България в "трънак и буренак", у Сомалия на Балканите и ЕС!!!! Бравус, с таквоз мировозрение скоро шъ докарате Бг-ту до "Географску понятие"!!!!!

37

Анонимен

преди 5 месеца

Колко типично! Направо е клише!

36

До 48

преди 5 месеца

Чиста душица ! Влезе ли в някоя къща изръчква всичко от дядото до внучето и мъжки кучета ако има ! Най - чистосърдечен имбесил!

35

Чеченеца

преди 5 месеца

Кое е това животнооо?!

34

Анонимен

преди 5 месеца

до 47 И Софи е душица. Толкова чиста душица!

33

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко за Софка, тя струва много повече от всички мъже около нея, защото си изкарва прехраната с дарба и работа!

32

Анонимен

преди 5 месеца

Какво друго може да се очаква от сина на майка *** чалгаджийка,неграмотна,хвалеща се с това,че като малка е крала медни жици?! Била булка първо на бащата,после на сина! След това нескончаеми скандали с гринго на идими,дойдими! И за огромно съжаление в пропадналата ни държава е любима тема на захласващите се по софка медии!!! Резултатът е този,лоренцо със златното колело станал наркоман и наркопласьор!!!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Дългия коментира Софи Маринова : "На турне сме ! И следващия ни концерт е в Бургас. Настаняваме се в хотела преди концерта. Аз излизам със Софка край басейна на хотела. Пия си капучиното, а малкия Лоренцо плуваше в басейна. И по едно време Софка му се разкрещя: "Лоренцо, излизай от този басейн, че да не се удавиш. Ще ни изложиш пред цяла България!" Толкова непринудена е Софка!" :)))))

30

Къде си ве Лоренцо?

преди 5 месеца

Сега мама Софка, да отиде и да кихне крупна супа да не закачат ревльото, който се прави на пастет без да му пука!Маjka Vi 6ibanqci!