24

Анонимен

преди 6 месеца

И кой започна войната? Палестинците, подтиквани от шу-н-д-р- ин, си мислеха че всички ще се вдигнат в тяхна подкрепа. но освен писъци - нищо. Сега ще получат добър урок. Освен да бъдат избити до крак какво друго - те искат същото за израел. ще победи този, който избие другите.

23

Емил Стефанов

преди 6 месеца

Ционистките военни престъпления срещу човечеството не се забелязват от така нареченият западен свят ако ще и от Ватикана да ги наблюдаваш.Но руските военни действия срещу нацисткият режим в Украйна се наблюдават под лупа(за разлика от виреещата корупция при даставките на оръжия от стра на nato).

22

аноним

преди 6 месеца

А ти,самият-в коя графа се вписваш????

21

Грузинския циганин

преди 6 месеца

Празните приказки на едно сламено ***! Абсолютно никакво достойнство само празните крясъци на една истерична пуйка с които може да изплаши някои кокошки от анадолски си курник! Истински мюсюлмани .!.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Двойния стандарт на запада е интересно нещо. Лицемерие. Жалко, че сме част от него. Ако обършеш два шамара на някой самоопределил си пола ще си най-големия престъпник, ако избиваш мюсюлманчета, то си в правото да се защитаваш. Ако си отвориш устата да ги защитаваш, ще те питат ами преди 100 и колко години как беше?

19

...

преди 6 месеца

А против рускоя диктатор, мълчиш там не те интересува, дали умират невинни деца и жени .

18

Анонимен

преди 6 месеца

Палестинските араби са странно племе. Сложиха си Хамас за правителство, избиха си опозицията, стават терористи, искат Хамас да убива израелци, ама после другата държава да си стои и да чака да бъде изклана. А Европа да им плаща за джихада. Е, няма как да стане. Дори и след 2 месеца, не са се разграничили от тях, напротив, всячески ги подпомагат, охраняват заложници, карат се с другите араби и постоянно правят всичко, за да няма мир в района. Питате ли се защо Кувейт, Египет, Сирия ги изгониха?

17

Анонимен

преди 6 месеца

Газа си е отделна държава и правителството им нападна Израел. Оттам нататък, или си водят войната, които започнаха, или 'невинните' палестинци си правят избори, сменят правителството и подписват мир с израелците. Случвало се е на всички - немци, японци, руснаци, французи, мексиканци, че и българи. Като не искаш народът ти да е във война, махаш тези, които са я предизвикали и започнали. Не виждам какво повече има да се дъвче

16

Бай Дрън

преди 6 месеца

Точно пък Ердоган да твърди това, не е ли малко като приказката крадецът вика дръжте крадеца? Той колко кюрди утрепа и в Турция и в Сирия и в Ирак?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Деде, слагай памперса и лягай!

14

*-*

преди 6 месеца

Абе някой въобще отразява ли факта че всички данни за жертви и ранени в Газа са непотвърдени от независим източник и се докладват от Хамас които дефакто управляват Газа. Най-добре би било да няма жертви от нито едната страна, но е война. А данните на Хамас вероятно са многократно завишени

13

Дядо

преди 6 месеца

Интересно е този човек какво мисли за кланетата в България тип Батак? Само че няма кой да го попита. Та да не се прави за ощипана принцеса.

12

Дядо

преди 6 месеца

Щом не си помагат те самите явно има нещо. Арабските неща не са наша работа да се оправят.

11

Libre comme air

преди 6 месеца

Много е прав!!!

10

дааа бе

преди 6 месеца

по тази логика и вие правите военни престъпления над кюрдите....

9

Влади

преди 6 месеца

Добре де, а защо арабските държави не искат палестинци? Защото палестинците без малко да направят преврат в Йордания, защото те предизвикаха гражданската война в Ливан, довел до съсипването му и още защото 300000 палестинци живеещи тогава в Кувейт посрещнаха войските на Садам Хюсеин с хляб и сол. Заради това никоя арабска държава не ги иска и не ги финансира. Само Европа и Щатите им дават помощи, които обаче ХАМАС заграбва. А Ердоган иска да е халиф на всички мюсюлмани и затова на думи ги котка.

8

Анонимен

преди 6 месеца

"Тези, които го извършвали, трябвало да бъдат седени"--------------Ками, нека да ти разясня някои неща от журналистиката, моето момиче. Дори няма да се заяждам за правописната ти грешка. Преразказ/собствена интерпретация на чужд коментар не се поставя в кавички нито в подзаглавие, нито където и да е в текста. В кавички се поставя необработения коментар на цитираното лице. Това да го знаеш от човек завършил инженерна специалност, в трудовата характеристика на който не пише "журналист".

7

Анонимен

преди 6 месеца

Той си играе политическите игри. Въобще не го и грижа. С Путин е "дипломат" защото яко кинти печелят и се облагодетелстват от събитията. С Израел няма келепир, затова заклеймява убийствата на мюсюлмани, за да печели точки във вътрешнополитически план.

6

Ердоган

преди 6 месеца

Отоманската империя възкръсва!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Путин и Ердоган са двамата велики лидери на двата велики народа в Европа - руснаците и турците. Всички други са в категорията на меки шушумиги.